Gå til innhold
 • Bli medlem

slippern

Medlemmer
 • Innholdsteller

  170
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

slippern vant dagen sist September 25 2020

slippern hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

40 Excellent

Om slippern

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har gjort tilsvarende, men har en applikasjonsbasert firewall som gjør noe jobben lettere, da jeg hvitelister applikasjonen og blokkerer alt annet, prøver og oppnå Zero-Trust så langt det lar seg gjøre Har 4 VLAN idag med tilhørende brannmurssoner, mgmt, klient, IoT og DMZ. I mgmt-nettet ligger brannmur, AP, switch etc.. All trafikk blir hvitelistet. I DMZ sonen ligger web-serveren, denne kjører proxy inn mot HomeAssistant, all trafikk er hvitelistet + SSL inbound decryption.. Her ser du noen av ulumskhetene brannmuren har tatt knekken på idag..
 2. Så lenge trafikken treffer din router/brannmur så teller det som datamenge hos telenor.. Hva brannmuren din gjør med trafikken (deny/drop/accept) driter telenor en lang marsj i 🙂 Er ikke et problem normalt sett, men om noen kinesere skulle ha det vell artig, så blir det et problem.
 3. Bare husk at du med internet.public ikke lengre er bak brannmurene til Telenor, så da treffer all slags mulig dritt trafikk din router.. Som igjen går ut over datapakken.. Så kan være smart og følge litt med forbruket 🙂
 4. Jeg hadde også samme probleme i openzwave, kjørte en heal node, og at den da ble rett.
 5. Din Azure admin må tillate det.
 6. Har nylig hatt samme problemet, løsningen er og la det tids-trigges første gangen, er visstnok en irriterende bug!
 7. Om RPI-en blir ustabil pga wifi eller BT så kan synderen være for liten/dårlig strømforsyning.
 8. Koblet en USB til MBUS modul til RPI-en, og installerte integrasjonen Norwegian AMS. Alle entitiene dukker automatisk opp, så det tar ca hele 60 sekunder og sette dette opp 🙂
 9. https://www.bruksanvisningpdf.no/hormann/promatic-2/bruksanvisning?p=146
 10. Ang Reolink og ville jeg ha tenkt meg to ganger om.. Dette er sakset i fra Smarthus & IoT Norge FB-gruppen.
 11. Ja så fort fordelen med node-red! 🙂 Har konvertert postkasse automasjonene til en flow idag, nå er det bare å begynne på lysstyringen. Men bør jeg la node-red styre belysningen direkte via MQTT, eller la det gå innom HA? 1: Node-Red -> HA -> MQTT -> Z-wave 2: Node-Red -> MQTT -> Z-wave Fordeler / Ulemper?
 12. Har akkurat fått i drift min første flow med Node-Red. Måtte før ha fire automasjoner til låsen på ytterdøren, og nå er alt i en og samme flow 🙂 Er rett å slett imponert over hvor enkelt, og oversiktlig det er!
 13. https://developer.samsung.com/smarttv/develop/guides/pip-picture-in-picture/showing-pip-overlays.html
×
×
 • Opprett ny...