Gå til innhold
 • Bli medlem

Slabbedask

Medlemmer
 • Innholdsteller

  81
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om Slabbedask

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Slabbedask

  Error Log Life360

  Heisann, Noen som vet hvorfor denne error loggen kommer? Bruker PHlocation sammen med life360, og det ser ut til å virke. Har spurt i homeseerforumet på life360 siden for en god stund siden, men dær er det lite aktivitet. Error
 2. Det funket godt Fikk da tilgang til noden. Måtte først ta en rescan før remove bad node virket
 3. Heisann, Jeg har enkelte ganger litt trøbbel med å legge til noder, slik at jeg må kjøre remove node mm. Noen ganger ender det med resett av node, og jeg legger den til igjen. Da får jeg en slik en som node 27. Hvordan får jeg slettet disse fra lista? sikkert ikke noe problem at de er der, men det er irriterender.
 4. Heisann, Det er vel sikkert denne grønne avhukingen jeg skal fjerne da? Bare for å få litt info, da disse error meldingene har kommet i det siste. Kommer disse meldingene fordi databasen er full, er det nok å trykke på Clear Saved Data? Er det avlesinger fra de forskjellige z-wave enhetene som har watt, volt og ampere som blir lagret der?
 5. Får dette i loggen, hva kan det være? rlog
 6. En vaskemaskin har en motor, så da har den også en reaktiv effekt. Om denne effekten utgjør mye på en vaskemaskin vet jeg ikke. Men reaktiv effekt kan slite mere på utstyret (kontaktsettet inne i bryteren). En ovn eller varme elementene i vaskemaskinene har vanlig aktiv effekt. Jeg skaffet meg noen AeoTec Heavy Duty til slike ting. Sikkert overkill men da skal man tro at de varer lenge.
 7. Da har jeg en bestilling inne av den samme typen, så får jeg se hva jeg får til. Tar vel på tiden med pakke fra Kina i disse tider. Men takk for svarene Kommer sikkert flere spørsmål etterhvert
 8. Oppdateres (poller) phlocation med en gang den får iBeacon signalet, slik at man slipper å vente i værste fall 1 min som er det laveste en kan sette på PHlocation? GPS signalet PHlocation får fra telefonen om posisjon, blir det ikke brukt i det hele tatt? Var sirkelen på PHlocation (home) jeg mente i forrige innlegg kunne være stor, var litt dårlig formulert.
 9. heisann, Synes iBeacon ser ut som gode greier, nå bruker jeg android men det finne kanskje en løsning. Hvilken type har du nå som er mere stabil? Hvis jeg forstår riktig, så er det slik får å få åpnet døra: Innen min satte rekkevidde av min iBeacon som bruker bluetooth. Telefonen får da godkjenning fra iBeacon, som da gir PHlocation info via Geofency? Da kan man sikkert sette sirkelen for hjemme ganske stor, da det er iBeacon signalet man er avhengig av for å åpne døra? Hvilken devise på phlocation brukes til iBeacom? Home devicen er vel lengde breddegrad som styrer? Mulig jeg er helt på vidvanke nå?
 10. Bruker du da home/away på phlocation for dørlås? I tilfelle hvilke verdier er gunstig på sirkelen. Polling er jo min 1 min, kjedelig å vente ved døra
 11. Er det noen andre metoder som er gode til å bruke som hjemmemodus, eventuelt åpne låsen? 1 min blir litt lang tid men liten sirkel kanskje, å sirkelen bør jo ikke være for stor. med tanke på en gåtur i nabolaget
 12. Heisann, Har lagt inn Phlocation og life360 inn på homeseer. Ser at status byttes mellom hjemme/borte på phlocation og life360, så det ser ut til å virke. Har også idlock150 inn i homeseer, og tenkte å bruke phlocation til å styre låsen. Hvordan gjør dere dette, dere som har dette opp å gå? Ser det status hjemme borte dere bruker, eller er det om mobil har wifi dekning? Er status kjapp nok til å bytte til hjemme? Eller bruker dere phlocation til å styre borte hjemme modus, som igjen styrer låsen?
 13. Fikk svar idag fra Heatit angående Z-dim. Software har vel sikkert ikke vert endret siden den fortsatt er 1.0 så vidt jeg vet. De skal nå se på saken, så kanskje. Hi, With todays firmware this is not possible. Thank you for the feedback, we will look into it.
 14. Glemte å nevne at dimmeren ikke har noe events lagt inn. Bare lagt til i homeseer. Men det skal vel ikke ha noen betydning?
 15. Da har jeg sendt Heatit en meldng. Så får en se hva de svarer. Synes også en dimmer bør holde siste verdi ved power loss.
×
×
 • Opprett ny...