Gå til innhold
 • Bli medlem

Hr Kotelett

Medlemmer
 • Innholdsteller

  544
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Hr Kotelett vant dagen sist 18. desember 2016

Hr Kotelett hadde mest likt innhold!

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

1 570 profilvisninger

Hr Kotelett's Achievements

Avansert medlem

Avansert medlem (3/3)

138

Nettsamfunnsomdømme

 1. Hvilket os har du på pi'en? Går det ikke ant å remote styre?
 2. Er en på forumet som har gjort det, lurer på om det er han som har mekket Teslaseer?
 3. Jeg er grønn på dette desverre, men må da finnes noen med innebygd wifi? Jeg vet at min nye Mitsubishi trenger en wifi modul (2500kr) men tviler på at det er mer avansert enn at den skal trykkes i et spor eller kobles til med en kabel.
 4. Har varmepumpen stående nede i gangen så etter den er installert, og jeg har kjørt opp igjen hjemmeautomasjonen som har lagt brakk noen år, så tenker jeg å teste ut denne, tommel opp mister! Hvordan vil denne funke i HS4?
 5. Jeg hadde valgt en VM server som du bare kan kjøre opp igjen/på en annen midlertidig PC på 0 komma niks.
 6. Hehe, er det som er kjekt å faktisk kunne ødelegge matlysten når en er voksen 😅 men kom på en Mikke Mus historie fra gamle dager, altså når vi som kan ødelegge matlysten var liten, sa hadde Langbein fått en telefon operert inn i en tann, og på den tiden (80-90 tallet?) var nok det det nærmeste en kom smart tann.
 7. Kan du bytte selve usb pluggen? Lodde av og på om det er den som er knekt da
 8. Er det ikke en setning for å fraskrive seg diverse? ^^ De vet jo at det der ikke skjer _noensinne_
 9. Min ligger og fortsatt på hyllen ??
 10. Ah, så den er ikke i betaen pr dags dato? Ja da haster det ikke med å få skrudd opp 4 stk Philips hue utelamper nei ^^
 11. Dere som har prøvd den, hvordan fungerer Zigbee'en? Om den og Z-wave funker fint er jeg egentlig veldig hjulpen da det er stort sett det jeg bruker for øyeblikket. Altså bare Zwave, Zigbee må jeg vente med til HS4
 12. Jeg kan gjerne hoppe på med en gang, siden de skal støtte zigbee, så slipper jeg unna å kjøpe plugin rett før(når de en gang slipper hs4) release.
 13. Noen som vet om jeg kan si til alexa at den må spille Spotify på de ikea høyttalerne? Altså å si det kan jeg jo garantert, det kan jeg jo idag og, men at den faktisk gjør det?
 14. Jeg kjøpe Deconz 2, og med hjemmeautomasjonsrabatten var de billigst, pluss fri frakt
 15. Etter å ha avisolert kappen, gjør du lederene mykere ved å presse de mellom tommel og knoken på pekefingen, da er de som oftest litt mer medgjørlige i rj45 pluggen
×
×
 • Opprett ny...