Gå til innhold
 • Bli medlem

SteinarS

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om SteinarS

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  SmartThings

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei ! Sa opp Verisure i sommer, og må etterhvert finne meg en ny leverandør på sikkerhet hjemme. Var i kontakt med Homely tidligere, men ble rimelig skuffet over systemet de tilbyr da dette ikke støtter andre komponenter enn deres egne. Jeg har full pakke på smarthus med z-wave og zigbee allerede, og gidder ikke å kjøpe dobbelt opp med utstyr igjen. Er det noen her som kjenner til systemer/leverandører som kan hente data fra eksisterende komponenter/utstyr og ikke bare proprietære løsnnger ?
 2. I et laminatgulv (ikke våtrom) kan du tape føler mellom elementene på folien hvis det ikke er mulig å få ned et 16mm k-rør. Ulempen er at du ikke får byttet føler hvis den ryker. Har aldri vært borti et gulv hvor det ikke er mulig å reife ned et spor til rør (Kan også brule et glatt pex-rør hvis det er helt krise)
 3. Fordel å ha gulvsensor på vannbåren også, selv om man kjører mye lavere temperatur på varmekilden (max 40 gr). Har du tregulv, så er det vel vanligvis anbefalt å ha en begrensing på 28 grader(i gulvet) for å slippe at gulvet sprekker. Gulvføler blir da en maksbegrenser .
 4. Jeg kjører SmartThings, og her er HeatIt ikke å anbefale. Prøvd med diverse DH, lagt til , ekskludert , resatt flere ganger. Er forøvrig så langt den eneste komponenten jeg har som er "vrien"..
 5. Går vel også å bypasse releer direkte i aggregat med feks fibaro sine flerkanalers releer? ? Så vidt jeg husker justeres viftehastigheten direkte på trafokrets i aggregatet,( jeg koblet om der for lenge siden for å få lavere hastighet på standard hastighet, slak at det går på laveste mulige på standard).
×
×
 • Opprett ny...