Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

stigvi

Medlemmer
  • Innlegg

    2 638
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    140

Innlegg skrevet av stigvi

  1. Einar skrev (38 minutter siden):

    Eller er det noe her jeg ikke ser/forstår?

    Det tror jeg. Hvorfor blander du inn zigbee?

    Ja, jeg kan i teorien laste ned kildekoden og modifisere den. I praksis er det en del jobb med dette. En skal jo forstå hva som foregår i denne koden. Og som nevnt, de har lagt inn mye som har med dette web-grensesnittet å gjøre.

    Fordelen med esphome er at det er brukervennlig og noe jeg kjenner. Jeg holder en knapp på at det er den veien som er lettest å gå.

  2. fred skrev (21 minutter siden):

    Lagde en hanleser med esp32 og noen transistorer for noen år tilbake, det er ikke veldig vanskelig, men du kommer til å slite veldig med å drive den fra hanporten. Jeg tror jeg brukte ca 10% av tiden på å lage dekoderkretsen og programmering, og de resterende 90% på å ikke dra ned to linjen. Det funket ok,men jeg endte med å kjøpe en Tibber pulse, og sette den opp til å sende mqtt pakker direkte til homeassistant

    Jeg har allerede en esp32 tilkoblet HAN som går på strøm så dette er ikke en aktuell problemstilling for meg. Men takk for svar.

    Som nevnt ovenfor, jeg ønsker å prosessere data i esp32. Det kan feks være å integrere opp energi ut i fra effekt som sendes på HAN porten hvert 2,5s. Slikt er ikke mulig med pulse. Da må en i så fall integrere opp i Home Assistant og da blir resultatet feil hver gang en tar en omstart på Home Assistant.

  3. OlavT skrev (6 timer siden):

    Jeg laget en HAN-leser som støtter Matter over Thread basert på et Silicon Labs det kit og en slik:

     

    https://www.mikroe.com/m-bus-slave-click


    En grunn til at EspHome frister er at jeg vil kjøre min egen behandling av data på esp32. Og med EspHome er det lett å oppdatere kode OTA. Støtter Silicon Labs dev kit det? Eller må du oppdatere kode ved hjelp av kabel?

  4. Jeg har en slik. Men det virker som om de som lager den er mer opptatt av å lage et fancy web grensesnitt enn å få basisfunksjonalitet til å virke. Jeg kunne installert en gammel versjon av amsleser som jeg vet virket, men funderer også på å lage noe selv. Får se hva jeg gjør til høsten når det er kjekkere å sitte inne å mekke sammen noe enn å være ute og nyte sommeren.

  5. Jeg liker å få varsel på telefon når noe skjer i HA som jeg bør gjøre noe med. Dette har jeg forsåvidt fint fått til i pyscript, men jeg synes det har vært litt dillete å sette opp fordi det ikke alltid er like lett å vite hva triggere inneholder av data.

    Nå som jeg har gått over til automasjoner i HA er det mye som er langt lettere å få til med en, etter min mening, god visuell editor.

    Her er et eksempel.

     

    I den visuelle editoren ser det slik ut:
    image.png.bc5e70a60cae4dd7a61bb69147802441.png


    Koden for dette er vist nederst.
    Det som skjer er at når stråleovn på terrasse har stått på i 33 minutter og 10 sekunder så sendes et varsel til mobiltelefon

     

    image.png.51d629c4260886874b1185327ae694cb.png

    Så venter automasjonen i opp til 6 timer på svar. Hvis ovn slås av før dette så forsvinner melding på telefon. Den forsvinner også hvis 6 timer går uten svar. Trykker jeg på "Nei" så slås ovn av.

    Tidligere hadde jeg dette i flere funksjoner i pyscript. Når jeg flyttet det over til HA automasjon så ble det laget flere automasjoner, en for å sende melding og en annen som ventet på svar fra telefon.
    I dag fant jeg ut jeg ville samle dette til en enkel automasjon som både sender melding og som venter på svar. Fordelen er å samle dette. Bakdelen er at en vent-operasjon ikke overlever en omstart av HA. Det klarer jeg å leve med på akkurat denne for stråleovnen, men i andre sammenhenger er det jo litt dumt.

     

    - id: '1712999347947'
      alias: Spør om terrassevarmer skal slås av
      description: ''
      trigger:
      - platform: state
        entity_id:
        - switch.terrassevarmer
        from: 'off'
        to: 'on'
        for:
          hours: 0
          minutes: 33
          seconds: 10
      condition: []
      action:
      - service: notify.mobile_app_pixel_7
        metadata: {}
        data:
          message: Skal den fortsatt stå på?
          title: Terrassevarmer
          data:
            tag: terrassevarmer
            actions:
            - action: NO_ACTION_TERRASSEVARMER
              title: Ja
            - action: SWITCH_OFF_TERRASSEVARMER
              title: Nei
      - wait_for_trigger:
        - platform: event
          event_type: mobile_app_notification_action
          event_data:
            action: SWITCH_OFF_TERRASSEVARMER
        - platform: event
          event_type: mobile_app_notification_action
          event_data:
            action: NO_ACTION_TERRASSEVARMER
        - platform: state
          entity_id:
          - switch.terrassevarmer
          from: 'on'
          to: 'off'
        continue_on_timeout: true
        timeout:
          hours: 6
          minutes: 0
          seconds: 0
          milliseconds: 0
      - choose:
        - conditions:
          - condition: template
            value_template: '{{ wait.trigger == None or wait.trigger.to_state.state ==
              ''off''}}'
          sequence:
          - service: notify.mobile_app_pixel_7
            metadata: {}
            data:
              message: clear_notification
              data:
                tag: terrassevarmer
        - conditions:
          - condition: template
            value_template: '{{ wait.trigger.event.data.action == ''SWITCH_OFF_TERRASSEVARMER''
              }}'
          sequence:
          - service: switch.turn_off
            metadata: {}
            data: {}
            target:
              entity_id: switch.terrassevarmer
      mode: restart

     

  6. Bjørn Mork skrev (11 timer siden):

    Vanskelig å si uten å vite hvilken versjon du har 😀

    Du kjører update.sh scriptet.  Evt leser det og utfører kommandoene som står der, evt med tilpasninger til din installasjon (f.eks. hvis du ikke bruker systemd).

     

    Se https://github.com/Koenkk/zigbee2mqtt/blob/master/update.sh

    for siste versjon.  Prinsippet har vært det samme i lang tid, men jeg tror det er flikket litt på scriptet underveis.


    Men hvis dette er en offisiell plugin fra Homeseer, vil den ikke da oppdateres kun når denne plugin oppdateres?

  7. I forbindelse med at jeg flytter python skript over til HA automasjoner, har jeg også kikket litt på å organisere andre typer data / konfigurasjon. Mulig at python skript har gjort meg lat i og med at denne har organisering av skriptene og at dette har vært godt nok. Det er også mulig at etterhvert som systemet utvider seg, blir en vant med at det er dårlig organisert.

     

    I teorien kan all konfigurasjon samles i en enkel fil. Men i praksis er dette splittet opp i flere filer allerede når en installerer HA.

    En kan bruke !include og splitte det opp enda mer i flere nivåer. En kan også inkludere yaml-filer rekursivt i fra en katalogstruktur og på den måten gå fra en automasjon i hver sin fil som en ytterkant til alle automasjoner i en felles fil som den andre ytterkant. Eller noe midt i mellom. Og dette gjelder ikke bare automasjoner, men alt annet også som scener, templates, sensorer, mqtt osv.

    Det som var nytt for meg var begrepet "packages". Her kan en samle all konfigurasjon av forskjellige typer som naturlig hører sammen i en pakke. Dette må jeg se nærmere på.

    Er det noen her som bruker "packages" i HA?

  8. Da er jeg oppe i 132 automasjoner og 1 blueprint. Og dette er egentlig litt kjekt. Automasjoner er egentlig lette å lage i UI og jeg synes det er lettere å få de feilfrie enn å lage feilfri Python kode.

    • Like 1
  9. rhunland skrev (2 minutter siden):

    Ingen tvil om at trådbunden er mer solid enn trådløs kommunikasjon.

    Tja, jeg har nå hørt om begrepet "brudd i ledning". Opplever ellers ytterst sjelden at radiobølger stopper opp.

     

     

    rhunland skrev (7 minutter siden):

    Sjelden du finner noen i ett smarthus forum som klager over at knx,loxone,dupline bussen ikke fungerer

    Sannsynligvis en veldig god grunn til det. Helt sikkert et stabilt system, men også veldig få brukere. Zigbee og zwave har til sammenligning en stor mengde brukere og mange av disse har ikke kvalifikasjoner til å sette opp et stabilt system. En kan ikke av den grunn påstå at zigbee og zwave er lite stabile systemer. Det blir et stråmann-argument.
     

  10. Jesper skrev (14 timer siden):

    Som i tittel, så har jeg nå kjøpt en Flexit Tradition E/F til mitt UNI 2 RER EC aggregat. Disse står ganske langt fra hverandre (på hver sin side av leiligheten), men det skal være kabel hele veien bort. Problemet er at kjøkkenhetten bare ser ut til å fungere "lokalt" altså sånn den står uten å gi signal til aggregat om å switche over til avtrekk og stille seg på "MAX"-modus den tiden jeg lager mat. Det jeg har lagt merke til at skjer er at dersom jeg steker mat nå, er at den fortsetter å sende mye av luften rett inn til aggregatet for resirkulering, noe som gjør at all osen og lukten ender opp på soverommet som er rett ved siden av tek-7 "kottet" som ligger viavi.. Dette er jo veldig ugunstig og rett og slett ubrukelig, så jeg har tatt et bilde av hvordan signal kablene er satt sammen over kjøkkenhetten, og hvor disse da går inn i kretskortet på aggregatet. Jeg mistenker at kablingen i seg selv ikke er riktig iom at automatikken ikke slår inn her.

     

    Ønsker også tilbakemelding på om det er noe annet jeg må gjøre (må de synkes e.l. for å fungere?) Jeg sender også med bilder av modellnumre på både hette og aggregat samt kontrollpanel. Har plutselig fått for meg at det kanskje de to rett og slett ikke er kompatible til å kjøre med hverandre.

     

    EDIT: Eneste kjøkkenhetten gjør er å åpne og lukke spjeldet og skru av og på lys, signalkablene snakker ikke. Så jeg må jo da gå inn å  manuelt skru opp "MAX" og ned "NORMAL" på aggregatet hver gang hetten skal brukes fornuftig, fryktelig unødvendig.

     

    En venn av meg mente også at kablingen inne i skapet her på P1 er feilkoblet et par steder, men vi har ikke turt å gjøre for mye med det da vi er redd for å kortslutte og ødelegge for fellesanlegget som ligger i bygget.

     

     

     

     

    WIN_20240411_20_02_53_Pro.jpg

    WIN_20240411_20_03_29_Pro.jpg

    WIN_20240411_20_05_01_Pro.jpg

    WIN_20240411_20_05_57_Pro.jpg

    WIN_20240411_20_06_55_Pro.jpg


    Jeg vil anbefale å ta det opp med de som har montert det eller Flexit hvis du har gjort det selv. Har vanskelig for å se at noen her er synske og kan finne ut hva som er galt med ditt anlegg.

  11. J-Ro skrev (9 timer siden):

    Mener du her at det kan være verdt det å gå for Plejd (kontra zigbee) siden det virker som om det finnes integrasjon til Home Assistant? Eller bare til informasjon om at det finnes?

    Bare til info.

     

    Jeg ville aldri valgt Plejd.

     

    Jeg har hus kun med smarte pærer, bevegelsesensorer og Zigbee knapper på batteri. Alle gamle Elko lysbrytere er tatt vekk. Satt litt på spissen - det er ikke et smarthus verdig å ikke ha et smart lys. Jeg har full kontroll på hvert lyspunkt og har definert over 100 forskjellige scener for lys som setter lys i forskjellige tilstander. Tror ikke de som kommer på besøk har problem med det. Ingen har behov for å trykke på en lysbryter. De er der bare for å være en nødløsning hvis Home Assistant eller zigbee2mqtt skulle stoppe.

    • Like 2
  12. Gunnar-K skrev (7 timer siden):

    Har et annet lite problem. Den totale solproduksjon for en dag ser ut til å stemme, men noen timer får null produksjon, mens det ser ut til å legges sammen med en senere time, se vedlagt bilde fra 8/4. 

    solproduksjon hopper over timer 080424.PNG


    Da antar jeg at du leser av verdien på en energiteller for hver time?

    2 ting kan skje:
     

    1. At denne telleren ikke blir lest av hver time og mengden energi forskyves til neste time.
    2. At det er en klokke i enheten som du skal lese energi i fra som ikke er synkronisert med klokke i Home Assistant. Enheten du leser fra oppdaterer sin verdi når Home Assistant allerede har skiftet til ny time.
  13. Status er at det går overraskende lett å flytte fra pyscript til Home Assistant Automasjoner. Syntaksen i automasjoner er litt lite effektiv. En må bruke mye tekst og flere linjer der en i python får det ned på en enkel linje. Men fordelen er at automasjoner er veldig likt mal-entiteter. Mal-entiter kan også ha triggere og aksjoner som er det samme som i automasjoner. Jeg begynte med det lette og fortsetter med mer avanserte skript etterhvert. Jeg kommer garantert til å lage noen blueprints også.

  14. SveinHa skrev (50 minutter siden):

    Har du noe data på hvor pålitelig solvarselet er @stigvi? Jeg bruker data fra både https://api.forecast.solar/ og https://api.solcast.com.au som jeg vet ikke er så veldig pålitelige og manuell sammenligning med yr/storm er ikke mye hjelp...

    Ingen anelse. Det er varsel som kommer i fra Yr / met.no

     

     

     

     

    Kenneth skrev (49 minutter siden):

    Takk for raskt svar @stigvi, her har du brukt flere forskjellig card ser jeg.

    Mulig du har brukt noen customer cards her, lurte på hvilke de er?

    De 2 øverste og det til venstre i midten 🙂
     



    Jeg tok med hele siden......

     

    views:
      - icon: mdi:weather-partly-cloudy
        path: vær
        badges: []
        cards:
          - type: conditional
            conditions:
              - entity: binary_sensor.meteoalarm
                state: 'on'
            card:
              type: markdown
              content: >-
                # **{{ state_attr("binary_sensor.meteoalarm", "event") }}**
    
                **{{ state_attr("binary_sensor.meteoalarm", "severity") }}**, **{{
                state_attr("binary_sensor.meteoalarm", "certainty") }}**, {{
                state_attr("binary_sensor.meteoalarm", "headline") }}
    
                **{{ state_attr("binary_sensor.meteoalarm", "effective") }}**
    
                **{{ state_attr("binary_sensor.meteoalarm", "expires") }}**
    
                ___
    
                {{ state_attr("binary_sensor.meteoalarm", "description") }}
          - type: vertical-stack
            cards:
              - type: custom:clock-weather-card
                entity: weather.orstad_utsyn
                sun_entity: sun.sun
                weather_icon_type: fill
                animated_icon: true
                forecast_rows: 6
                hide_today_section: false
                hide_forecast_section: false
                date_pattern: DDDD
                hourly_forecast: false
                use_browser_time: false
              - type: custom:hourly-weather
                entity: weather.orstad_utsyn
                icons: true
                offset: '0'
                label_spacing: |
                  {% set segments = 24 - now().hour %}
                  {{ 4 if segments > 13 else 2 }}
                name: Vær resten av dagen
                show_wind: barb-and-speed
                show_precipitation_amounts: true
                num_segments: |
                  {% set segments = 24 - now().hour %}
                  {{ segments if segments > 2 else 2 }}
                show_precipitation_probability: true
                show_date: 'false'
              - type: markdown
                content: >-
                  ### Temperaturen føles som {{
                  states('sensor.temperatur_foles_som', with_unit=True,
                  rounded=True) }}
    
    
                  Minimum siste 8t var {{ states("sensor.ute_temperatur_statistikk",
                  with_unit=True) }}
    
    
                  Sist endret: {{
                  as_timestamp(states.sensor.textweather.last_changed)|timestamp_custom('%d.%m.%Y
                  %H:%M') }}
    
                  {{ state_attr("sensor.textweather", "#text") }}
    
                  <br>
    
                  {%- if states('sensor.vindstyrke_i_morgen')|float(0) >= 16 %}**{%-
                  endif -%}Framover de neste dagene er det meldt vindkast på {{
                  states('sensor.vindstyrke_i_morgen') }} m/s som er {{
                  states('sensor.vindstyrketekst_i_morgen') }}{%- if
                  states('sensor.vindstyrke_i_morgen')|float(0) >= 16 %}**{%- endif
                  -%}
    
                  <br>
    
                  Vinden kommer i fra {{ states('sensor.vindretningtekst') }}.
    
    
                  {%- if states('sensor.timer_med_opphold')|float(0) > 0 %}
    
    
                  Det er meldt {{ states('sensor.timer_med_opphold') }} timer med
                  opphold og {{ states('sensor.timer_med_sol') }} timer med
                  skyfritt.
    
                  {%- endif -%}
    
                  <br>
    
                  Inne er det {{ states('sensor.aq9_temperature', with_unit=True) }}
                  i 2. etg og {{ states('sensor.tv_stue_temperature',
                  with_unit=True) }} i 1. etg.
          - color_thresholds:
              - color: '#bb0000'
                value: 1020
              - color: '#666666'
                value: 1000
              - color: '#0000ff'
                value: 970
            entities:
              - color: green
                entity: sensor.ute_temperatur
                name: Temperatur ute
                show_state: true
                y_axis: secondary
                state_adaptive_color: true
              - entity: sensor.garasjeport_trykk
                name: Trykk
                show_state: true
                state_adaptive_color: true
            height: 250
            hour24: true
            icon: mdi:weather-partly-rainy
            lower_bound: ~970
            lower_bound_secondary: ~-5
            name: Trykk og temperatur ute
            show:
              labels_secondary: true
              labels: true
              extrema: true
            type: custom:mini-graph-card
            upper_bound: ~1050
            upper_bound_secondary: ~20
          - type: entities
            entities:
              - entity: sensor.regn_i_dag
                icon: mdi:weather-pouring
                type: custom:multiple-entity-row
                state_header: 24t
                name: Regn historikk
                format: precision1
                entities:
                  - entity: sensor.regn_intensitet
                    name: Intensitet
                    format: precision1
                  - entity: sensor.regn_siste_time
                    name: 1t
                    format: precision1
              - entity: sensor.timer_med_opphold
                icon: mdi:weather-rainy
                type: custom:multiple-entity-row
                state_header: Opphold
                name: Fremtidige skyer
                entities:
                  - entity: sensor.timer_med_sol
                    name: Skyfritt
            show_header_toggle: false
            title: Nedbør
          - chart_type: bar
            period: hour
            days_to_show: 1
            type: statistics-graph
            entities:
              - sensor.regn_intensitet
            stat_types:
              - mean
          - type: entities
            entities:
              - entity: sensor.phone_sun_bla_time_slutter_kveld
                icon: mdi:weather-sunset-down
                type: custom:multiple-entity-row
                state_header: Blå
                name: Gylden time kveld
                format: time
                entities:
                  - entity: sensor.phone_sun_gylden_time_starter_kveld
                    name: Start
                    format: time
                  - entity: sensor.phone_sun_gylden_time_slutter_kveld
                    name: Stopp
                    format: time
              - type: divider
              - entity: sensor.phone_sun_gylden_time_slutter_morgen
                attribute: tomorrow
                icon: mdi:weather-sunset-up
                type: custom:multiple-entity-row
                state_header: Stopp
                name: Gylden time morgen
                format: time
                entities:
                  - entity: sensor.phone_sun_bla_time_starter_morgen
                    name: Blå
                    format: time
                    attribute: tomorrow
                  - entity: sensor.phone_sun_gylden_time_starter_morgen
                    name: Start
                    format: time
                    attribute: tomorrow
              - type: divider
              - entity: sensor.phone_sun_setting_azimuth
                format: precision0
                state_header: Ned
                name: Sol, retning
                icon: mdi:sun-compass
                type: custom:multiple-entity-row
                entities:
                  - entity: sensor.phone_sun_rising_azimuth
                    format: precision0
                    name: Opp
              - entity: sensor.phone_sun_daylight
                attribute: tomorrow_hms
                state_header: I morgen
                icon: mdi:sun-clock
                name: Daglengde
                type: custom:multiple-entity-row
                entities:
                  - entity: sensor.phone_sun_daylight
                    name: I dag
                    attribute: today_hms
              - entity: sensor.pixel_7_geocoded_location
                name: ' '
            title: Fototid
          - type: custom:horizon-card
            title: Orstad
            time_zone: Europe/Oslo
            fields:
              elevation: true
              azimuth: true
              moonrise: true
              moonset: true
              moon_phase: true

     

  15. Kenneth skrev (34 minutter siden):

    Hei, dumt spørsmål kanskje. Men hvilket kort bruker du @stigvi ifra HACS?

    Til hva da? Til å vise vær?

    Min "værside" ser forresten slik ut som bildet nedenfor. Hva er det der du lurer på?

    image.thumb.png.fafd59b9b6e67e5628a56af471e735fc.png

  16. Evelen skrev (25 minutter siden):

    men jeg tenker at siden jeg kjører Node-Red som add-on i Home-Assistant blir det litt som en del av samme system.

    Både ja og nei.

    Du får med node-red når du kjører en backup av HA. Det er en stor fordel.

    Node red og HA snakker sammen via websockets og rest-api. Det er ikke den mest effektive måten å gjøre det på, men samtidig greit nok. Men det er to separate systemer og ingenting endrer på det, selv om det er gjort enkelt å installere via en add-on. 

    Nå kjenner jeg ikke til node-red, annet enn at det er et grafisk system. Hvor fort tar det til seg Home Assistant sin nye funksjonalitet? Kan du slå av / på lys basert på område, etasje eller merkelapp.

    • Like 1
  17. RVM skrev (1 minutt siden):

    Skjønner hva du mener, men at simple-pid skulle forsvinne er jo ikke det farligste, kunne jo vært interessant å følge Brett Beauregard's guide for å implementere PID-kontroll selv for å lære/oppfriske litt reguleringsteknikk 🙂 

    Min plan er å implementere det i Home Assistant automasjon. Jeg lider også litt av at reisen er vel så viktig som målet og jeg ser på det som en utfordring. Men om det blir i 2024, 2025 eller 2026, det vet jeg ikke.

  18. RVM skrev (40 minutter siden):

     

    Den største "ulempen" jeg har oppdaget med å være veldig avhengig av Pyscript, er at jeg må vente ei uke eller to med å oppdatere HA til siste versjon, i tilfelle det dukker opp noen issues med Pyscript i siste HA versjon 🙂 

     

    Og så har jeg oppdaget at man lett kan ramle nedi noen dependency-problemer hvis man støtter seg på biblioteker i Pyscript som har andre dependencies enn det HA shipper. Det siste tilfellet jeg kommer på er at jeg ville bruke Pandas 2.0, men siden HA fortsatt henger igjen på influxdb-client==1.24.0 blir det en konflikt (trenger >=1.26). Pyscript er veldig forsiktig med å installere biblioteker som bryter med det HA bruker (fornuftig nok), så da må man omgå problemet på andre måter.

     

    Jeg svarte at jeg fortsetter med Pyscript. Jeg er bare en enkel søppeltømmer og absolutt ingen programmerer, men jeg elsker å kunne skrive Python-kode rett inn smarthuset i sanntid og få umiddelbar respons på om koden funker eller ei. Men mitt utgangspunkt er at reisen er vel så viktig som målet med smarthuset, så jeg er ikke så nøye på å finne enkleste mulige løsning.

    Et bra og interessant svar. Dette med umiddelbar respons er jeg enig i og det er en fin egenskap med pyscript.
    Når det gjelder avhengigheter så er det dette jeg misliker. Jeg bruker biblioteket simple-pid. For hver oppdatering av HA så ser jeg i loggen at dette biblioteket lastes ned i fra pypi.org. Hva om noen sletter dette biblioteket fra pypi.org? Finnes det det måter å lagre biblioteker permanent i pyscript? Det står på planen at det må undersøkes.

  19. Jeg har svart at jeg kommer til å bruke automasjoner mer. Faktisk kommer jeg til å flytte en del vekk i fra pyscript og over til automasjoner. Grunnen til dette er at jeg vil ha minst mulig avhengigheter i HA. Jeg liker ikke å være avhengig av pyscript.

    Tidligere brukte jeg AppDaemon og jeg gikk over til pyscript med noe av den samme argumentasjonen. AppDaemon er et frittstående system (som også Node-RED er) og som kommuniserer med HA ved hjelp av rest-api. Jeg valgte pyscript fordi denne er tettere integrert med Home Assistant og går direkte mot HASS objektet. Fordelen ble en bedre ytelse, men også en forenkling av systemet.

    Det er kode jeg har laget i pyscript som blir svært vanskelig å flytte så noe kommer jeg allikevel til å beholde i pyscript, men jeg ser etterhvert hvor veien går. Kanskje jeg skulle flyttet de app'ene jeg har laget i pyscript over til custom integrasjoner.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.