Evelen

VIP
 • Innholdsteller

  632
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  15

Evelen vant dagen sist Juli 30

Evelen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

159 Excellent

1 følger

Om Evelen

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Domoticz
 1. brukt store deler av dagen på et script for å sender varsler om temperatur på kjøleskap/frys avviker fra satte marginer. outputer bare til tekst nå, planen er pushover, trenger bare svar på en tråd på domoticz forumet først https://www.domoticz.com/forum/viewtopic.php?f=61&t=19562 Mitt første lua script btw
 2. Trenger litt tips som nybegynner på Domotics

  Nesten ferdig med scriptet mitt nå, det fungerer, bare litt småpell igjen. uansett, ser ut som dette her løser alle problemene dine TS?: https://www.domoticz.com/forum/viewtopic.php?t=39&start=80
 3. Trenger litt tips som nybegynner på Domotics

  Det er mulig du kan bruke "Level %" blokken under "Logic". Men jeg mistenker at det ikke er mulig å gjøre noe i blockly basert på en level-verdi, men heller bare sette en level-verdi basert på noe annet. Men jeg vet dette er klaget på i domoticz forumet, og jeg har ikke vært så aktiv på hjemmeautomasjon den siste perioden så for alt jeg vet kan det være fikset slik at det nå virker. Jeg tror LUA må til. Jeg er ikke noe ekspert på LUA, men holder på med et script for å sende en melding når temperatur overgår et vist nivå. Når det er gjort tror jeg det er veldig enkelt å konvertere til ditt bruk TS. Når jeg sier "holder på med et script" så mener jeg egentlig at jeg holder på å lære meg LUA, språket virker egentlig ganske enkelt, så jeg tror ikke det skal bli noe problem om jeg får tid. Målet er å få det ferdig ila helga. (men det har jeg sagt om så mye :P)
 4. Kjøpte meg en Fitbit charge 2 på torsdagskveld og har satt opp dashboardet til fitbit på kjøkkenet. Forslag til hvordan jeg kan endre bakrundsfarge/theme? mener det skal være mulig å modifisere nettsidevisning lokalt på en maskin på en måte med CSS (som jeg ikke har særlig greie på...)?
 5. funker fint enda den Kan ikke huske om jeg kjøpte den før eller etter vinteren dog
 6. Oppdatere firmware? på kontroller og enhet?

  Nop. Ikke undersøkt det nærmere men like langt;)
 7. Xiaomi Mi Smart Home

  kjs_music, kan kanskje være interessert i noe slikt ja Har ikke prøvd Xiaomi Mi Smart enda da, men prisene virker jo forlokkende. Det største problemet med denne hobbyen er jo at ting koster så mye.
 8. Godt spørsmål, svaret er nei, jeg har satt den til å starte automatisk ved strømtilførsel. Det har jeg gjort ved å kjøre følgende kommando i fra fastboot som finnes her. fastboot oem off-mode-charge-0
 9. Kan noe slik kanskje virke greit?
 10. Det kan jo gå. Det blir jo den "alternative" løsningen. Alternativt, noen mulighet for å få sjekket "siste 5 minutter" eller liknende
 11. Har satt opp denne konfigurasjonen på nettbrettet til bilen og det fungerer helt fint: profile: if state power any run task: "Hvis strøm" 1 Media Volume 15 2 BT Voice Volume 15 3 Notofication Volume 7 4 Bluetooth On 5 WiFi On 6 Launch App Waze 7 Wait 3 sec 8 Launch App Car Home Ultra profile: if state power any invert run task "Hvis ikke strøm" 1 Wait 5 minutes 2 Reboot shutdown Men når det gjelder å slå av nettbrettet. Ønsker jeg aller helst: At det bare slår seg av dersom brettet ikke har vært tilkoblet strøm i løpet av de siste 5 minuttene Men om ikke det er mulig ønsker jeg: At det gjøres en sjekk før nettbrettet slås av (er det fremdeles ikke strøm?) Noen tips?
 12. Off Topic-tråden

  Kanskje noe som merker om mobilen er i nærheten bare, blåtann? Har tenkt på det samme selv, men slik jeg ser det er eneste muligheten å båre hull i gulvet, alternativet er kanskje å ha et batteri inne i bordet som du lader av og til.
 13. Kjøpte en Leaf for litt under en uke siden, en 2014 modell. Har derfor montert et nettbrett. Dette er dog for noen dager siden. Har deretter nesten klart å bricke brettet da jeg hverken fikk startet android eller bootloader, men det fikk jeg etterhvert ordnet ved å åpne brettet og koble ut/inn noen kabler.
 14. Oppetid

  Ikke hs, men 86 dager på domoticz:)
 15. json api

  henter iRule også status for lys osv via JSON? Virker interessant