Gå til innhold
 • Bli medlem

Hr Kotelett

Medlemmer
 • Innholdsteller

  537
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Hr Kotelett vant dagen sist Desember 18 2016

Hr Kotelett hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

137 Excellent

Om Hr Kotelett

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

1 296 profilvisninger
 1. Er det ikke en setning for å fraskrive seg diverse? ^^ De vet jo at det der ikke skjer _noensinne_
 2. Min ligger og fortsatt på hyllen ??
 3. Ah, så den er ikke i betaen pr dags dato? Ja da haster det ikke med å få skrudd opp 4 stk Philips hue utelamper nei ^^
 4. Dere som har prøvd den, hvordan fungerer Zigbee'en? Om den og Z-wave funker fint er jeg egentlig veldig hjulpen da det er stort sett det jeg bruker for øyeblikket. Altså bare Zwave, Zigbee må jeg vente med til HS4
 5. Jeg kan gjerne hoppe på med en gang, siden de skal støtte zigbee, så slipper jeg unna å kjøpe plugin rett før(når de en gang slipper hs4) release.
 6. Noen som vet om jeg kan si til alexa at den må spille Spotify på de ikea høyttalerne? Altså å si det kan jeg jo garantert, det kan jeg jo idag og, men at den faktisk gjør det?
 7. Jeg kjøpe Deconz 2, og med hjemmeautomasjonsrabatten var de billigst, pluss fri frakt
 8. Etter å ha avisolert kappen, gjør du lederene mykere ved å presse de mellom tommel og knoken på pekefingen, da er de som oftest litt mer medgjørlige i rj45 pluggen
 9. Prøvd det, og gjør det. Heldigvis har jeg bare kjørt for langt en gang, og kom på det før jeg hev bilen i revers og ga gass når jeg måtte rygge for en bil. Kult å trykke bosspannet i ræven på egen bil pga en ikke regnet med en ekstra 1,5 meter til muren. ?
 10. Om det ikke er for sent er jeg og med på 1 stk
 11. Var det jeg og skulle gjort Zulboom... Trengte ny åpner til min port, gammel sak med kun 1 fjernkontroll (som alltid ble rotet vekk i i forhold til hvor stor den var). Men jeg tenkte jeg kunne hive inn et sånt WiFi rele, så jeg kunne åpne garasjen fra homeseer. Men under testing kortsluttet jeg feile kontakter på kretskortet(kortet var oppned siden det hang i boksen i taket), og etter det lukker garasjeporten seg igjen før den går 1/4 opp igjen ??, så er ikke stengt om ikke jeg kutter strømmen til den akkurat i det den er helt nede. Avogtil er det greit å "Keep it simple" ?
 12. Ja første del er fra en dimmer, men del 2 er om fibaro sine pucks, som er switches. "Bryterfunksjonen klarer 6A resistiv last, men bare 2A induktiv eller kapasitiv last" Nå er det jo ingen som slår av og på en vaskemaskin med disse wall pluggene, men det at folk opplever at de slutter og virke eller blir overopphetet er nok pga de ikke er designet for den type last.
 13. Kø og kø, en kan som ved transport på motorvei, velge å kjøre utenom rushen, eller flytte til et sted hvor det ikke er kø Men her er det jeg skulle linke til: Klippet ifra https://www.stikkontakten.no/blog/dimmerguiden "Hvor stor er maksimalbelastningen for en 1-10V dimmer? Bryterfunksjonen klarer 6A resistiv last, men bare 2A induktiv eller kapasitiv last. Lysregulatoren for 1-10V klarer 200mA. Et lysrørarmatur belaster regulatoren med ca. 1mA. 1-10V-spenningen skapes i lysrørets forkoblingsutstyr." Nå er dette en "dimmerguide" men bryterfunksjonen er vel den samme, og kan vel overføres. Kan være jeg er på viddene men derfor vi har forum Klippet ifra https://forum.fibaro.com/topic/21872-new-fibaro-relays-fgs213-fgs223/ (nå er dette en puck, men i manual til fibaro wall plug, står det: Power output 2500w resitiv load) You can find a table: Rated load current table: Device Load type IEC standards UL standards Single Switch 2 (FGS-213) Resistive 8A 6.5A Single Switch 2 (FGS-213) Incandescent 8A 5A Double Switch 2 (FGS-213) Resistive 6.5A per channel 10A overall 6A per channel 9.5A overall Double Switch 2 (FGS-223) Incandescent 6.5A per channel 10A overall 3A per channel As you noticed there is no inductive or capacitive load. We do not specifically allow any other types of loads and we do not support it. However, when it comes purely technical matters, it may be possible to connect other types of load up the half of advisable value for resistive load. (så tørketrommel skal da gå fint, da den er mindre en 1250 watt. Mens en vaskemaskin krever en smule mer)
 14. Hehe bare hyggelig, var tenkt å komme sterkere tilbake når jeg ikke satt på mobilen, men Wow classic er jo kommet ut så på pc'en blir ting glemt ?
×
×
 • Opprett ny...