Gå til innhold
 • Bli medlem

PerH

Medlemmer
 • Innholdsteller

  336
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

PerH vant dagen sist Desember 12 2017

PerH hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

52 Excellent

Om PerH

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Vera

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. oi. mine er det en plugg du setter på batteriet på, så der er det vanskelig. Mine ser omtrent sånn her ut, men det er tydeligvis mange merker å få på denne..Houseguard og Nexa hadde jeg i forrige hus, de var nesten identiske og funket sammen..
 2. Klarer du å presse på 9v kontakten motsatt vei har du jaggu jobbet litt for å lage brann.. Jeg har 6 slike, og siden man ikke vet hvem som startet bråket når de er seriekoblet så lar jeg vera styre sammenkoblingen. Denne kommer inn via rfxtrx, og når en går av så setter vera av resten. Det er en "panic" funksjon i integrasjonen i vera som starter sirenen i 5 sekunder, denne kjører jeg da med 30 sekunders mellomrom når en trigger. Slik vet jeg hvor det er, og jeg vokner definitivt av 5 sekunder med denne siden de er på alle soverommene i tillegg til oppholdsrommene. Har forøvrig allerede fått sjekket systemet! Disse er følsomme for nærhet til lysrørarmaturer, og når jeg monterte en 1m unna så fikk vi sporadisk full alarm. Specen sier at de må være minst 1,5 meter unna slike.
 3. Høres veldig rart ut.. har hørt during fra dimmere, men ikke fra skapet på grunn av dimmerne? Nexa Zwave dimmer er forøvrig ikke noe jeg anbefaler, forferdelig treg dings som også flimret litt med lyset når den var dimmet.. Uansett er ikke dette problemet uavhengig av frekvensen den mottar signaler på tror jeg.
 4. Disse ser flotte ut, men hvor lenge holder se? det er vel ikke batteri å bytte på de?
 5. PerH

  Nexa LWST-605

  En sånn bryter lærer ikke noe som helst, den bare roper en kode når du trykker på den.
 6. Interessert i noen jeg og om det er flere igjen.
 7. Det funker nok helt fint det. De ekstra tilkoblingene er for fysisk brytertilkobling der man setter enheten bak en eksisterende lysbryter. Nexa har ikke dette, men du må ikke ha det for å bruke den trådløst. Husk å ringe fagfolk for montering da.
 8. Tror ikke Vera har opplegg for remote login utenom sine servere, ikke sikker.. Servertjenesten er i hvert fall med på kjøpet uten månedlige avgifter.
 9. Mange spør om dette, så jeg laget en jeg. Si fra om det mangler systemer!
 10. På tide at dette kommer opp i dagen, om enn noe brutalt. Kan ikke skjønne at de skal kunne fortsette slik nå. forhåpentligvis blir det mer som @Moskus beskriver fremover, hvor det blir lettere å sammenligne leverandørene.
 11. Det er vel kanskje smart å beholde vribryteren uansett? Det er vel ikke regulering av power på termostaten? Min erfaring med slike kabler er at det blir i overkant varmt på steg 3.. En annen ting, hva tror dere om holdbarheten på 40 år gamle kabler? Det at de virker etter 40 år tilsier vel at de er godt laget og montert, ville dere byttet de når badegulvet renoveres? Betydelig enklere om jeg slipper unna med å la støpen ligge tenkte jeg.. fall og slikt er jo helt ok, da er det jo bare ny membran og fliser..
 12. Det er vel ikke verre nei, heatit så jo fin ut med at den kan styre flere kilder også.. Takk!
 13. Vel, huset er langt fra nytt, men nytt for meg. Det er fra 1980, og har slike 0-3 stegs brytere for gulvvarmen. Er dette noe man kan få kontroll på med moderne dingser? Det er kanskje ikke temp.sensor i gulvet her? Har ikke lekt med gulvvarme før, så all hjelp mottas med takk.
 14. Mulig jeg er eneste igjen her inne med Vera, men nå ble akkurat Reactor 3.0 sluppet, og der kom det til en ny dimensjon i logikkmotoren, som nå kan gjøre evaluering i flere trinn og med AND/NOT/OR/XOR/NUL evalueringsregel per gruppe. Den har også individuelle aktiviteter per gruppe om man vil, så nå tror jeg begrensningen er over på brukeren.
 15. Med Reactor 2.4 kom også Geofencing inn som inngangsvariabler. Dette har kort sagt fikset alle tidligere problemer med geofencing hos meg. Jeg har nå flere geofence's satt opp, og kjører house modes direkte med reactor i stedet for systemet som er bygget inn i UI7. Ikke et feilslag så langt såvidt jeg har sett. Anbefales!
×
×
 • Opprett ny...