Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Marium0505

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Homey

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Marium0505 sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hadde vært greit om dere kunne lage egen tråd for Homely i HA. Denne handler ko spesifikt om Homely og Homey.
  2. For de som ikke var klar over det allerede har Homely kommet med en (offisiell) app for Homey nå, den er fortsatt relativt fersk, men planen er å implementere Homely-appen fullt etter hvert. Har ikke opplevd bugs ennå, men siden den fortsatt er ny og utvikles mye fortsatt er det nok noe som kan skje, så man bør være litt forsiktig å basere seg for mye på appen ennå. https://homey.app/no-no/app/no.homely/Homely/
  3. Heisann! Jeg bruker Tibber, strømselskapet som ikke tjener penger på strømforbruket ditt. Appen gir deg i stedet full kontroll over strømforbruket og kan hjelpe deg å redusere det. Prøv Tibber du også, så får både du og jeg 500 kr til å handle smarte dingser for i Tibber Store. Tibber har ingen bindingstid. Finn ut mer her: Få Tibber her.
  4. Jeg har brukt denne i flere måneder og veldig fornøyd. Godt jobbet! 👍 Vi har to boliger, så og nå har vi Pulse på begge så jeg har gjort ett par tilpasninger på koden for å gjøre det lettere å både velge hvilken bolig som widget skal vise for, samt gjort slik at navnet på boligen er lagt til i widgeten (den store i hvert fall). Jeg har endret (linje 22): const HOME_NR = 0; Til følgende: let HOME_NUMBER; if (args.widgetParameter) { HOME_NUMBER = args.widgetParameter; } else { HOME_NUMBER = 0; // Default - brukes om ikke man har lagt til paramter for widgeten og/eller når man ser på widgeten direkte i appen. } const HOME_NR = HOME_NUMBER; Da velger man bolig i parameter, og eventuelt velger hvilken som skal være default. Jeg har lagt til to ting som man skal få ut fra APIen til Tibber, boligens adresse samt boligens navn (den du setter selv i appen). Det letteste er å erstatte linje 58: homes { \ Med: homes { \ appNickname \ address { \ address1 \ } \ Og så erstatte linje 370: graphTxt = lw.addText("Timepriser"); Med: let HomeNickname = json["data"]["viewer"]["homes"][HOME_NR]["appNickname"] graphTxt = lw.addText("Timepriser" + " (" + HomeNickname + ")" ); Ingen anelse om andre vil få bruk for det, men nå kan i hvert fall de som vil bruke det, og/eller videreutvikle. Det er bare jeg i huset som har iOS, noen som vet om en (enkel) måte man kan lage noe lignende til Android (eventuelt f. eks. lage en nettside som skal fungere uavhengig av enhet)?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.