Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

prnordmarken

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av prnordmarken

  1. Hei, Jeg har i dag HomeSeer på en SEL som jeg bruker sammen med TibberSeer for og styre vvb og noen lys som slår seg av og på. Nå skal dette systemet vokse en del og vurderer å bytte til feks Homey. Dette systemet skal dekke: 1 Tibberpulse 1 Easee lader 7 varmekabel termostater (2 av de trenger ekstern føler). Elektrikker foreslår Namron termostat touch Z-Wave. Jeg tenker Heatit Z-TRM3. Må jeg også ha tado`er for og få tibber til og styre dette? 1 varmepumpe som styres med sensibio air 2 vvb som ikke skal bruke strøm nå den er dyrest. 1 smart dimmer med hjul. Elektrikker foreslår namron led-dimmer. Jeg tenker Heatit Z-dim. Mye av målet er at ting bare virker. Og at tibber styrer smart for meg, Men vil ha muligheten til og styre litt selv også. Slik jeg ser det må jeg fikse alt selv om jeg fortsetter med HomeSeer. Ønsker hjelp til og velge riktig utstyr og system.
  2. Jepp pakket ut alt. Det første som skjedde var at det tok MEGA lang tid før den kom opp. Men jeg får en ERROR
  3. Hei, Sorry litt lang svartid når jeg spør om noe, men det er jo sommer. Det var jeg som hadde vært klønete og glemt en ' når jeg kopierte dette over med Copypaste.... Så alt virker 🙂
  4. er det noen som har prøvd og fått dette til og fungere i hs4?
  5. har prøvd og få den til og virke i HS4 men får det ikke til... noen tips? Finner den ikke under plugins etter og ha pakket den ut på rett plass /usr/local/HomeSeer/ linux ja
  6. Jeg er ikke rette mannen til og hjelpe deg, men er du helt sikker på at du har forskjellige device id`er? Kan du eventuelt løse prøblemet ditt med og gi scriptet 6 filnavn der du bruker et script til hver dimmer siden de kjøres likt?
  7. Kommer .10 eller 0.0.2.0 ut før helgen?
  8. Etter og ha kjørt 1.9 en stund nå(6 dager) så ser jeg at den stort sett fikser seg selv. Det var en Realtime-stopp for et par dager siden den ikke klarte og fikse men da bare restartet jeg den så gikk det igjen. Men i dag stoppet den helt og jeg måtte restarte hele plugin, feilmelding:
  9. Det gjorde susen det. men bare om jeg trigger "mamma" regelen trigger jeg den regelen du ser så stopper den. aner ikke hvorfor det er slik men ser uansett ut til at det vil funke. 1 hake = noen timer med ymse forsøk... TAKK
  10. prnordmarken

    Vifte styring

    Prøver og lage en vivftestryring med eventer. starter viften hver hele time. Trigger en event 15 minuter over hver hele time. Men viften stopper... Kan noen forklare meg hva jeg ikke skjønner?
  11. Takk, mye smart der. Om det er slik at HS kommer i ver4 snart. Vil plugins og slikt an eventuelt har kjøpt fortsatt funke eller må det kjøpes på nytt?
  12. Kan noen hjelpe meg med en litt detaljert howto, klarer ikke klikke meg frem til NOT changed jeg....
  13. Bare for og se om jeg fikk noen flere feilmeldinger prøvde jeg og restarte hs, TibberSeer startet da ikke. Så fra loggen: Videre deaktiverte jeg og aktiverte Seer igjen og fikk fra loggen (alt ok) Så som du ser er det et eller annet jeg sliter med. men håper nå at jeg får litt varmtvann igjen (hater og dusje i kaldt vann) :-) PS det virket mye mere stabilt før jeg kjørte siste oppgradering på HS. kjører NÅ 3.0.0.531
  14. Jeg kjører linux. har fjernet disse to hakene nå, og fikk i alle fall ikke error fra start. Sier i fra om det kommer noen nye feil :-) Takk for hjelpen og PS jeg digger TibberSeer.
  15. Sliter med at TibberSeer stopper en del nå og får opp: May-12 08:00:03 TibberSeer ERROR TibberPrice, UpdateData ERROR: Could not load file or assembly 'System.Web.DataVisualization, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35' or one of its dependencies.
  16. Er det noen grunn til og kjøre Windows? Om du velger og kjøre en liten Linux versjon eller en rein tekst basert så er det ikke mye maskinvare power du trenger
  17. Hei, Jeg har et ønske til pluginen. Min Aidon måler sender ikke AMP fra L2 og etter litt tenking, test regning og lest litt mere, så er forslaget: hvis ampL2 = null men alt annet som man trenger har verdi then: V=(VoltL1+VoltL2+VoltL3)/3 Watt/(1,73*V)=A (A*3)-AmpL1-AmpL3=AmpL2 seff på et eller anet genialt språk som passer inn i appen. Dette for og sjekke at man ikke drar ut strømmen for skakt + og kunne begrense effekt utaket om jeg kommer nærme størelsen på hovedsikring. På sikt passe meg for effekt tariff.
  18. Funket i alle fall og sette det på den "harde" måten.
  19. Takk for hjelpen. Det hjalp og slette alt og legge inn på nytt. funket stabilt i 24 timer nå. Fikk også lagt inn and if slik at jeg slipper og sende en unødig beskjed. Men @Moskus jeg endret: Og får ikke satt den tilbake til 1 time. men ser i TibberSeer.ini er det bare og bytte ut denne med 3600000 så blir det 1 time igjen eller er dette noe annet?
  20. Mitt første forsøk på event. Mitt mål er: "VVB Øvre element" skal FÅ strøm de 16 billigeste timene i døgnet "VVB Nedre element" skal FÅ strøm de 5 billigeste timene i døgnet Dette er det jeg har laget: VVB Nedre element AV: VVB Nedre element PÅ: VVB Øvre element AV: VVB Øvre element PÅ: Føreløpig har ikke Nedre slått seg av noe den burde i mitt hode. Ser også at Øvre Trigger ny ON fordi om den er ON. For og løse dette regner jeg med og måtte noe IF + AND IF (ikke helt sikker) noen som har noen gode ideer på hva jeg skal gjøre eller lese? Er det virkelig slik at jeg må ha egen regel for både ON og OFF eller kan dette gjøres i samme event?
  21. Etter og ha lest hele denne tråden lurer jeg på: har alle som bor i samme "strømsone" samme prisen pr kwh på sin faktura fra tibber? hvis ja, så kan vi fastslå at det ikke er noen andre en tibber som tjener på at man flytter strømforbruket. hvis nei, så kan vi fastslå at det er en reel timemålingsfaktura med 720-744 linjer som ligger til grunne for summen. Jeg har en slik Aidon måler og Skagerak som nettleverandør. Skagerak sier at de pr i dag har en version firmvare som ikke kan åpne HAN-porten, men de jobber med en NY MEN de kan tilbakestille til forrige verson firmware som har HAN-port open mulighet / open defult Det er nettlevrandør og Aidon som sliter ikke NVE. NVE har også satt krav til at nye strømmålere skal kunne kommunisere med andre infrastrukturenheter feks smarte vannmålere som er noe flere kommuner driver og tenker på. Hvaler har feks Kamstrup strømmålere og vannmålere. Hafslund kjører feks en test på Aidon mot Sensus iperl vannmålere med reportering tilbake. Så om dere presser på så skal det være mulig og få åpnet opp en del. Men det kan se ut som om at det er viktigere for nettselskapene og please NVE sine krav og kummunale forespørsler til vannmåler integreringer enn oss.
  22. Linux. Current Date/Time: 3/26/2019 4:12:39 PM HomeSeer Version: HS3 Standard Edition 3.0.0.500 Linux version: Linux HomeTrollerSELv3 3.16.0-031600-generic #201408031935 SMP Sun Aug 3 23:56:17 UTC 2014 i686 i686 i686 GNU/Linux System Uptime: 0 Days 1 Hour 24 Minutes 47 Seconds IP Address: 192.168.10.103 Number of Devices: 58 Number of Events: 3 Available Threads: 199 HSTouch Enabled: True Event Threads: 0 Event Trigger Eval Queue: 0 Event Trigger Priority Eval Queue: 0 Device Exec Queue: 0 HSTouch Event Queue: 0 Email Send Queue: 0 Enabled Plug-Ins 3.0.1.252: Z-Wave Tidligere gjorde jeg jobben med OpenHab og ikea trådfri, men pærene til ikea vil ikke dimme skikkelig ned. Dvs 1% er reelt ca 40% så nå er det med Fibaro dimmer og glødepærer.
  23. @HSv Etter noen dager med testing kan jeg fortelle deg at dette funker utmerket til mitt bruk. Nå gjør jo ikke jeg noe mere avasnsert enn: Lys av: 50:-1:0:1800 Lys på 50:0:65:1800 Men disse hønen har nå værdens beste naturlige oppvåkning og natta modus. Takk.
  24. takk, skal teste det litt jeg. ved første test ser det meget lovende ut ?
  25. gleder meg, takk ?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.