Jump to content
  • Sign Up
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Har du Norges kuleste smarthusløsning? Eldirekte og Intin har konkurranse og ønsker seg ditt bidrag!


Moskus

Recommended Posts

Flere og flere nordmenn tar i bruk smartteknologi i hjemmene sine for å forenkle hverdagen, ta kontroll over strømforbruk og for å ha et mer effektivt og funksjonelt hjem. Som vi her på forumet vet, så er det bare fantasien som setter grenser for hvilke løsninger man kan lage til.

 

Intin og Eldirekte vil undersøke hva som finnes av kule løsninger ute i vårt langstrakte land og vil i løpet av sommeren kåre Norges kuleste smarthusløsning! Til vinneren går et gavekort på 10.000kr som kan brukes i nettbutikken til Eldirekte.

Premie for 2. og 3. plass er henholdsvis Aqara Presence Sensor FP2 og Aqara Smart Video Doorbell G4.

 

«Vi ønsker at terskelen for å delta skal være lav, og understreker at det ikke nødvendigvis er den dyreste smarthusløsningen som vinner» sier Olliver Dyresen i Eldirekte.

 

«Vi vet at det er et sterkt smarthusmilljø i Norge, og håper at denne konkurransen vil skape engasjement og inspirasjon utover dette miljøet» istemmer Stine Bortheim i Intin.

 

Regler

Reglene er ganske enkle: Film din løsning og send den inn. Du kan vise frem flere løsninger i samme video, hvis du vil øke dine vinnersjanser (det behøver altså ikke være snakk om hele oppsett, men enkeltstående løsninger på et problem, red.anm). I juli vil en jury bestående av folk med ulik bakgrunn vurdere og kåre en vinner samt en 2. og 3. plass.

 

Les mer om konkurransen og delta her.

 

 

 

 


Vis full oppføring

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Venin skrev (På 19.7.2023 den 18.55):

Sett denne fiffige løsningen på kaffekopp-problemet? https://drive.google.com/file/d/1ukaCe0znJzEZIeUdLH1dEzmpiDbQ_PVg/view

Den var jo hendig, da. 🙂

Jeg har lurt på noe tilsvarende som flytter selve koppen istedenfor å bruke en diger robotarm til det. Men robotarm er jo et hakk kulere... 😛 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.