Gå til innhold
 • Bli medlem

Evelen

VIP
 • Innholdsteller

  968
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  23

Evelen vant dagen sist Juli 13

Evelen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

283 Excellent

1 følger

Om Evelen

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant
  Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ser helst at det er noe som går på zigbee. Alternativt Z-wave
 2. Har 8 xiaomi aqara jeg også, og de fungerer helt supert. Mens vi er inne på tremp sensorer. Noen som kan anbefale noe på zigbee for å måte temperatur på innsiden av kjøleskap og fryseskap?
 3. Tror jeg brukte ARM 7.1 Pico på resperry pi 3B+, men hva du velger spørs helt på hva du kjører Android på. (PS: Pi3B+ kjører android veldig dårlig, anbefales ikke)
 4. Jeg har tidligere gjort dette ved å benytte noe som heter "Open GApps". Den gir deg det av properitære google apper som Google Play, Gmail, Maps osv EDIT: Du skal få en link også: https://opengapps.org/
 5. 80GB (10x8GB) Hynix PC3L-10600R-9-10-E1 DDR3-1333MHz bestilt til min ESXi server 😎 Så kan jeg endelig øke antall kjørende VM betraktelig. https://www.ebay.com/itm/80GB-10x8GB-Hynix-PC3L-10600R-9-10-E1-DDR3-1333MHz-Server-Memory-RAM/333102126475
 6. spm1: For å trigge bare en gang i døgnet vil jeg tro du bare kan sette et klokkeslett som trigger. Da burde den ikke gå opp igjen ved manuell overstyring Du kan i tillegg legge til en automasjon som har markise-åpning som trigger hvor du slenger inn følgende action: service: automation.turn_off entity_id: automation.automasjon_som_skal_deaktiveres Og kanskje en ny automasjon som har midnatt som trigger og kjører: service: automation.turn_on entity_id: automation.automasjon_som_skal_aktiveres_igjen (slik at den er klar til neste dag) ikke testa selv, men burde funke, viser til https://community.home-assistant.io/t/how-to-switch-an-automation-on-off-with-an-automation/39029/27
 7. Skal få testa det ut. Jeg ser den sier at "Magic Mirror Dashboard Generator" "Refreshing modules asynchronously".. Så om app kan refreshes, kanskje. Men det vil nok ikke fungere om appen i seg selv ikke restartes i bakkant da de fleste apps ikke oppdateres når dem er i drift.
 8. Har hun brukt RFXCOM til noen få veggbrytere, samt temp sensorer. Sensorene med unntak av kjøleskap og frys er allerede byttet ut med Xiaomi Aqara. Og veggbryterne er ikke veldig stabile. Dette samt velig dårlig integrasjon av RFXCOM i Home-Assistant gjør at jeg dropper denne teknologien. Et annet pluss er at det nå kun er Z-wave interfacet som har USB-passtrought til VM-et mitt. Når jeg får dette over på en egen boks så er VM-et endelig fritt.
 9. Kuult. Dog driver jeg å faser ut RFXCOM, så er nok ikke for meg.
 10. Burde kjøre hassio uten problem. Kjør på 👍 Fornuftig specs ser det ut til
 11. Ser veldig ut som rebrand av CLSF LM-101LB som etter min (ganske lange) erfaring er søppel. Den tiden jeg hadde dem sto dem stort sett uten batterier, ettersom jeg stadig vekk måtte bytte batterier, flere ganger årlig.
 12. Evelen

  DnB api

  Jeg antar videresalg av finnansiell data kanskje er lukrativt nok til å tilby tjenesten gratis 😄
×
×
 • Opprett ny...