Jump to content

Knocki - Make any surface smart


Moskus

3,903 views

Denne Kickstarteren ser spennende ut: Knocki - Make Any Surface Smart.

 

knocki.jpg

 

Personlig synes jeg denne virker mer spennende enn Fibaro Swipe, men hvor praktisk slike tilnærminger egentlig er, gjenstår jo å se. Gestures har ulempen at med mindre de oppleves som helt naturlige, så kan de være vanskelige å huske.

 

Jeg tror at feilmarginen for et dunk er mindre for et sveip i lufta, men at det muligens kommer andre feil. Det ville være upraktisk at lyset blir skrudd av (et "tap") fordi man setter fra seg kaffekoppen på bordet.


Noen som har tenkt å prøve en?

7 Comments


Recommended Comments

Så veldig spennende ut og som deg har jeg mer tro på dette en swipe. Dessverre så sier lommeboka mi nei til å bruke penger på å teste slike nye ideer :( Så fint om noen andre tester denne :P 

  • Like 1
Link to comment

Rimelig dyr, men har også vesentlig mer troa på dette en swipe.

 

Fordelen er vel at man kan ha mange mønster og dermed gjøre veldig mye fra en flate.

Link to comment
Den 7/30/2016 klokken 14.52, Evelen skrev:

Fordelen er vel at man kan ha mange mønster og dermed gjøre veldig mye fra en flate.

Jo. Men det kan bli slitsomt hvis man skal huske 15 forskjellige bankemønstre for å gjøre ulike ting. Tenk så å lære kona det etterpå.

 

Jeg venter i spenning på hvordan dette blir i praksis, det vil jeg tidsnok finne ut av. ;)

Link to comment

Spennende produkt, men bakdelen er jo at en må ha de rundt "overalt" for å få godt utbytte. Og til den prisen må jeg si echo/dot er ett mye bedre alternativ. Jeg dekker nesten hele leiligheten med en enhet, skal få meg en dot i tillegg så dekker jeg alt. Skal en bruke disse godt burde de hatt sensorer som ekstra utstyr til å plassere rundt forbi til en lavere kost. 

Link to comment

Joda, men jeg har allerede sett for meg et par formål som ikke kan dekkes av Alexa (som likevel sjeldent er i praktisk bruk), og det er fordi Alexa har problemer med å oppfatte lyse jente-stemmer. Mine jenter på 3 og 5 år kommuniserer svært dårlig med Alexa. I tillegg er det noen engelske fraser som ikke bare er enkle for de unge, lovende...

Link to comment
2 timer siden, Salvesen skrev:

Spennende produkt, men bakdelen er jo at en må ha de rundt "overalt" for å få godt utbytte. Og til den prisen må jeg si echo/dot er ett mye bedre alternativ. 

 

Hva er Echo?

Link to comment
2 timer siden, Moskus skrev:

Joda, men jeg har allerede sett for meg et par formål som ikke kan dekkes av Alexa (som likevel sjeldent er i praktisk bruk), og det er fordi Alexa har problemer med å oppfatte lyse jente-stemmer. Mine jenter på 3 og 5 år kommuniserer svært dårlig med Alexa. I tillegg er det noen engelske fraser som ikke bare er enkle for de unge, lovende...

 

Ja det kan jeg absolutt se for meg! Har ikke det problemet, enda :)

3 minutter siden, tonheim skrev:

 

Hva er Echo?

 

https://www.amazon.com/Amazon-Echo-Bluetooth-Speaker-with-WiFi-Alexa/dp/B00X4WHP5E

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...