Gå til innhold
 • Bli medlem

PerH

Medlemmer
 • Innholdsteller

  290
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

PerH vant dagen sist Desember 12 2017

PerH hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

42 Excellent

Om PerH

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Vera

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Her har du oversikten , bare søk på telldus. Mener dette er samme som Proove TSS320 i andre land.
 2. Fineoffset/viking stemmer. sjekket på både "type1" og "ext" FW.
 3. Det er ikke oregon protokoll på disse, mener det er fineoffset/viking eller rubicson. kan sjekke senere i kveld. Jeg har disse jeg og, og de fungerer utmerket med god rekkevidde mot rfxtrx433e.
 4. PerH

  Styring av trinnløs takvifte

  Sånn ser den ut, med potmeter knapp på forsiden.. Så at qubino dimmer kan kjøre motor, kanskje den virker?
 5. En kollega har en takvifte med trinnløs regulering, og ønsker å få trådløs kontroll på denne. Jeg ser på koblingen at det er en 220v motor hvor regulatoren er koblet mellom på L lederen, dette ligner da fælt på en vanlig dimmer? Kunne en dimmer "pille" rett og slett gjort jobben, eller må man på andre løsninger? Hva gjør slike dimmere, modulerer de bare på spenningen eller er det noe PWM greier? Første steg blir kanskje å sette en bryter på stikkkontakten, men å kunne regulere hastigheten er ønsket..
 6. Det meste du spør om står i user guiden, ellers har ikke jeg opplevd noen begrensning i det at det er forskjellige FW for forskjellig utstyr. De fleste protokollene som sensororene brukes er kan stå på samtidig. RFX fungerer veldig bra, men en litt bedre antenne kan med fordel settes på om du sliter med rekkevidden.
 7. PerH

  Alternativ til Vera app til iOS?

  Skjønner.. Det er jo litt muligheter i imperihome da, jeg har gått for sort tema og eldre type ikoner, man kan velge en mer monokrom stil også.. Det er endel å stille på, men man må grave litt.
 8. Så bra! Da har jeg litt å utforske her en kveld.
 9. Snakker Home assistant plugin direkte med støvsugeren, eller har du en xiaomi hub? Er i såfall plugin open source? Vil ha dette inn i vera, men enn så lenge er det kun plugin mot hub'en deres.. Domoticz har jeg ikke fått til å spille med riktig python versjon på windows enda..
 10. PerH

  Alternativ til Vera app til iOS?

  Jeg har installert "VeraMate" på kona's Iphone, og hun virker førnøyd. Har ikke sett så mye på den selv, men den legger opp devicene forholdsvis pent og intuitivt.. Jeg har akkurat lagt opp en android pad på veggen med imperihome dashboards, så hun bruker mest den nå.. Imperihome er jo litt begrenset på å få pen GUI, men den fungerer jo bra? Hva har du å utsette på den?
 11. PerH

  Styring av varmepumpe IR og varmekabler

  ZXT 120 kjøres helt fint på batteri den? Den har også mulighet for ekstern IR som du kan lime på pumpa, så gjemmer du enheten et annet sted (med z-wave dekning)..
 12. PerH

  Oversikt over løsninger i "fugleperspektiv"

  Er ikke hvilke grensesnitt systemene støtter objektivt? Altså, hva som er med i pakken man kjøper? Det er på det nivået jeg tenkte at denne listen skulle være på, å lage f. Eks script er lett for noen og komplisert for andre, så må man det bør det opplyses i den kolonnen. Det er plenty med relevante objektive parametere, og jeg er overbevist om at det er nyttig info for nybegynnere.
 13. PerH

  Fibaro Wall plug oppgulp

  Samme her, har den på varmtvannsbereder selv, ikke blir den veldig varm heller. Det jeg mener er at teknologien finnes i lite fysisk format, så det bør ikke være umulig å få til.. Om ikke så smått som de minste plugin versjonene, så hvert fall i den litt større formfaktoren.
 14. PerH

  Fibaro Wall plug oppgulp

  Widom har jo brytere som kobler inn når det er 0 potensiale, lurer på hvorfor ikke de andre leverandørene gjør det slik? Den er jo ikke fysisk større heller..
 15. PerH

  Mill socket på Vera

  Ikke bra! Kan det skyldes dårlig LED driver tro? Det står jo spesifikt "resistive load" på den..
×