Gå til innhold
  • Bli medlem

Mads Martinussen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Mads Martinussen's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (1/3)

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Da fant jeg utav det. Jeg måtte skru av brannmuren på det lokale nettet på Windows for å få kontakt med andre enheter på samme nett. Takk for hjelpen...
  2. Godt spørsmål. Jeg kan ikke se at en unmanaget switch nedstrøms mesh-ruteren gjør NAT. WAN port på mesh-ruteren er i annen IP-range enn LAN-IP-range. Jeg har også satt opp IP-reservering til enheten som kjører HS4.
  3. Jeg har UZB dongle fra z-wave.me fra 2018. Har fungert som snus til nå, men har ikke dobbeltsjekket om det er no ny firmware som kan hjelpe. Noen som har oppdatert firmware på denne?
  4. Har prøvd flere ting her nå, og får nå til å legge til unsecure og oppdatere firmware. Men under inlcusion så får jeg følgende meldinger: Og etter firmwareoppdatering så ser noden slik ut i listen på HS: Som forøvrig er mistenkelig likt det den var før bare at mode1 nå har fått dimbare verdier (1%) som ikke gir mye mening og den gir fortsatt ikke spenning, effekt eller energimåling. Så er med andre ord ett skritt nærmere, men får fortsatt ikke termostaten helt til å virke som mine TRM2...
  5. Jeg har kontakt med nodene, men får ikke oppdatert firmware... Prøve nå i kveld å legge til nodene manuelt som unsecure for å se om det endrer noe
  6. Hmm. Får liten og ingen respons fra trm3'ene... Må vel kanskje teste å legge dem til som noder på nytt...
  7. Jeg driver og plundrer med noen trm3 i nylig oppusset kjellerstue. Jeg sliter med mye av de samme tingene som beskrevet i denne tråden, og prøver å oppgradere firmware. Jeg sliter dog med å få dette til og klarer ikke finne guider som viser hvordan man gjør klar termostaten for firmwareoppgradering. Kan noen fortelle meg hvordan man får termostaten til å motta og oppgradere firmware? Jeg bruker HS4 firmware-upgrade verktøyet.
  8. Hei, Jeg har kjørt både HS3 og HS4 i 4 år med oppsett som har fungert brillefint. Da jeg for 1mnd siden oppgraderte lokalt nettverk med Mesh-ruter så endret det hele seg som følger. Jeg mistet tilgang med HS Mobile hvis jeg er pålogget Wifi hjemme Jeg kan koble meg til HS Mobile hvis jeg skrur av wifi (bruker 4G) eller er på Wifi på en annen lokasjon (ikke hjemme) Jeg skjønner at det er noe lokalt med mitt eget nettverk, men sliter med å finne ut av hva dette kan være. Er det noen som har opplevd lignende før og kjenner til en løsning?
  9. Takker for svar. Da var jeg et skritt nærmere. Da må jeg bare få lagt inn all info for Tibber ID etc!!
  10. Har gjort det samme uten hell. Jeg legger hele den unzippede folderen i bin-folderen i HS-mappa? Skal f.eks exe-fila legges en annen plass?
  11. Hei, Jeg er ny på forumet og har prøvd å få tibberseer koblet opp mot HS4 som jeg kjører på Windows 10. Mulig jeg har misforstått noe elementært, men jeg har lastet ned og pakket ut zip-fila som ligger i toppen av denne tråden og lagt den i bin-directory under HS4-folderen sammen med andre plugins jeg bruker. Neste steg er litt usikkert for meg. Jeg finner nå ikke tibberseer under lista med plugins inne i plugin manager. Hvis jeg videre prøver å kjøre tibberseer.exe så får jeg en unhandled exception osv... Kan noen gi meg en kjapp innføring i å få lagt inn og aktivert plugins som ikke lastes ned via plugin manager? på forhånd takk! Mads
×
×
  • Opprett ny...