Gå til innhold
 • Bli medlem

Moskus

Administrator
 • Innholdsteller

  11 557
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  421

Alt skrevet av Moskus

 1. Jeg tror ikke SmartThings har den muligheten, dessverre, så da er det litt jobb. Dvs. inkludere i et annet nettverk (USB-interface) og kjøre f.eks. Z-flash fra HomeSeer eller til og med HomeSeer selv.
 2. ... heldigvis. Hadde vært elendig WAF hvis HomeSeer mot formodning skulle gå ned og man ikke slapp inn i huset.
 3. Jeg hadde nok latt termostater og IDlocker bli værende, sammen med Z-wave dimmerne. Og så hadde jeg satt inn FutureHome som hub. Solgt det som "vel utbygget smarthus, mer utstyr kan overtas etter avtale". Det hadde nok garantert ikke hatt negativ påvirkning på prisen, og tapet med å ha elektriker til å fjerne termostater og dimmere hadde ikke vert verdt det heller. Men f.eks. Doorbird, løse bevegelsessensorer (dvs ikke de som står i veggen) og kameraer hadde jeg tatt med. Mest fordi kjøperen ikke vil se hele verdien i det.
 4. Oi, en HTC så ny at den kjører Android...
 5. Jeg trodde det var høyere, men har ingen kilder å vise til.
 6. Jeg har en diger boks med gamle HTC-telefoner. Hvilken er det snakk om?
 7. Ja, se TibberSeer.ini i /Config. Det blir en falitterklæring...
 8. Det siste året har strømprisen faktisk vært forholdsvis flat i løpet av døgnet. De "to klassiske pristoppene" (rundt kl 07 og 17) som har vært en stor av drivkraften for at alle nå skal bli supert-interesserte i AMS-målerne og ha et aktivt forhold til sitt eget strømforbruk har vært mer eller mindre ikke-eksisterende. Tidligere var det faktisk mer å spare på å styre etter strømpris fordi prisen varierte mer. Nå er den stort sett så lik gjennom døgnet at det ikke er noe poeng i å gjøre det.
 9. Så lenge de er i et Z-wave nettverk og har kontakt, skal de kunne reagere på samme meldinger uten at hub/interface/hjerne er oppe, ja.
 10. Som forventet. Z-wave assosiasjoner fungerer selv når interfacet er nede.
 11. Jeg må nok plukke TibberSDK'et fra hverandre, ser at TibberSeer kræsjer når Tibber ikke har fikset RealTime-strømmen på det halve minuttet...
 12. Har kjøpt flere fra AliExpress uten å hatt problemer...
 13. Enheten i den første linken er ingen dimmer, det er en controller. Tenk på det som en fjernkontroll.
 14. Det er jo bra, og overraskende av Ikea (mye kan tydeligvis skje på et år), men de har ikke samme funksjon.
 15. I versjon 0.0.1.10 er det lagt inn en 30 sekunders pause på å restarte kommunikasjonen mot Tibber når RealTime-socket'en blir stengt (av Tibber). Dette ser ut til å fungere bra.
 16. Det gjøres (selvfølgelig) i HomeSeer.
 17. Jeg ser at RealTime har gått ned kl. 08:00:56, 13:00:29, 14:00:29 og 15:00:51 men versjon .10 har holdt seg i live hele tiden. Skal lage en oppdatering til dere nå.
 18. Nei, man sparer det nok aldri inn i rene kroner og øre. Men som deg tenker jeg at det er ikke poenget. Og det er egentlig ganske mye som ikke vil "lønne seg" hvis man bare skal tenke penger.
 19. Du må ha en Tibber-konto for å bruke Pulse mot HomeSeer, men du trenger ikke være Tibber-kunde, hvis du forstår.
 20. Man bruker vel ikke parametre til å konfigurere associations. Så vidt jeg ser fra noen screenshots så er det "Advanced settings" eller noe slikt.
 21. Den sensoren er "vanntett". Jeg skriver det i hermetegn fordi kineserne skriver at den er vanntett, men det kan det nok stilles spørsmål med. Jeg tipper at den ikke er designet for vestlandsvær (som ikke er et problem for oss siden den er montert innendørs). Samtidig er det usikkert om det er krise om det kommer noe fuktighet inn i den da det sannsynligvis vil renne ut. Men det er også andre løsninger som denne (som jeg har i kjelleren men ikke testet enda) som har den fordelen at den ikke krever en ledning over til sensoren på den andre siden av veien, men bruker speilet.
 22. Ja, det er "fikset" i .10. Jeg kan merkelig nok ikke teste på om webhook'en er tilgjengelig med TibberSDK'et, så vi venter heller en stund til det fungerer igjen.
×
×
 • Opprett ny...