Gå til innhold

Evelen

VIP
 • Innholdsteller

  705
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  16

Evelen vant dagen sist Desember 31 2017

Evelen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

173 Excellent

1 følger

Om Evelen

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Domoticz
 1. Antar vel det vil komme noen åpne adaptere til HAN porten etterhvert? burde jo bli et relativt stort marked for det etterhvert
 2. Dette er innebygget funksjonalitet i android. Antakelig i iOS også. https://myaccount.google.com/intro/...
 3. har bare en bevegelses-sensor, den ble raskt tatt ut av drift da den sluuuuker batteri. Blir vel å modifisere den og implementere igjen etterhvert.
 4. kjipt de ikke har noen usb/ladeinngang
 5. Utenpåliggende strømnett

  Ekstra bokser på veggen kanskje?
 6. Laget en bryter til å ha i sofakroken. Code; (dzVents)
 7. Anbefaling av røykvarsler?

  Har jo ikke testet selv, men det er det kilder har oppgitt tidligere.
 8. Anbefaling av røykvarsler?

  Teste brannvarslere remote (sende alarm) kan du med 433MHz røykvarslere også. HomeSeer støtter ikke dette så vidt jeg vet, men f.eks Domoticz har ingen problem med å sende alarm-kommandoer til røykvarslere.
 9. To brannvarslere trigger samme device

  Står dessverre ingenting i manualen om det. Men jeg kan sende en mail til funky kanskje å høre
 10. Vi har et sentralt ventilasjonsanlegg som vel ikke kan styres individuelt, mulig det er noe varme i dette.
 11. To brannvarslere trigger samme device

  ser i RFXMGR at to enheter har 367400. Prøvd denne gremgangsmåten: https://www.domoticz.com/forum/viewtopic.php?t=3638 http://mydomotic.blogspot.no/2015/09/set-up-alarm-system.html Prøvd spamme transmitt i hau og fleng, men den endrer seg ikke ... Noe jeg gjør feil? prøvd både læringsmodus grønn led (hoved detektor) og rød led (hjelpe detektor), samt prøvd transmitte på både "alarm" og "arm away" http://clsf.no/support/content/filelist_2b207ac2-30b1-4940-897d-c488f2b78e9d/1390857277442/kd_101la_bruksanvisning_norsk_rev002.pdf
 12. To brannvarslere trigger samme device

  Det er klart, nå har jeg ganske liten leilighet, ikke mer enn 65-70kvm tror jeg, så det er nok ikke noe videre problem å høre. Frem til nå har 100% av de falske alarmene vært falske, f.eks biff som ryker litt ekstra under matlaging.
 13. Huset har oppvarming, det er bare det at jeg nesten aldri bruker den. Er et slikt 4-leilihetshus hvor det er to leiligheter nede og to oppe.
 14. To brannvarslere trigger samme device

  Hmm. Får prøve nullstille. Er de sammenkobet blir det vel et lite helvete hver gang jeg utløser en ved en feil
 15. Hei. Har ei stund hatt 3 stk LM-101LB fra CLFS http://clsf.no/product/lm_101lb/ De har fungert bra, og jeg tenkte utvide litt. Kjøpe en 3-pack til, satt opp en til vaskerom, ok, satt så opp en til boden, funket fint det også. Vel, så skulle jeg sette opp den siste til vindfanget, men i stede for at det dukket opp noen ny device så ble den brannvarsleren i boden trigget. Så nå sitter jeg med to brannvarslere som trigger samme device i domoticz. Kan det være de har en slags samme "ID" eller noe sånn? (Fryktelig teit isf), eller er det noe jeg har gjort feil her?
×