Gå til innhold
 • Bli medlem

Hr Kotelett

Medlemmer
 • Innholdsteller

  509
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Hr Kotelett vant dagen sist Desember 18 2016

Hr Kotelett hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

128 Excellent

Om Hr Kotelett

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

858 profilvisninger
 1. Du kan sjekke ut ecolite ladestasjon. Skal være noen tråder om det her på forumet
 2. Hr Kotelett

  Temperatursensor (erfaringstråd)

  Er det en discover funksjon på telldus? At den kan lære seg protokollen? Og at du kan sende de dataene inn til telldus og kanskje få de inn? For som du sier så er det nok protokollen som ikke er støttet i telldus. Såvidt jeg vet er det bare rflink som har den.
 3. Hr Kotelett

  Hva kostet HomeSeer deg?

  Gammel pc - gratis Homeseer på 50% ca 3000,- Diverse plugings "***",- Men der det fort kan ryke litt er plugins. Alle er jo 30-40 USD.
 4. Hr Kotelett

  Hjemmeautomasjon og overvåkning av familie

  narsissistene kan virkelig kose seg nå med noe så enkelt som å pinge tv'en kan du få full kontroll når tv'en blir slått på og av. "jasså ja, oppe til 00.45 og så på tv igår ja..." "skulle ikke du på jobb idag? bingwatchet noe på netflix siden du slo på tv'en 10.10?" så det kan misbrukes. Og som oftest er de andre totalt uvitende. De tror gjerne det bare er lys og sånn som styres. Kjøpte siemens tørketrommel med wifi og app. Når jeg var på reisejobb fikk jeg beskjed på app'en at tørketrommelen var ferdig. Spurte min samboer om hun tørketrommlet klær eller det var app'en som var ute og kjøre(trodde jeg måtte være på wifi'en for å få melding). "Hæ, overvåker du meg" får jeg tilbake da Men akkurat når ungene er små syns jeg det er helt greit med noen sensorer som sier at nå er de kommet hjem fra skolen etc. Vil ikke utstyre de med mobil og slikt for tidlig. Litt OT men fin artikkel med den friheten de har av å være aleine hjemme, og hvorfor ikke da ha noe som gir deg beskjed om at de har kommet seg trygt hjem. https://www.klikk.no/foreldre/skolebarn/jeg-var-et-nokkelbarn-og-jeg-elsket-det-2364835 (jeg var og i den kategorien og det var meg vi gikk hjem til for å se Jean Claude van Damme, Sylvester Stallone og andre slåsse og krigsfilmer etter skolen.)
 5. Hr Kotelett

  Robotstøvsuger med hund

  Anbefaler en blåser, typ noe lignende her https://petblower.no/index.php?main_page=index&cPath=2&pg=categories Etter vi begynte å blåse løs pelsen utendørs på vår hund har behovet for å støvsuge inne sunket betraktelig.
 6. Da har den vel bare bruksområde til å skru av og på lys da?
 7. Fibaro sin er maks 2500 watt, da i "panelovnwatt"(resitiv) ifølge fibaro kan en regne halvparten av det til "vaskemaskinwatt"(induktiv) og den er da ratet til 1250ish watt. Det kan gå bra, mangen har kjørt den med fibaroen lenge men det kan og gå litt mindre bra.
 8. Hr Kotelett

  Måle vanntrykk

  Ser ut som du må få rørleggeren til å lage en overgang til 1/4 bsp til det greiene de bruker i skap, med dofty seal pleier bsp fittings å være tett lenge, så sålenge overgangen fra rørirørgreiene blir bra så skal du ikke bekymre deg for lekkasje hvertfall.
 9. Hr Kotelett

  ID-Lock V2

  @Mastiff kan vel anta døren er grønn og da 😂
 10. @Evelen likte måten du fint hadde tegnet ut "henge-på-krok" mønsteret, for å i neste bilde ha traspet hele hullet, så ga det litt mer mening når du hadde på det beslaget 😂😂
 11. https://www.tek.no/artikler/disse-nike-skoene-styres-med-en-app/455666 Blir vel under ikkehjemmeautomasjon
 12. Hr Kotelett

  Heve/senke tørkestativ med motor

  Har samme selv, men vil det ikke bli bale med å ha 3 nede på en gang? Jeg tar bare 1 og 1 ned, lettere å henge opp og ta av klær da. (mitt kjedelige og lite automatiserte svar)
 13. Hr Kotelett

  God jul...

  God jul
 14. Hr Kotelett

  Noen spørsmål før jeg evt. skaffer meg RFXCom

  433mhz temp og fukt sensorer oppdaterer seg 1 gang i minuttet, batteriet holder som regel i ett år(men ofte lenger). Hver gang du bytter batteri får den ny id som må oppdateres i automasjonsprogrammet.
 15. Noen enkle måter å få DHT 22 til å virke via arduino plugi'n? Har et rom hvor jeg nå har fått kontroll på om dørene er åpen eller igjen (magnetsensorer) men får ikke inn DHT22'en til å vise temperatur og fuktighet. Må jeg via "Nodemcu API"? (har ikke så mangen dører, addet bare alle pinnene for feilsøking :P)
×