Gå til innhold
 • Bli medlem

kimstoroy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  211
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

kimstoroy vant dagen sist 14. mai

kimstoroy hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

106 Excellent

Om kimstoroy

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har montert ny server/workstation HP Z640 med Unraid OS idag. Denne kjører Plex og en del andre multimedia applikasjoner. Blue Iris via en Win 10 Vm og Home Assistant som en VM. 6core Xenon CPU, 2stk GPU, 48GB Ram, 2x SSD, 5x HDD. Samt montert en ekstra UPS til denne maskinen. Sent from my iPhone using Tapatalk
 2. Har hatt den i et års tid selv i Deconz, fungerer fint men er ikke sikker på om verdiene er 100%. Den viser vesentlig lavere verdier enn HUE sensor rett ved siden av, men så lenge man lærer seg verdiene kan den benyttes.
 3. Byttet batteri på bryter selv om den viste 100%, nå virker den
 4. Takk for svar, er samme måte som jeg har inkludert den. Jeg fikk inn den hvite K8 bryteren som jeg kjøpte tidligere, men den sorte vil ikke inn som bryter kun lysgruppe. Da får jeg ikke ut knappetrykk fra den.
 5. Har 2stk Namron K8 Zigbee brytere, den jeg kjøpte først i hvit fungerer i Deconz. Den siste jeg kjøpe i sort vil ikke fungere i Deconz, jeg har prøvd flere ganger både rett ved siden av Conbee stick og fra et annet rom. Fikk den inn et par ganger som lys gruppe. Noen gode tops?
 6. Kan man oppdatere idlock z-wave via HomeSeer, noen som har testet?
 7. Flow for å aktivere hjemme og borte modus via automatikk. Denne har også en delay på bortemodus dersom man kun skal en rask tur i butikken osv. Varsling av hvem som trigger hjemme/bortemodus til mobil Send PM om du ønsker kopi av flow.
 8. Flow for styring av utelamper. Utelamper styres av LUX veridier fra Philips Hue Motion sensor. Dersom klokken er imellom 6-23 vil utelamper slå seg på med 75% lysstyrke, dersom kl er mellom 23-6 vil de slå seg på med 5% lysstyrke. Utelamper settes til 5% kl 23 og settes til 75% kl 06 dersom solen ikke er oppe. Utelamper slår seg av dersom LUX verdien overstiger satt nivå i 20min. Bevegelse mellom kl 23-06 gir 99% lysstyrke på Utelamper i 15min og Flomlys aktiveres i 3min Send PM om du ønsker kopi av flow.
 9. Lys og radio ved bevegelse Denne setter lys til 99% ved bevegelse, og ned til 1% 20min etter siste bevegelse. Den starter Sonos ved bevegelse og setter pause etter 20 min. Ved dagens første bevegelse angir den radiostasjon. Dersom noen bruker bryter deaktiveres lys automatikk i 1time Send PM om du ønsker kopi av flow.
 10. Varsel via tekst til tale og mobil om Tv barnerom blir slått på utenfor angitt tidsrom Send PM om du ønsker kopi av flow.
 11. Enkel flow for å starte oppvarming av BMW Send PM om du ønsker kopi av flow.
 12. Styring i Home Assistant av Panelovn som er i på en Z-wave Fibaro Wall plug i HomeSeer. Denne slår av termostat dersom man åpner et vindu, samt skrur på termostat igjen når vindu lukkes. Samt sjekker status om termostat var på eller av før vindu ble åpnet, slik man unngår at den skrur på om termostat var av. Rapporterer og forbruk til HA. Send PM om du ønsker kopi av flow.
 13. Vanning av hage, kl 05 sjekker den utetemperatur og nedbør de siste 24t. Dersom temp er over 10 grader og ingen nedbør de siste 24timer starter vanning. Den kjører 10 min pr sone 2 ganger. Send PM om du ønsker kopi av flow.
 14. Pushvarsel på garasjeporter dersom en eller begge har vært åpne og ingen bevegelse i garasjen på 30min. Denne har og handlingsknapper i push melding, der man velge hvilken port man ønsker og lukke eller slumre i 15min. Send PM om du ønsker kopi av flow.
 15. Her kommer et eksempel på varsling ved bruk av en fargepære. Denne leser status på farge og lysstyrken på pæren, deretter fader den til rød med 99% lysstyrke i løpet av 2sek, deretter venter den 5sek før den fader tilbake til opprinnelig status. Varslingsfarge redigeres i node (Fade farge til rød i løpet av 2 sek) Rød - {"brightness_pct": 99,"rgb_color":[255,0,0],"transition":2} Grønn - {"brightness_pct": 99,"rgb_color":[0,255,0],"transition":2} Blå - {"brightness_pct": 99,"rgb_color":[0,0,255],"transition":2} Lysstyrke: endre verdi etter bri
×
×
 • Opprett ny...