Gå til innhold
 • Bli medlem

sitelux

Medlemmer
 • Innholdsteller

  72
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

sitelux vant dagen sist Mai 27 2019

sitelux hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

14 Good

Om sitelux

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det funket ikke sist jeg prøvde. Sent fra min SM-G970F via Tapatalk
 2. Røsk meg i fletta..... Har virkelig ikke lagt merke til det valget. Skal prøve det. Takk for svar!
 3. Hei, Har i dag et Namron bryter som jeg bruker til å kontrollere noen lys og eventer. Greia er at når man trykker/holder på en knapp så aktiveres en status på objektet "Central Scene". Denne brukes til å kontrollere lys og andre eventer via egne eventer som trigges når status endres. Problemet mitt er når jeg skal trykke samme knapp som sist. Da er status lik som sist og endrer seg ikke slik at eventet trigges (tror jeg). Jeg får ikke til å tilbakestille status på noen enkel måte heller. Har dere noen tips?
 4. Du kan også ta en titt på denne tråden for flere ideer. https://forums.homeseer.com/forum/homeseer-products-services/system-software-controllers/hs3-hs3pro-software/hs3-event-clinic/88034-logic-of-constructing-motion-controlled-events
 5. Min stilte seg riktig, så høres ut som du har feil i innstillingene dine et sted. Har du riktig lokasjon? Riktig tidssone? Ntp? Edit: Er klokka på PCen som kjører serveren riktig?
 6. Ok, WIFI vet jeg ikke om finnes, men du finner flere dimmere på f.eks. Elektroimportøren. De har 15% på alt i dag tror jeg. Nedenfor er noen eksempler. Du finner flere ved å søke. https://www.elektroimportoren.no/elektromateriell/bryter-og-dimmer/dimmer/001014078/Catalog.html?Maxrecords=39 Dimmer med z wave https://www.elektroimportoren.no/heatit-z-dim-vridimmer-z-wave/1444444/Product.html?Path=001014078&Event=pathlist Dimmer med zigbee https://www.elektroimportoren.no/led-dimmer-zigbee-200w/1402755/Product.html?Path=001014078&Event=pathlist
 7. Skal den støtte noen trådløse protokoller?
 8. Jeg slet med en device (fibaro wall plug) som rapporterte i hytt og gevær, samt en haug med power endringsmeldinger fra diverse dimmere. Dette spammet z wave systemet og gjorde det tregt. Satt opp bedre regler på hvor ofte de skulle rapportere samt fjernet defekt node og har vært dønn stabilt etterpå.
 9. Men når jeg ser på oversikten har det ikke vært noen endring i door lock siste 2 døgn. Skal den da trigge på batterinivå avlesning? Eller leser den inn alle verdier, men ingen endringer og dermed ser det ut som ingen endringer i loggen, men i praksis er det en endring til samme parameter?
 10. Hei. Har en idlock 150 lås med z wave. Jeg vil ha push melding til telefonen om jeg har satt opp en tilstand (borte fra huset) og døren låses opp. Jeg har satt trigger på door lock objektet, men får også trigger av batteristatus som sendes to ganger i døgnet. Noen som klarer å se hvorfor dette skjer?
 11. Det ble løsningen her også. Nå er det mørkt [emoji106]
 12. Da har jeg brukt denne noen dager og er så langt fornøyd med bruken og hvordan den dukker opp i HS3 med ON/OFF/Last. I tillegg kan man velge om dobbeltklikk skal gi maks lysstyrke eller ikke samt den har konfigurerbar timer for on/off uten å måtte bruke events. Det eneste minuset er at det er en grønn diode som lyser konstant når alt er som det skal, noe som jeg ikke klarer å skru av. Den skimtes gjennom bryterboksen når det er mørkt. Manualen finnes her.
 13. Elektroimportøren hadde visst tilbud for medlemmer denne uken. Kjøpte et par stykker og sammenlignet med den gamle typen. Den er noe mindre på noen sider, men like stor eller større på andre steder. Nytt er at den starter inclusion første gang man setter på strøm, så det gikk veldig enkelt!
 14. Heisann, Ser ut til at Qubino har lansert en ny dimmer for veggbokser som er mindre enn alle de andre, og ikke har noen påkrevd min. last. Er det noen her som her erfaringer med den? Qubinos hjemmesider Thermo Floors produktside
 15. Ok, takk for svar og alternativ!
×
×
 • Opprett ny...