Gå til innhold
 • Bli medlem

Hr Kotelett

Medlemmer
 • Innholdsteller

  519
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Hr Kotelett vant dagen sist Desember 18 2016

Hr Kotelett hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

132 Excellent

Om Hr Kotelett

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

944 profilvisninger
 1. Hr Kotelett

  Off Topic-tråden

 2. Hr Kotelett

  Trådløs ladehylle/ladestasjon

  https://www.ikea.com/no/no/p/lack-vegghylle-hvit-50282177/? 30x26 Må kanskje sparkles under for å tette igjen hullet, er ikke vits å demontere topp eller bunnplate på ikea hyllen, da kan du like godt hive den i bosset hos IKEA
 3. Hr Kotelett

  ConBee 2

  Det er jeg og ekspert på, men nå har jeg hatt det omvendt, mye (eller noe) zigbee utstyr liggende i sikkert 2 år. Får kjøpe meg v2. Snart. Før v3 hvertfall.
 4. Rpi Model 3 B+ 325,- (https://prisguiden.no/produkt/raspberry-pi-3-model-b-326717) Rpi PoE HAT 249,- (https://prisguiden.no/produkt/raspberry-pi-poe-hat-341615) Rpi Camera 295,- (https://prisguiden.no/produkt/raspberry-pi-camera-module-v2-268467) Kanskje ikke minste og billigste men er no et greit alternativ ^^
 5. Hr Kotelett

  Fibaro switch 2

  Mener du at du kan slå av og på via softwaren men ikke bryteren? For bryteren må vel kobles inn på S1.
 6. Hr Kotelett

  ConBee 2

  Intin med hjemmeautomasjonsrabatten har vel den billigste conbee'en, om den nye og koster 600 får vi den for 510. Godt jeg ikke bestilte før jeg dro på påskeferie og kan vente til v2 kommer.
 7. Manualen blir jo ikke lest før du nesten har bricket det du holder på med :P
 8. Hr Kotelett

  Ekstremt tilbud på produkter

  Kan en styre de stikkontaktene individuellt? At en kan slå av og på kun den ene av de to?
 9. Hr Kotelett

  Ekstremt tilbud på produkter

  Noen som har fått sine varer? Jeg har ikke mottatt noe enda.
 10. Du kan sjekke ut ecolite ladestasjon. Skal være noen tråder om det her på forumet
 11. Hr Kotelett

  Temperatursensor (erfaringstråd)

  Er det en discover funksjon på telldus? At den kan lære seg protokollen? Og at du kan sende de dataene inn til telldus og kanskje få de inn? For som du sier så er det nok protokollen som ikke er støttet i telldus. Såvidt jeg vet er det bare rflink som har den.
 12. Hr Kotelett

  Hva kostet HomeSeer deg?

  Gammel pc - gratis Homeseer på 50% ca 3000,- Diverse plugings "***",- Men der det fort kan ryke litt er plugins. Alle er jo 30-40 USD.
 13. Hr Kotelett

  Hjemmeautomasjon og overvåkning av familie

  narsissistene kan virkelig kose seg nå med noe så enkelt som å pinge tv'en kan du få full kontroll når tv'en blir slått på og av. "jasså ja, oppe til 00.45 og så på tv igår ja..." "skulle ikke du på jobb idag? bingwatchet noe på netflix siden du slo på tv'en 10.10?" så det kan misbrukes. Og som oftest er de andre totalt uvitende. De tror gjerne det bare er lys og sånn som styres. Kjøpte siemens tørketrommel med wifi og app. Når jeg var på reisejobb fikk jeg beskjed på app'en at tørketrommelen var ferdig. Spurte min samboer om hun tørketrommlet klær eller det var app'en som var ute og kjøre(trodde jeg måtte være på wifi'en for å få melding). "Hæ, overvåker du meg" får jeg tilbake da Men akkurat når ungene er små syns jeg det er helt greit med noen sensorer som sier at nå er de kommet hjem fra skolen etc. Vil ikke utstyre de med mobil og slikt for tidlig. Litt OT men fin artikkel med den friheten de har av å være aleine hjemme, og hvorfor ikke da ha noe som gir deg beskjed om at de har kommet seg trygt hjem. https://www.klikk.no/foreldre/skolebarn/jeg-var-et-nokkelbarn-og-jeg-elsket-det-2364835 (jeg var og i den kategorien og det var meg vi gikk hjem til for å se Jean Claude van Damme, Sylvester Stallone og andre slåsse og krigsfilmer etter skolen.)
 14. Hr Kotelett

  Robotstøvsuger med hund

  Anbefaler en blåser, typ noe lignende her https://petblower.no/index.php?main_page=index&cPath=2&pg=categories Etter vi begynte å blåse løs pelsen utendørs på vår hund har behovet for å støvsuge inne sunket betraktelig.
×