Gå til innhold
 • Bli medlem

marius86

Medlemmer
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av marius86

 1. Eg bruker dette gratis programmet som watchdog: Bruker Windows 10 Ved kræsj starten den programmet på nytt. Blir de lukket ned, starter den programmet på nytt. Ved restart starter den programmene. Enkelt og greit.
 2. Hei eg oppdaterte igår. ifra HS3pro til HS4pro på windows maskin. Fulgte denne metoden: https://helpdesk.homeseer.com/article/448-migrating-from-hs3-to-hs4-on-windows MyHS må oppdateres til den nye lisensen. det gjøres enkelt ved å logge inn på MYHS og legge inn den nye licensen for HS4. Jeg fekk trøbbel å koble opp med MYHS mot HSBuddy mobil app. Jeg ser på forum at flere har problemer og HSBuddy utvikler ser på saken. Ellerså var alt smertefritt. Alle plugins fungerte og alle event fungerte. Endring 080720: HSBuddy funker igjen med MyHS i HS4.
 3. Jeg har prøvd av og på i både event og settings samt resatt hele server. Idag kan jeg se eventen har fått en ny tid 03:06, så det er noe som fungerer. da bør den endre seg i natt igjen etter event er kjørt.
 4. Jepp. Endrer tiden i settings til +-16minutt, ingen endring i Event. Endrer jeg klokkesletten i event, justerer den seg til valgt tid og plusser på 14minutt. Setter jeg event til å starte : 02:55 -> får den 03:09(s) 03:00 -> får den 03:14(s) 02:00 -> får dem 02:14(s) Den plusser på 14 minutt selv om jeg har +-15, +-16, eller om jeg setter +-30 i settings.
 5. Jepp. Endrer tiden i settings til +-16minutt, ingen endring i Event. Endrer jeg klokkesletten i event, justerer den seg til valgt tid og plusser på 14minutt. Setter jeg event til å starte : 02:55 -> får den 03:09(s) 03:00 -> får den 03:14(s) 02:00 -> får dem 02:14(s) Den plusser på 14 minutt selv om jeg har +-15, +-16, eller om jeg setter +-30 i settings.
 6. Hei Jeg prøvde Security(Randomize Time Triggers). Jeg prøvde det på et utelys som skal slå seg av klokken 02:55 (+- 15 minutt satt under settings). 3. dagen på rad slår lyset seg av 03:09 ? Hvorfor blir ikke denne Randomized ? Hvis jeg går 4 dager bak i tid, hadde den faktisk en annen tid.
 7. Hvordan gjør du det i praksis hvis du skal oppdatere fw på lamper med bridge hvis dem allerede er kobler mot conbee bridge? En lampe kan vel bare linkes mot en stk bridge?
 8. Hmm, jeg prøvde med å legge til en ekstra pære i tillegg til led strippen idag. Da ser det faktisk ut som alt fungerer. etter restart av server henter den seg inn igjen og bygger opp nettverket og jeg kan styre lysene igjen. Snodig men fungerer
 9. Hei Tenkte å prøve ut philips hue og integrere det til HomeSeer. HS kjøres på win10. Installert conbee2 og alt fungerer greit, jeg får linket opp pærer og brytere. Alt er lekende lett i deconz. Det gøye varte helt til eg testet å resette systemet, win10 pc. Da mistet den conbee 2 kommunikasjon til alle deltakere hue lamper? Jeg må fjerne de og legge dem til på nytt for at det skal fungere igjen. Men det fungere bare helt til neste restart av pc eller bare så enkelt at eg plugger inn og ut conbee USB. Har dere samme problem?
 10. Ja flott takk, det var så enkelt. Instilling i windows til Homeseer PC'en hadde ikke haken på automatisk sommertid. og restart av Homeseer serveren så vart den oppdatert.
 11. Hei nå som vi skal stille klokken en time frem. hvorfor gjør ikke homeseer det? Må jeg stille manuelt? Mvh Marius
 12. Hei Jeg kjøpte to Fibaro Walli dimmer 2 steder i leiligheten. Den er smart og i tilegg har den en led ring rundt bryteren. Jeg har fått koblet den til Homeseer systemet uten problem og den dimmer lysene. Neste spørsmål: det hadde vært kult om jeg kan styre led ringen rundt dimmeren ved f.eks alarm status på boligen, Alarm off(Ingen lys), Alarm Armed (Blått lys), Alarm away (Rødt lys i en periode.) Er det mulig å styre denne led ringen ? Jeg ser i manualen at man kan styre denne led ringen med parameter. Men kan jeg bytte parameter fra Event utifra ønsket farge ved en viss hendelse i Homeseer ? Mvh Marius
 13. Ja , det var ikke mere som skulle til Takk takk
 14. Hei Jeg har nettopp tatt i bruk Homeseer på Windows 10 mini PC. Jeg kjøpte en brukt HS3 lisens som jeg fekk overført til meg. Da jeg skal prøve HSTouch, Installert SW på mini PC og aktivert instilling i selve HS3 web interface. Det kan se ut at HStouch appen på mobil logger seg til HS3 mini pcen, men jeg får ikke opp standart oppsett layout som jeg har forstått HStouch skal innholde ? Hvis eg åpner editoren på PC åpner den bare et nytt tomt vindu ? Hva gjør eg galt ?
 15. ??✌️✌️Samme problem her og,løste seg å lese dette innlegget
 16. Hei, jeg brukte den i Zipato system før for å aktivere og deaktivere alarm. Ustabil,. Den funket innemellom. Mulig den er bedre med Homeseer ? jeg føler at alt fungerer mye bedre i Homeseer.
×
×
 • Opprett ny...