Jump to content

Husmann

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Husmann

 • Rank
  Newbie

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen andre også som opplever at tallene fra VG er "stuck" (ikke oppdatert) de siste dagene? Snakker om denne linken i scriptet: https://www.vg.no/spesial/2020/corona-viruset/data/norway-table-overview/ F.eks. så er Totals i skrivende stund: {"totals":{"confirmed":2263,"dead":0,"recovered":6} ...Disse er samme tall som for noen dager siden.
 2. Husmann

  Heatit Z-TRM2fx

  Jeg har 2 slike hjemme som oppførte seg dårlig med det samme de ble installert (jan-feb i år), men som har vært helt eksemplariske etter FW 3.06. I høst kjøpte jeg 2 til som ble installert på hytta. Disse kom ferdig levert med FW 3.06 og har oppført seg helt som de skal fra dag 1. Så jeg er veldig fornøyd med disse. ...Nå. ?
 3. Tja... Jeg mener jeg la inn en request, men jeg/de kom aldri helt i mål med dette. (Med mindre det har skjedd etter jeg forlot denne sensoren). Jeg løste det på den enkleste (feigeste?) måten: Levert den inn igjen, fikk pengene tilbake og kjøpte Philips sin bevegelsessensor i stedet. Har flere av disse og er godt fornøyd med dem. Relativt rimelige er de også.
 4. Jeg har også gode erfaringer med denne låsen og er fortsatt svært fornøyd etter snart 9 måneders drift. Bluetooth har jeg vel knapt prøvd; veien å gå er absolutt Danapad og z-wave. Den har vært en liten revolusjon her i huset, skulle bare ønske jeg installerte den for lenge siden. ? Dønn stabil og bra batteritid (er fortsatt på mitt første sett). 4 brukere (2 voksne, 2 barn) + egen kode til gjester/håndverkere o.l.
 5. Kan bekrefte at det fortsatt ser "litt" rart ut. Prøvde å sette dem i Jupiter Tek-spot'ene på badet: ...Men de forsvant fort ut igjen, ja. Men, Philips har også en GU10-variant uten farger, og disse er kortere/normal lengde: Philips Hue White Ambiance. Slik ser de ut i samme spottene: Disse pærene har bare dimming og kontroll på hvitbalansen, men siden jeg ikke kunne komme på en eneste aktuell situasjon for når jeg ville hatt blått/rødt/grønt e.l. lys på badet så var det mer enn greit nok. Veldig fornøyd med både pærene og ikke
 6. Hm. Den Heltun-bryteren var kanskje ikke så dum. Skal se litt nærmere på den. Takk for tipset! Har du (eller noen andre) noen erfaringer med disse bryterene?
 7. "Hytte" og "foreldre" er kanskje viktige stikkord som belyser situasjonen her, ja. ☺️ Ok, men da har jeg i alle fall fått bekreftet at den virker som den skal. ...I alle fall hvis jeg får konfigurert den riktig. Hvis ikke det låses til Z-wave, hvilke alternativer snakker vi evt. om da?
 8. Jeg er på jakt etter en bryter med statuslys som kan vise om "ting" er slått av eller på. Helst skal denne bryteren ikke være batteridrevet (altså 220v eller USB-powered). Det var ikke lett å finne noe slikt, men denne Controller'en med 3 vippebrytere fra Heatit ser ut til å tilfredsstille ønskene mine: https://www.elektroimportoren.no/heatit-z-scene-controller/4512455/Product.html?Referer=kelkoo&utm_source=kelkoono&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=Heatit Z-Scene Controller - 4512455 Den går på 220v og den har programmerbare sta
 9. Det hadde jeg visst allerede gjort. Men hvor stor (negativ) effekt har egentlig dette på et relativt lite z-wave nettverk? (Lurer også litt på hvilken effekt dette vil ha på ditt nettverk med alle dine noder og flere av disse termostatene?)
 10. Kjekt tips. Takk! ☺️ Jeg måtte jo prøve og endte da opp med at jeg hadde en node som hadde en count på 470 i løpet av ca. 15 minutter. Bør jeg være bekymret? Dette er noden: Dette er jo da en av de berømte Heatit Z-TRM2fx-termostatene som rapporterer "litt" for ofte. Som omtalt i denne tråden: ...Men så langt som jeg har skjønt så er det ikke noe å gjøre med akkurat denne termostaten annet en å vente på en ny firmware til den? PS! Hos meg havnet omtalt loggfil i mappen "\Debug Logs", ikke i "\Logs".
 11. Ok, det tok dessverre noen dager før jeg fikk sett på dette igjen, men nå har jeg kommet i mål med en versjon som fungerer. Takk til @HSv og @Moskus for god hjelp! Her er den versjonen jeg kjører pr i dag: Public Sub Main(ByVal Parms As Object) '' This script should be called when a central scene is set to "held down" '' it dims A dimmable device either up Or down until the central scene becomes "key released" or the load hits 254 or 1 (values, not %) '' Parameters '<device ref #>|<device ref central scene #>|Up/Down|<dimrate&g
 12. Takk for tips! Prøvde det, og System.Core-feilen forsvant, men fikk i steden dette: mar-17 18:47:06 Z-Wave Device: 2. etg Kitchen Heatit push 8 switch - Central Scene Set to 5001 mar-17 18:47:04 Error 1 Running script C:\HS\scripts\dim_updown.vb :Exception has been thrown by the target of an invocation.Object reference not set to an instance of an object. mar-17 18:47:04 Error 1 Running script C:\HS\scripts\dim_updown.vb :Exception has been
 13. Jeg har begynt å se litt på scripting for Homeseer og miljøene som brukes ifbm. dette. Visual Studio og Tenscripting er (såvidt) installert. Det er et stykke vei å gå før jeg begynner å bli litt varm i trøya på dette (har litt programmeringserfaring), men jeg har en utfordring akkurat nå som jeg håpet kanskje noen her kunne hjulpet med. Utfordringen er kort fortalt at jeg har en Heatit Z-push button 8 som er tenkt å styre noen Philips Hue-pærer. Så langt har det gått greit å få den til å slå pærene av og på, men jeg skulle jo gjerne hatt dimming, da.. Etter litt leting kom jeg
 14. Ah! Takk for oppklaringen. Nyttig kunnskap. ? (Regner med det kanskje er fordi LED-lys vil lyse/flimre selv når Switch 2 er av?) Ok, så da setter jeg strek over "det kjappeste og enkleste" og går tilbake til å tenke Dimmer 2 + Bypass 2 for lys, uansett om de støtter dimming eller ikke. Det fungerer i alle fall.
 15. Fibaro Switch 2 var det jeg var ute etter, ja. Det er Elektroimportøren som kaller disse for "Fibaro relé 1 x 8A - 1840W Z-Wave" av en eller annen grunn? Uansett: Elektriker har vært her i dag og montert Fibaro Dimmer 2 bak lysbryteren til lyset over vasken. Det gikk sånn passe, i alle fall til å begynne med. Dimmeren ble inkludert og alt virket forsåvidt som det skulle, men i likhet med mange andre her fikk jeg problemer med blinking i lyset. Dette lyset er ikke dimbart, så dimmeren ble satt opp til å bare være on/off-bryter, men problemet var at når den var off så blinket lyset i
×
×
 • Create New...