Gå til innhold
 • Bli medlem

Moskus

Administrator
 • Innholdsteller

  15 160
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  611

Alt skrevet av Moskus

 1. I prinsippet ja. Men ta en backup først. HS4 skal kunne gjøre dette for det, hvis jeg har forstått det riktig.
 2. Etter min erfaring er det nesten slutt på det etter de nye import-reglene kom med krav om betaling av MVA. eBay, Ali, etc har jo systemer for å håndtere det, og det gjør det enklere enn at jeg skal klage over at de jukset med bestillingen og må betale fortollingsgebyret i tillegg. For det er fort det som gjør bestillinger av elektronikk i utlandet dyrt.
 3. Jeg gjør det. Mest fordi hvert sekund var noe overdrevet, jeg fikk ikke bedre informasjon av å polle så mye, bare mer av den. Men hvis det fungerer med et minutt, så hold deg til det. Som sagt av andre; temperaturer endrer seg ikke så mye, ventilasjon er et relativt tregt system.
 4. Det finnes Modbus-debuggere som du kan kjøre istedenfor å prøve deg på HS hele tiden. Tipper det blir enklere i lengden.
 5. Men den skal være 0. Polling krever strøm og på batterienheter er det ganske viktig...
 6. Takk DHL gjør jo ting fort dyrere, men moms måtte du vel betalt uansett.
 7. Sant. Men da får man bytte til en seriøs elektriker som kan lese regelverket.
 8. Har vel et års batteritid på hoveddøren og mye lengre på kjellerdøren. Synes det er helt OK. En gang i måneden er ikke OK, det skal ikke være slik. Hør med ID Lock. ... Men sjekk at du ikke poller status på låsen. Det kan tappe en lås fort!
 9. Jeg har lurt på å skaffe meg den. Ikke så mye for kontrollen sin del, for det går fint med Modbus, men mer at den gir oppdateringer.
 10. Oi, det er dårlig reklame for dem. Men fint at elektrikeren ikke kranglet på det, for "likt" betyr jo ikke alltid "100% likt" dessverre.
 11. Jeg får det når Modbus-adapteret har blitt koblet fra nettverket eller har hatt strømavbrudd. Restart av plugin'en har alltid rettet det.
 12. ... ser vel ingen grunn til at det ikke skal fungere? Så lenge du kobler det riktig.
 13. Altså ikke to-polt. Men det er vel sjeldent et problem for gulvvarme. Det er jo ikke noe du skal drive service på selv.
 14. Har du sjekket om du får en "Exception" fil i HomeSeer-mappen? Det står nok muligens der. Min opplevelse med Tuya-pærer er at det er noe ustabilt. Også fra appen.
 15. Ja, det hadde jeg gjort. Hvis jeg hadde hatt mulighet til å legge opp fast strøm overalt.
 16. Dette er så irriterende! APIet er jo der!!!
 17. TV-boksen støtter vel ikke trådløs tilkobling uansett...?
 18. Tror da faktisk ikke det lar seg gjøre med Altibox-routeren. Jeg har aldri brukt den, og oppgraderer andres også til noe bedre. Sett den heller i bro-modus og koble til din egen.
 19. Hehe! Den feilen er faktisk vanligere enn du skulle tro! Velkommen i klubben, den er stor.
 20. Problemet er at man ikke kan sette fast IP på Ikea-boksen uten å måtte gjøre det fra router, så vidt jeg husker.
 21. Hvor mye konflikt kommer takboksheisen med garasjedøren? Er det en "enkel" måte å løse sånt på?
 22. Jøss! Hva kan være feil i en enkel bryter?
 23. Nei, iallfall ikke som jeg vet. Ja, det er dessverre et problem. Noen mener at dette er enklere enn om nettverksdingsen hadde fått en IP fra DHCP-serveren, men jeg vet ikke jeg...
×
×
 • Opprett ny...