Gå til innhold
 • Bli medlem

sitelux

Medlemmer
 • Innholdsteller

  56
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

sitelux vant dagen sist Mai 27

sitelux hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

10 Good

Om sitelux

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. sitelux

  ID-Lock V2

  Jeg har oppdatert både lås og z wave modulen. Fikk ikke til å oppdatere z wave modulen med HomeSeer, så måtte bruke prosedyren fra IDLock. Etterpå virket ting, men låsen oppførte seg litt rart, fikk blant feilmelding og opplåsing rett etterhverandre ved bruk av brikke. Så låste døra seg igjen i det jeg åpnet den og alarmen gikk. En annen ting var at døra rapporterte feil status når jeg låste via z wave. Det løste seg ved at jeg gjorde tok ut batteriene og z wave brikka, satt inn batteriene igjen, gjorde en factory reset av døra, tok ut batteriene, satt inn z wave brikka og batteriene igjen. Så konfigurerte jeg døra. Z wave brikka var allerede i systemet.
 2. Er det forresten noe måte å få loggen til å vise informasjon om hvem som låste opp?
 3. Da står det User Code 2. Du skal la det stå som det er. 6060 som offset var på gammel versjon. På ny versjon er det ny nummerering.
 4. sitelux

  ID-Lock V2

  Ok, da har jeg kjørt et par tester. Ser ut som låsen rapporterer riktig når man låser, men ikke når den låses opp. Her låses det fra HS Her låses det opp fra HS Her er utdrag fra z-wave 1.6 manualen som viser til endringer.
 5. sitelux

  ID-Lock V2

  Takk, skal sjekke det ut. Jeg har fulgt prosedyren fra IDLock så det inkluderte en exclusion / inclusion. Vil ikke forvente at en rescan endrer noe...
 6. sitelux

  ID-Lock V2

  Ja vil tippe det er noe sånt. Er det noe sted å lese av hvilken status som blir sendt tll HomeSeer? Det vil si råformatet før HS konverterer til status basert på predefinerte statuser?
 7. sitelux

  ID-Lock V2

  Her kan du se utdrag fra log når jeg kjører en lås opp kommando etterfulgt av en låsekommando i HS3.
 8. sitelux

  ID-Lock V2

  Så langt ser det meste bra ut her også. Oppdaterte lås og z wave tidligere i uken. Det er fortsatt noe kluss med notification kodene i HomeSeer, så får ikke riktig status når jeg f. eks fjernåpner med z wave. Batteristatus har også fluktuert litt mer enn vanlig, men ser ikke til å tappes noe raskere enn tidligere (så langt). Har tidligere hatt et par tilfeller av døra ikke låser automatisk når jeg lukker den, noe jeg har skjønt med en gang fordi den ikke har lagd lyd. Det har nå også vært et par tilfeller av at døra ikke lager lyd når den lukkes, men den har låst åkke som.
 9. sitelux

  ID-Lock V2

  Der virket det ja. Takk! Og jaggu har de en ussel setning om det i manualen fra IDLock også...
 10. sitelux

  ID-Lock V2

  Da har jeg forsøkt å oppgradere via HS3, men uten hell. Fikk følgende feilmelding: "Unable to receive, may recover" Og når jeg prøver å laste ned silabs SW får jeg denne:
 11. sitelux

  ID-Lock V2

  Og enda viktigere... Slipper man å ekskludere og inkludere som vist til i oppgraderingsmanualen hvis man gjør alt via HS?
 12. Heisann. Har ikke lagt inn den nye oppdateringen enda, men til dere som har lagt den inn; Betyr det at for HomeSeer sin del så må også BLLock oppdateres fra utvikler sin side? Og hva med HomeSeer, har de endelig fått testet låsen? Noe nytt der?
 13. Det stemmer. Tilvenning går veldig greit.
 14. Impulsfjær bak bryteren er løsningen. Da er bryteren alltid i av posisjon, men du styrer av / på og dimming ved å vippe bryteren evt. holde den inne.
 15. sitelux

  ID-Lock V2

  Ah, det var jeg ikke klar over. Jeg bare antok de var seriekoblet. Da må vel raskt de øverste batteriene tas ut en og en for å måles, hvis ikke blir vel målingen korrumpert av de andre i parallell.
×
×
 • Opprett ny...