Gå til innhold
 • Bli medlem

slippern

Medlemmer
 • Innholdsteller

  66
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

slippern vant dagen sist Mai 5 2019

slippern hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

17 Good

Om slippern

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Oppdaterte home assistant idag, og etterpå fikk jeg opp at entitiene på termostaten "heating" ikke eksisterte mere.. På disse devicene har nå cooling, heating og energy heat entitiene forsvunnet helt, og blitt erstattet med entitien "mode".. Edit: Fant denne i change loggen; Z-Wave - This changes the primary command class for z-wave thermostats in discovery schemas from COMMAND_CLASS_THERMOSTAT_SETPOINT to COMMAND_CLASS_THERMOSTAT_MODE. This will cause a typical dual setpoint thermostat to be correctly represented as a single entity. - (@oandrew - #27040) (zwave docs) Improve z-wave thermostat support (@oandrew - #27040) (zwave docs) (breaking change)
 2. Har 2 termostater, og de har egentlig fungert ok fra dag 1 minus temperatur avlesningen, men det trikser man til i xml filen i home assistant. Det jeg ikke har fått til og fungere er og inkludere dem secure. Begge termostatene er stabil og har aldri falt ut.
 3. Ifølge bruksanvisningen skal bluetooth settes opp først, så z-wave. Men man kan gjøre motsatt og, men da må bluetooth parringen trigges av z-wave gatewayen 🙂
 4. Ja, inkluder den først og sjekk at den fungerer. Den må inkluderes maks 30cm fra gatewayen.
 5. RaZberry and UZB have Z-Wave chip on board. This chip serves Serial API to allow Z-Way software speak to Z-Wave network. This firmware can be upgraded from Z-Way software. In Expert UI go to Network→Controller Info→Firmware upgrade or directly to IP:8083/expert/#/uzb
 6. Hvor god er de lokale mtp prosessering og gjenkjenning av stemmer? Så en open source løsning som var en hybrid imellom lokal og sky..
 7. Ny firmware igjen 🙂 versjon 0.11.0.
 8. Fungerte fint hos meg og 🙂 Er vell ca 30 meter imellom postkassen og leiligheten, uten fri sikt til nærmeste node.
 9. Kan du lage et koblingsskjema? Er interessert i og gjøre det samme 🙂 Men ringetrafoen min er 8v 1a, er vell akkurat for lite volt til og drive en Fibaro smart implant?
 10. Så HeatIT må komme med en firmware oppdatering der vi kan velge sensor som skal være prioritert?
 11. Supert! Skal gjøre det samme nå. Har en NEO Coolcam door sensor som skal plasseres i postkassen, har testet litt utvendig, men frykter jeg får samme opplevelse som deg mtp metallet i postkassen. Men fungerte greit når jeg kjørte forbi i bilen, så får se.. Monteres i morgen regner jeg med. Har en Fibaro Window/door sensor plassert i fryseboksen, og denne fungerer supert.. Er meget spent på hvordan batteritiden blir, -18 grader er ikke helt ideelt🤣
 12. Har ikke endret XML konfigurasjonen manuelt nå. La inn GitHub repoet til Dennis87 og endret/la til config_path i z-wave konfigurasjon, stoppet hassio, slettet zwcfg**** og startet hassio på nytt.
 13. Har testet nå, men i unsecure.. Det kom jo j*vlig med entities nå... Begge bildene er på samme node. Den andre noden ser enda verre ut med tanke på tallene bak hver entities.
×
×
 • Opprett ny...