Gå til innhold
 • Bli medlem

Evelen

VIP
 • Innholdsteller

  937
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  22

Evelen vant dagen sist Mai 3

Evelen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

271 Excellent

1 følger

Om Evelen

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Domoticz
  Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Evelen

  Bryter og adresserbar led

  Har ikke noe svar til deg, men jeg har fått med meg at han her med "The Hook Up" på YouTube har drevet mye med både adresserbare leds og Home-Assistant, så du finner nok mest sannsynlig noe der. https://www.youtube.com/channel/UC2gyzKcHbYfqoXA5xbyGXtQ
 2. Evelen

  TRÅDFRI Signalforsterker - Erfaring?

  Skjønner, har ikke fått satt opp DeConz selv enda, men da kan det kanskje være lurt å kjøre et OS med GUI fremfor å kjøre det hodeløs.
 3. Evelen

  TRÅDFRI Signalforsterker - Erfaring?

  Er ikke DeConz GUI-et web-basert?
 4. Har begynt å skjønne SNMP-toolet mitt, og kan ved ledig anledning få inn all info i Home-Assistant Men det vil nok ta tid, så det får bli når jeg har tid.
 5. Evelen

  Samle smartproduktene i en app

  Tror nok Home-Assistant er ditt sikreste valg for flest mulig integrasjoner. Har ikke sjekka opp hele lista di, men du kan se hva som er mulig å integrere som standard her: https://www.home-assistant.io/components/
 6. Evelen

  ConBee 2

  Og jeg har enda en v1 liggende som jeg ikke har tatt i bruk enda..
 7. Har aldri gjort noe med SNMP før, men ga det et forsøk. sensor: - platform: snmp name: snmp_pfsense_cpu_load host: 10.0.24.1 baseoid: 1.3.6.1.2.1.25.3.3.1.2.8 unit_of_measurement: '%' community: public Funket det (bare overkill hardware for ruter):
 8. Evelen

  MOVEZ(z-wave) indiegogo kampanje

  godt og se du kan stappe en strømforsyning inn i den. Fant forøvrig en video: https://youtu.be/jFYLpbCQbZs
 9. 5 meter ... Men det kan som sagt ha andre grunner, det funket jo supert i et døgn før det ble noe feil
 10. Begynte å svikte litt i går med blinking og feil i bildet. Skal sies at jeg kjører DP-DVI > DVI-HDMI > HDMI-ETH > ETH-HDMI
 11. koblet om med å bruke denne fra PC til TV i dag. Hadde bare 5 meter ferdig-terminert nettverks-kabler så det er det jeg tester med nå, ikke lange avstanden akkurat, men det funker fint til nå.
 12. Evelen

  Hvilke systemer bruker dere?

  Hadde vært kult med en slik måling hver 1. januar f.eks, for å se hvordan trendene endrer seg. Antar både Home-Seer og Domoticz har ramlet ned til fordel for Home-Assistant siden denne gang.
 13. Jeg har lest at flere ethernet kabler bare er en gimmick, men vi får se
 14. Tror det er denne. Det er en kramerav modul. Jeg har hatt de liggende ei stund, men ser på nettet de er rimelig dyre (av en eller anna merkelig grun). Så du får sikkert mer value for pengene vet å kjøpe et annet merke. Billigste jeg ser på ebay er 250kr (og 400,- i frakt) Du vil altså kunne sende et bilde-signal til "boksen" som så så replikerer signalet til 4-8 skjermer over ethernet? Høres dyrt ut Jeg har også et par slike, men jeg har ikke testet dem enda. Kan ge de et forsøk ila helga: https://www.ebay.com/itm/2pcs-1080P-HDMI-Extender-to-RJ45-Over-Cat-5e-6-Network-LAN-Ethernet-Adapter-Blue/273087087629 Tilbud, 40%
 15. Da har jeg fått ordnet nettverkskabler inn til skjern-veggen og Video-over-Ethernet (inn til server-rommet) fremfor å ha en PC i stua for skjermene, samt koblet et par bevegelses-sensorer til strømnettet (usb) Disse måtte gjøres litt mindre med Dremmel-en for å få plass i rørene. Bak skjermene, Med og uten kabler til skjerm. De to hvite ledningene oppe til venstre går til sensorene, Boksene nede er to DVI-over-Ethernet adaptere og en USB-strømforsyning. Har i tilegg til nettverkspunktet som vises på bildet et skjult punkt oppunder hylla under, veldig greit om jeg skal koble opp noe på nett i stua midlertidig tenker jeg. Resultat: Holdt på til klokka 02 i går kveld, så prioriterte ikke ryddig rack, men slik er det:
×