Gå til innhold
 • Bli medlem

knutas

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om knutas

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant
  Telldus Live!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei, Jeg har en TCL 65P615, som jeg ønsker å integrere med Home Assistant. Hovedsakelig "skru av" er ønskelig. https://www.home-assistant.io/integrations/androidtv/ Men, etter hva jeg kan se så trenger trenger jeg å skru på ADB-debugging, men jeg finner ikke noe måte å gjøre det på. Finner ingen valg i "engineering mode" heller. Er det noen som har erfaring med TCL og ADB/developer mode?
 2. Noen som har sjekket om målinger med f.eks. HC-SR04 ultralydsensor er brukenes mot snø? Hvis man har et passende sted hvor man kan montere en ESP8266+HC-SR04 pekende mot snø vil den kanskje gi en OK indikasjon på snømengde?
 3. Noen som har erfaring med at trm2( jeg har 2fx) ikke oppdaterer noen sensorer automatisk? F.eks. sensor.thermofloor_as_heatit_thermostat_tf_056_floor_sensor får en verdi ved oppstart av hass, men blir ikke oppdatert igjen før jeg manuelt går inn i z-wave kontrollpanelet og tar refresh på entity.
 4. Nydelig ? Tusen takk. Jeg kikka gjennom koden din i går, men innså at kunnskapen fra grunnkurs programmering på NTNU trenger litt vedlikehold. Jeg skal teste så fort jeg kommer hjem.
 5. Hei, Jeg forsøker å få en oversikt over søppelhenting, via Agder Renovasjon sitt API. https://api.agderrenovasjon.no/v1/address/1 Attributes og value_template er ikke helt intuitivt for meg, så sliter litt med å få laget en sensor som virker her. Noen som har brukt noe lignende?
 6. Hei, jeg mener jeg har sett noen modeller for HUE dimmer som passer dobbel elko, men klarte ikke å finne den igjen nå. Bruker denne: https://www.thingiverse.com/thing:3206927 og https://www.thingiverse.com/thing:2814720 selv Ikke veldig elegant, men det var det beste jeg fant for enkel elko.
 7. Jeg må begrense update_interval til 90 for ha en fungerende car-net sammen med home assistant integrasjon. Selve status er ikke så viktig, men å starte varme etc. med Homekit er veldig praktisk. Info fra Volkswagen: "Du kan sende opp til 15 forespørsler til bilen fra tenningen slås av til tenningen slås på neste gang."
 8. Hvis du kjenner noen med 3d-printer så kan denne brukes. https://www.thingiverse.com/thing:3127502
×
×
 • Opprett ny...