Gå til innhold
 • Bli medlem

Moskus

Administrator
 • Innholdsteller

  11 991
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  440

Alt skrevet av Moskus

 1. Wow, fantastisk! Nå må jeg bare få noen til å skrive den ut...
 2. Her kan det være at jeg bommer, men tidligere var det i hvert fall slik at Multisensor beholdt den "modien" den var i da den ble inkludert i nettverket. Altså: Hvis den blir inkludert som batteri-node vil den fortsette å oppføre seg slik selv om den hadde fast strøm.
 3. Nei, du trenger bare å kjøpe en UZB1 ekstra. Ca. 350 kr, ingen formue.
 4. VBscript hadde jeg ikke rørt med en 10 fots påle, det er sant. Men VB.NET script er enkelt, spesielt med TenScripting. Det er ingen tvil om at EasyTrigger er en helt genial plugin hvis funksjonalitet burde være inkludert fra første dag. Men for slike ting som dette er det enklere å gjøre med et enkelt script.
 5. Selvfølgelig. Men det ER enklere å bruke et lite script enn en ekstra plugin.
 6. Unnskyld meg, men det er DERE som går over bekken etter vann! Å bruke en ekstern plugin for noe som kun krever et lite, enkelt script! Pføy!
 7. Tror ikke det er noe problem.
 8. Aha. Det er forskjell på "Multichannel" og "Multilevel".
 9. Moskus

  Heatit Z-TRM2fx

  Det ser riktig ut, likt som mine. Dvs. jeg har fjernet gruppe 2 i håp om at det også fjernet rapporteringen av ekstern-sensoren (for det er ingen grunn til å stadig rapportere verdien 0, ettersom ingenting er koblet til). Sjekk forøvrig HS-skolen del 6.
 10. Ah! Kult! Dette må jeg se nærmere på, jeg har samme router, men den bruker jeg daglig, så jeg får finne noe annet...
 11. Det kommer an på hvilken type Z-NET. Jeg har den originale Z-NET som ikke bruker UZB1, der fungerer backup og restore ypperlig. Problemet er UZB1, men det finnes et annet program for å gjøre det. Aeon Tec har et program for det, og det fungerer med UZB1 også.
 12. Ja, Z-TRM1 kunne brukes som en "gammel" effektregulator, dvs. den styrer effekten, istedenfor å styre etter temperatur (som en termostat). Denne funksjonen mangler i Z-TRM2, Z-TRM2fx og tilsynelatende Z-TRM3.
 13. Da begynner vi der. Funksjonen som slår på og av lyset styres via assosiasjon. Men hvis det er Intin har som satt opp HomeSeer, så burde de heller lage det som et Event istedenfor å bruke assosiasjoner, så har du sjekket Eventene?
 14. Moskus

  Heatit Z-TRM2fx

  Det er absolutt INGEN grunn til å ikke oppdatere. Det skal dukke opp om assosiasjonene er satt riktig, ja. Jepp. Men du kan prøve en poll først. På mode kan du velge mellom "Off", "Heat" og "Energy Save Heat". "Cool" kan den selvfølgelig ikke gjøre. Ikke styr termostaten med "On"/"Off" knappene på Switch, det er bare selve releet.
 15. Kan vi få litt mer detaljer og kanskje en handleliste?
 16. Hmmm... OK. Min har en ethernet-tilgang, og det skal liksom være bedre. Mulig den har en USB-port også, får sjekke.
 17. Ja. Du skal altså finne assosiasjonen på Multisensoren, men før du trykker på "Update-knappen" må du vekke sensoren. Etter det, burde lyset på badet dukke opp som en assosiasjon i en av gruppene (husker ikke hvilken gruppe som får ON ved bevegelse). Ja, det kan jeg forstå. Men den får du hvis du bruker Events. Assosiasjoner fungerer mer "utenom hub'en" og kan være praktisk, men man mangler ganske mange avanserte muligheter. Hvem har satt opp systemet for deg? Var det HomeSeer der i utgangspunktet?
 18. "Ikke avansert i det hele tatt", men det er kun en gjetting...
 19. Jeg ville sagt det er nok enda tidlig å planlegge kjøp, men det er iallfall et skritt i riktig retning!
 20. Nytt kamera ble vel nevnt på CES...? Her er min høyde: Hadde ikke gjort noe om det var lavere. Har også lyst til å vinkle det "innover" mot høyre, for det er der ungene (venner til mine barn) som ringer på står.
 21. Bruk et script: Public Sub Main(ByVal params As Object) Dim input() As String = params.ToString.Split(",") If input.GetLength(0) < 2 Then Exit Sub Dim outputDevRef As Integer = CInt(input(0)) Dim sum As Double = 0 For i As Integer = 1 To input.GetLength(0) - 1 sum += hs.DeviceValueEx(input(i)) Next hs.SetDeviceValueByRef(outputDevRef, sum, True) End Sub (helt utestet men det burde fungere). Parameter er outputDeviceRef,inputdevice1,inputdevice2,...,inputdeviceN.
 22. Jøss! Fungerer det? Får du sendt meldinger?
×
×
 • Opprett ny...