Gå til innhold
 • Bli medlem

Hr Kotelett

Medlemmer
 • Innholdsteller

  500
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Hr Kotelett vant dagen sist Desember 18 2016

Hr Kotelett hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

123 Excellent

Om Hr Kotelett

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

805 profilvisninger
 1. @Evelen likte måten du fint hadde tegnet ut "henge-på-krok" mønsteret, for å i neste bilde ha traspet hele hullet, så ga det litt mer mening når du hadde på det beslaget 😂😂
 2. https://www.tek.no/artikler/disse-nike-skoene-styres-med-en-app/455666 Blir vel under ikkehjemmeautomasjon
 3. Hr Kotelett

  Heve/senke tørkestativ med motor

  Har samme selv, men vil det ikke bli bale med å ha 3 nede på en gang? Jeg tar bare 1 og 1 ned, lettere å henge opp og ta av klær da. (mitt kjedelige og lite automatiserte svar)
 4. Hr Kotelett

  God jul...

  God jul
 5. Hr Kotelett

  Noen spørsmål før jeg evt. skaffer meg RFXCom

  433mhz temp og fukt sensorer oppdaterer seg 1 gang i minuttet, batteriet holder som regel i ett år(men ofte lenger). Hver gang du bytter batteri får den ny id som må oppdateres i automasjonsprogrammet.
 6. Noen enkle måter å få DHT 22 til å virke via arduino plugi'n? Har et rom hvor jeg nå har fått kontroll på om dørene er åpen eller igjen (magnetsensorer) men får ikke inn DHT22'en til å vise temperatur og fuktighet. Må jeg via "Nodemcu API"? (har ikke så mangen dører, addet bare alle pinnene for feilsøking :P)
 7. Hr Kotelett

  Når blir Raspberry Pi3B+ for for puslete?

  Støtter denne! Kjørte pi før men da med domoticz, og grunnen til at jeg gikk vekk fra det var 2 stk sd kort crash(hadde dog ikke kjøpt anbefalt class og merke) , da var det greit å ikke ha mer enn kun lysstyring og at fibaro 2 dimmer funker med å slå på lys med bryteren. Hadde jeg skulle kjørt hjemmeautomasjon på pi tror jeg at jeg hadde hatt ukentlig kloning av SD kortet
 8. Hr Kotelett

  Automatisert barnesikring av kjøkken.

  Nesten så det hadde vært kjekt å begynne på nytt kull igjen........ nesten...
 9. Hr Kotelett

  Utendørs bevegelsessensor med lang rekkevidde?

  http://www.nexa.se/vara-produkter/zwave/sp816-rorelsevakt Står 10 m rekkevidde. Og vil du unngå å bytte batterier, kan du jo trikse til en 4,5 volts strømforsyning.
 10. Hr Kotelett

  Kjell.com med 25% på en del produkter

  Er vel litt sånn at watt ikke er watt. Jo mer den tåler, 2300 eller 3600 watt jo mindre sjangse er det for at den ryker. Og disse on/off pluggene er vel mest glad i resitiv last, (panelovn, lamper) mens en vaskemaskin er i den induktive verden. Klippet ifra https://www.stikkontakten.no/blog/dimmerguiden "Hvor stor er maksimalbelastningen for en 1-10V dimmer? Bryterfunksjonen klarer 6A resistiv last, men bare 2A induktiv eller kapasitiv last. Lysregulatoren for 1-10V klarer 200mA. Et lysrørarmatur belaster regulatoren med ca. 1mA. 1-10V-spenningen skapes i lysrørets forkoblingsutstyr." Nå er dette en "dimmerguide" men bryterfunksjonen er vel den samme, og kan vel overføres. Kan være jeg er på viddene men derfor vi har forum Klippet ifra https://forum.fibaro.com/topic/21872-new-fibaro-relays-fgs213-fgs223/ (nå er dette en puck, men i manual til fibaro wall plug, står det: Power output 2500 resitiv load) You can find a table: Rated load current table: Device Load type IEC standards UL standards Single Switch 2 (FGS-213) Resistive 8A 6.5A Single Switch 2 (FGS-213) Incandescent 8A 5A Double Switch 2 (FGS-213) Resistive 6.5A per channel 10A overall 6A per channel 9.5A overall Double Switch 2 (FGS-223) Incandescent 6.5A per channel 10A overall 3A per channel As you noticed there is no inductive or capacitive load. We do not specifically allow any other types of loads and we do not support it. However, when it comes purely technical matters, it may be possible to connect other types of load up the half of advisable value for resistive load. (så tørketrommel skal da gå fint, da den er mindre en 1250 watt. Mens en vaskemaskin krever en smule mer)
 11. Hr Kotelett

  Hva gjør dere med alle "devicene" til en Fibaro?

  Husker ikke helt hva jeg gjorde, sjekk Homeseer skolen til moskus som omhandler z wave
 12. Hr Kotelett

  Fibaro dimmer 2 lukter svidd etter kortslutning

  ledning som i pr kabel?
 13. Hr Kotelett

  Telldus wall plugg til 199,- på Dustin

  Er flere som har opplevd problemer med disse, blant annet en hvor det brant gjennom plastikken. https://www.facebook.com/groups/smarthusnorge/permalink/1893102164137854/ Låner bildet hans og
 14. Hr Kotelett

  RFXCOM med ekstra antenne

  Passer
 15. Hr Kotelett

  RFXCOM med ekstra antenne

  Holder til på Askøy, men skal til Fyllingsdalen på lørdag.
×