Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

TonyKohn

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av TonyKohn

  1. Det har absolutt blitt noe bedre ja. For ting som er lagt til via en integrasjon er det relativt oversiktlig da de dukker opp i device-listen hvor man kan se alle entitites som hører til enheten. For ting som ikke har integrasjon er det mer trøblete da de kun dukker opp i entities-listen, som i mitt tilfelle begynner å bli lang som et vodt år og siden jeg har navngitt mer eller mindre tilfeldig er det ganske vanskelig å finne riktig entity. I mitt tilfelle har jeg gjort det ekstra vanskelig siden jeg underveis har testet mye, flyttet på enheter, fjernet og lagt til på nytt, alt uten å ha vært flink nok til å holde kontroll så jeg har en rekke entities i listen som egentlig ikke eksisterer lenger som gjør det ekstra vanskelig å finne frem. I starten var jeg kjempeflink og satte etiketter på alle plugger med navn og id, men det skled fort ut.
  2. Jeg lurer på hvordan jeg bør velge navn og id for enhetene mine. Jeg har egentlig ikke noe system for dette og begynner å miste oversikten etterhvert som enhetslisten vokser. Jeg skal snart migrere til ny hardware og vil da gjerne benytte anledningen til å få på plass et logisk system for dette. Er det noen der ute som har klekket ut et smart system for dette?
  3. Bumper denne da jeg trenger en guide for dette.
  4. Ved 2-wire tror jeg den rapporterte effekten kun stemmer ved resistiv last. Du kan leke med parameter 58 og 59 for å kalibrere.
  5. Hei! Jeg bruker Tibber, appen som erstatter strømselskapet og gjør strømregningen lavere med teknologi. Blir du også kunde, får vi begge 500 kr å handle smarte dingser for: https://invite.tibber.com/94cb40e1
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.