Gå til innhold
 • Bli medlem

Espen Tveit

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Espen Tveit

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Da var det løst. Deaktiverte plugin i manager, måtte faktisk restarte pc (hjalp ikke bare å resterte HS), så oppdatere. Da fungerte det. Takker ærbødigst for svar.
 2. Hei. Har problemer med å oppdatere YR plugin fra 3.0.3.5 til 3.0.3.7. Har òg prøvd å deaktivere plugin ---oppdatere, men får bare "Install/Update of package YR Weather failed" Ser at i rota i HS3 mappa, legger det seg en mappe som heter Updates3, og der ligger flere filer/mapper som heter YRweather 3.0.3.7. Noen som kan hjelpe meg her?
 3. Tusen takk for svar. Ingen sak å være nybegynner her.
 4. Hei. Noen som har erfaring med Remotec ZXT 120 til å styre varmepumpe? https://www.elektroimportoren.no/remotec/252/Brand.html
 5. Espen Tveit

  Nexa bridge

  Takk for svar. Har vært i kontakt med Elektroimportøren hvor jeg kjøpte den, og de kunne ta inn igjen bridgen.
 6. Espen Tveit

  Nexa bridge

  OK.. Tusen takk for svar. Skal sjekke ut den løsningen.
 7. Espen Tveit

  Nexa bridge

  Hei. Er det noen her som bruker Nexa sin bridge?? Hadde en del Nexa utstyr fra før, og gikk på smellen og kjøpte bridgen deres da den kom ut. . Har inntil jeg får bygd ut med nok dingser, bare enkle automasjoner/scenarier. Har for så vidt etter et halvt års drift begynt å fungere noenlunde stabilt. Men så kjøpte jeg en AD146 dimmer Z-wave.(Nexa). Bridge fant den, men den ville ikke dimme.. Prøvde så en Fibaro dimmer 2, bridgen fant den og den dimmet fint.. Etter 3 timer var det slutt.. Får verken kontakt med AD-146 eller Fibaro dimmer.. Sendt 3 mailer ila 1 mnd tl Nexa "support", og fikk endelig svar for 3 dager siden om jeg kunne restarte bridge, siden ble det stille fra de.. I går kveld fungerte mottakerne bare sporadisk.. Derfor lurer jeg på om det er andre som har erfaring med Nexa sitt system, problemer, løsninger etc.. Eller er det bedre å gå for RFxcom løsning??
×
×
 • Opprett ny...