Gå til innhold
 • Bli medlem

Evelen

VIP
 • Innholdsteller

  920
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  21

Evelen vant dagen sist Mars 12

Evelen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

261 Excellent

1 følger

Om Evelen

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Domoticz
  Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Evelen

  Home Assistant på Raspberry PI

  Hvilken feilmelding?
 2. Evelen

  Ekstremt tilbud på produkter

  Fikk dette svaret: Hvor jeg så svarte:
 3. Evelen

  Veiledning til å finne optimal løsning

  Så må de vel ha farge dioder
 4. Evelen

  Veiledning til å finne optimal løsning

  Hva slags pærer må man egentlig ha om man kjører fibaro RGBW modul?
 5. Evelen

  Ekstremt tilbud på produkter

  Dette er forøvrig hva jeg sendte dem:
 6. Evelen

  Ekstremt tilbud på produkter

  rapporter når du har ikke mottatt mine enda
 7. Evelen

  Med smarthuset vidåpent på nett

  Når det gjelder samba sharet til Home-Assistant mener jeg å huske at en del mener å ha satt passord, men fått configen nullstilt og dermed blitt utvitende utsatt. Sikkerhet er viktig, og jeg tar mine forhåndsregler, men det gjelder å finne en mellomting mellom brukervennlighet og sikkerhet. Stort sett er det lite reel skade HA-systemet mitt kan gjøre, det værste ville vel vært å sprenge høyttalerne på stereoanlegget i stua. Men det kan jo være et steg inn på LAN-et..
 8. Og nå har du sikkert boostet python skillen , så bortkastet er det ikke;)
 9. Evelen

  Jørgens Home Assistant forsøk

  Hvis du ordner deg root tror jeg du kan løse det enkelt med en slik app: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.slash.batterychargelimit&hl=en_IN Alternativt bruke commands via f.eks tasker, men det er kanskje noe modellspesifikt.
 10. Super veiledning 👌. Det eneste du mangler for å få den perfekt er å skrive hvilket operativsystem du kjører på Pi-en.
 11. Ettersom Home-Assistant går mer og mer i mot GUI som sletter #comments i yaml-filer så tenkte jeg likegodt begynne å skrive dokumentasjon i Google Docs. Integrerte den også i side-menyen, syns det var ganske smart Med "Alle som har linken kan lese og redigere" aktivert.
 12. Evelen

  HW dilemma...

  Selv kjører jeg ESXi på en ganske kraftig server som jeg bla har Home-Assistant i et VM på. VM-et kjører Ubuntu Server og hass.io, jeg har delegert maskinen 768MB ram og 35GB Disk. Ytelsen er veldig bra, booter på sekunder og fungerer responsivt. Så det jeg ville gjort om jeg skulle gjøre rett på metallet er å gå for en mini PC med 1GB+ram og 20GB+ disk.ASUS Tinker Board ser ut til å holde i massevis, hvis du har muligheten for å kjøre SSD på denne fremfor minnekort tror jeg det er et veldig godt valg. Mange av de som kjører på Pi har problemer med krasj pga minnekort ikke tåler trafikken HA genererer. Derfor vil du unngå det. Jeg har også inntrykk av at Pi bruker lang til på å boote, noe som kan være irriterende ettersom reboot ofte gjøres ifbm config endring. Diskaktivitet siste timen her, totalt idle: Lenovo M92p vil så klart kjøre det helt utmerket, men blir kanskje litt overkill om du bare skal kjøre HA på den.
 13. Evelen

  Ekstremt tilbud på produkter

  Bestilte 6 røykvarslere. Så da har jeg tiden til å skaffe meg en conbee og sette opp deconz
 14. Evelen

  Ekstremt tilbud på produkter

  stikkontaktene til Home Control virker rimelig geniale. Men om dem kjører lukket protokoll kan det være det samme for meg ihvertfall
×