Gå til innhold
  • Bli medlem

Knocki - Make any surface smart


Moskus

5 039 visninger

 Del

Denne Kickstarteren ser spennende ut: Knocki - Make Any Surface Smart.

 

knocki.jpg

 

Personlig synes jeg denne virker mer spennende enn Fibaro Swipe, men hvor praktisk slike tilnærminger egentlig er, gjenstår jo å se. Gestures har ulempen at med mindre de oppleves som helt naturlige, så kan de være vanskelige å huske.

 

Jeg tror at feilmarginen for et dunk er mindre for et sveip i lufta, men at det muligens kommer andre feil. Det ville være upraktisk at lyset blir skrudd av (et "tap") fordi man setter fra seg kaffekoppen på bordet.


Noen som har tenkt å prøve en?

 Del

7 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Så veldig spennende ut og som deg har jeg mer tro på dette en swipe. Dessverre så sier lommeboka mi nei til å bruke penger på å teste slike nye ideer :( Så fint om noen andre tester denne :P 

  • Like 1
Lenke til kommentar

Rimelig dyr, men har også vesentlig mer troa på dette en swipe.

 

Fordelen er vel at man kan ha mange mønster og dermed gjøre veldig mye fra en flate.

Lenke til kommentar
Den 7/30/2016 klokken 14.52, Evelen skrev:

Fordelen er vel at man kan ha mange mønster og dermed gjøre veldig mye fra en flate.

Jo. Men det kan bli slitsomt hvis man skal huske 15 forskjellige bankemønstre for å gjøre ulike ting. Tenk så å lære kona det etterpå.

 

Jeg venter i spenning på hvordan dette blir i praksis, det vil jeg tidsnok finne ut av. ;)

Lenke til kommentar

Spennende produkt, men bakdelen er jo at en må ha de rundt "overalt" for å få godt utbytte. Og til den prisen må jeg si echo/dot er ett mye bedre alternativ. Jeg dekker nesten hele leiligheten med en enhet, skal få meg en dot i tillegg så dekker jeg alt. Skal en bruke disse godt burde de hatt sensorer som ekstra utstyr til å plassere rundt forbi til en lavere kost. 

Lenke til kommentar

Joda, men jeg har allerede sett for meg et par formål som ikke kan dekkes av Alexa (som likevel sjeldent er i praktisk bruk), og det er fordi Alexa har problemer med å oppfatte lyse jente-stemmer. Mine jenter på 3 og 5 år kommuniserer svært dårlig med Alexa. I tillegg er det noen engelske fraser som ikke bare er enkle for de unge, lovende...

Lenke til kommentar
2 timer siden, Salvesen skrev:

Spennende produkt, men bakdelen er jo at en må ha de rundt "overalt" for å få godt utbytte. Og til den prisen må jeg si echo/dot er ett mye bedre alternativ. 

 

Hva er Echo?

Lenke til kommentar
2 timer siden, Moskus skrev:

Joda, men jeg har allerede sett for meg et par formål som ikke kan dekkes av Alexa (som likevel sjeldent er i praktisk bruk), og det er fordi Alexa har problemer med å oppfatte lyse jente-stemmer. Mine jenter på 3 og 5 år kommuniserer svært dårlig med Alexa. I tillegg er det noen engelske fraser som ikke bare er enkle for de unge, lovende...

 

Ja det kan jeg absolutt se for meg! Har ikke det problemet, enda :)

3 minutter siden, tonheim skrev:

 

Hva er Echo?

 

https://www.amazon.com/Amazon-Echo-Bluetooth-Speaker-with-WiFi-Alexa/dp/B00X4WHP5E

Lenke til kommentar
Gjest
Skriv en kommentar...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...