Gå til innhold
 • Bli medlem

Slabbedask

Medlemmer
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Slabbedask

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ser nå like ovenfor min post at det kan skyldes oppdatering versjon på MQTT Så jeg skal prøve a finne ut hvordan nedgradere versjon
 2. Takk takk, da kom jeg lengre. Men setter du inn disse verdiene på child med analoge verdier også (tid og slike verdier) ? Det ser ut som status verdiene ikke blir oppdatert hos meg når jeg kjører oppdaterinsevent. Jeg laget en BAT fil slik du gjorde. Det vil si jeg tok en copy paste fra teksten din inn i notisblokk (korrigete banen da det er "c users brukernavn på min maskin) og lagret den med .bat. Lagret også en med .lnk da jeg ser du bruker den i events. Loggen viser ikke feil når jeg bruker .bat utgaven. Menn feil når jeg brukerl .lnk som er en shortcut... Hva er riktig å bruke? Men status ser ikke ut til å bli oppdatert av noen av dem. Event jeg laget medd start og stopp virker, roboten starter opp og går tilbake ved stopp.
 3. Heisann, Når du skriver inn et nytt status navn, er det da feltet til venstre "value" som linker til navnet i MQTT? I ref på MQTT så er det et 3 siffers nummer, er det det som må linkes mot det nye navnet? Er fersk på dette og ut på tynn is Når jeg er inne på status som jeg vil skal få staus lader, sjer det ingen ting når jeg trykker på "add new singel value"?
 4. Hvordan forandrer dere statu? Kom igjennom det meste, og ser ut til å virke Takk for fin guide. Er det denne som er det samme som "Lader"? Dev: |vacuum|Status Sub: vacuum/status:state Pub: the following Topic on Device command
 5. Jeg får prøve å kombinere bevegels og dørsensorer mest mulig da
 6. Hei, Jeg har kjøpt inn endel Aeotec Multisensor 6 og lurer litt på plassering. Er vinduer et forstyrrende element, slik at hvis det mulig bør det unngås at sensoren peker mot vinduer? Jeg skal ha de på veggen, noen med erfaring om en velfungerende høyde? Jeg tenkt å bruke Elko USB uttak til sensorene, eller er det like sikkert med en billiglader? Elko er ganske dyre, men muligens bedre sikkerhet mot overoppheting? Er det mulig å stille inn følsomhet slik at ikke katta aktiverer sensorene til enhver tid?
 7. Takker for god info, det gikk greit å sette opp
 8. Takker for god info, da blir det ihverfall en nest mini 2. Vises ikke så mye, og den nye versonen har et lite hull bak så den kan henges på veggen.
 9. Hei, Jeg vurderer å intergrere Google Home i Homeseer, men jeg ser de også har en mindre utgave Google Nest Mini 2 Google Nest Mini 2 https://www.elkjop.no/product/smarte-hjem/taleassistent-smart-multimedia/54862/google-nest-mini-2-generasjon-chalk Google Home https://www.elkjop.no/product/smarte-hjem/taleassistent-smart-multimedia/GOOGLEHOMEGY/google-home-norsk-gra-hvit Gjør dissa 2 den samme jobben bortsssett fra lydkvalitet, eller er det bare Google Home som kan integreres i Homeseer? Er det mulig å ha flere Google Home integrert i Homeseer (eventuelt Google Nest Mini 2, eller en blanding) på forskjellige rom som samarbeider?
 10. Da er kabelen på vei tilbake til Berland
 11. Hvilken av disse versjonene software bruker dere på en Rasperry Pi3 med RaspBee for homeseer? https://phoscon.de/en/raspbee/sdcard Som jeg forstår er det da Pi OS og deConz i et å samme software? Gullfrode brukte denne https://www.raspberrypi.org/downloads/raspbian/ Blir det det samme bortsett fra deConz mangler?
 12. Takker, dette er lnok øsningen jeg går for
 13. Blir det da og sette i en impullsfjær i den eksisterende elkobryteren, og da styre fibaro switchen med homeseer og i manuell med impullsbryteren? Blir da fibaroswitchen som bryter strømmen av/på? Denne er batteriløs?
×
×
 • Opprett ny...