Gå til innhold
 • Bli medlem

sitelux

Medlemmer
 • Innholdsteller

  68
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

sitelux vant dagen sist 27. mai 2019

sitelux hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

13 Good

Om sitelux

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Min stilte seg riktig, så høres ut som du har feil i innstillingene dine et sted. Har du riktig lokasjon? Riktig tidssone? Ntp? Edit: Er klokka på PCen som kjører serveren riktig?
 2. Ok, WIFI vet jeg ikke om finnes, men du finner flere dimmere på f.eks. Elektroimportøren. De har 15% på alt i dag tror jeg. Nedenfor er noen eksempler. Du finner flere ved å søke. https://www.elektroimportoren.no/elektromateriell/bryter-og-dimmer/dimmer/001014078/Catalog.html?Maxrecords=39 Dimmer med z wave https://www.elektroimportoren.no/heatit-z-dim-vridimmer-z-wave/1444444/Product.html?Path=001014078&Event=pathlist Dimmer med zigbee https://www.elektroimportoren.no/led-dimmer-zigbee-200w/1402755/Product.html?Path=001014078&Event=pathlist
 3. Skal den støtte noen trådløse protokoller?
 4. Jeg slet med en device (fibaro wall plug) som rapporterte i hytt og gevær, samt en haug med power endringsmeldinger fra diverse dimmere. Dette spammet z wave systemet og gjorde det tregt. Satt opp bedre regler på hvor ofte de skulle rapportere samt fjernet defekt node og har vært dønn stabilt etterpå.
 5. Men når jeg ser på oversikten har det ikke vært noen endring i door lock siste 2 døgn. Skal den da trigge på batterinivå avlesning? Eller leser den inn alle verdier, men ingen endringer og dermed ser det ut som ingen endringer i loggen, men i praksis er det en endring til samme parameter?
 6. Hei. Har en idlock 150 lås med z wave. Jeg vil ha push melding til telefonen om jeg har satt opp en tilstand (borte fra huset) og døren låses opp. Jeg har satt trigger på door lock objektet, men får også trigger av batteristatus som sendes to ganger i døgnet. Noen som klarer å se hvorfor dette skjer?
 7. Det ble løsningen her også. Nå er det mørkt [emoji106]
 8. Da har jeg brukt denne noen dager og er så langt fornøyd med bruken og hvordan den dukker opp i HS3 med ON/OFF/Last. I tillegg kan man velge om dobbeltklikk skal gi maks lysstyrke eller ikke samt den har konfigurerbar timer for on/off uten å måtte bruke events. Det eneste minuset er at det er en grønn diode som lyser konstant når alt er som det skal, noe som jeg ikke klarer å skru av. Den skimtes gjennom bryterboksen når det er mørkt. Manualen finnes her.
 9. Elektroimportøren hadde visst tilbud for medlemmer denne uken. Kjøpte et par stykker og sammenlignet med den gamle typen. Den er noe mindre på noen sider, men like stor eller større på andre steder. Nytt er at den starter inclusion første gang man setter på strøm, så det gikk veldig enkelt!
 10. Heisann, Ser ut til at Qubino har lansert en ny dimmer for veggbokser som er mindre enn alle de andre, og ikke har noen påkrevd min. last. Er det noen her som her erfaringer med den? Qubinos hjemmesider Thermo Floors produktside
 11. Ok, takk for svar og alternativ!
 12. Hei, Har en ELKO dobbelboks med to dobbelbrytere i en dobbel elkoramme. Det er en del ledninger som går i boksene, så det er begrenset med plass til Qubino / Fibaro dimmer switch. Jeg ønsker å utvide med en tabbeboks over eller under og et blendelokk i en ELKO trippelramme. Hvor mye jobb er det for en elektriker? Er det noe som er enkelt å få til? Legger ved bilde fra før gipsvegger ble satt opp og kontakter koblet til.
 13. sitelux

  ID-Lock V2

  Jeg har oppdatert både lås og z wave modulen. Fikk ikke til å oppdatere z wave modulen med HomeSeer, så måtte bruke prosedyren fra IDLock. Etterpå virket ting, men låsen oppførte seg litt rart, fikk blant feilmelding og opplåsing rett etterhverandre ved bruk av brikke. Så låste døra seg igjen i det jeg åpnet den og alarmen gikk. En annen ting var at døra rapporterte feil status når jeg låste via z wave. Det løste seg ved at jeg gjorde tok ut batteriene og z wave brikka, satt inn batteriene igjen, gjorde en factory reset av døra, tok ut batteriene, satt inn z wave brikka og batteriene igjen. Så konfigurerte jeg døra. Z wave brikka var allerede i systemet.
 14. Er det forresten noe måte å få loggen til å vise informasjon om hvem som låste opp?
 15. Da står det User Code 2. Du skal la det stå som det er. 6060 som offset var på gammel versjon. På ny versjon er det ny nummerering.
×
×
 • Opprett ny...