Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 13. april 2019 i alle områder

 1. 2 poeng
  https://www.tronika.no/no/zwave-klimastyring/189-termostat-srt321-5.html
 2. 2 poeng
  Jeg har testkoblet Fibaro Smart Implant for garasjeport. Dette var en genial liten sak! Input 1 brukes kobles videre til utgang som er koblet til garasjeport. Åpneren får kun en 0,2 sekunders puls uansett hvor ivrig man trykker, så ingen fare for at noe henger seg opp. Input 2 har jeg tenkt å koble til en magnetbryter for å lese status på porten.
 3. 1 poeng
  Var i kontakt med Kjell og Co tidligere i uka om å oppdrive Conbee 1, dette kunne de ikke - men informerte om at Conbee II kom til å være tilgjengelig i butikken innen 1-2 uker.
 4. 1 poeng
 5. 1 poeng
  Laget en styring mot Altibox dekoder. https://github.com/mdhiggins/ESP8266-HTTP-IR-Blaster Kan peke fjernkontroll mot slik at den lærer koden. Kan dermed sende koden tilbake via en URL som IR dioden sender ut. 5V får den fra USB fra Altibox TV dekoder. Funker veldig bra, stabil og fin. Alt i alt. Kom den på 40 - 50,-
 6. 1 poeng
  Hei Endre {{ states('sensor.27_temperature')|replace(',', '.') } til {{ states('sensor.27_temperature')|replace('.', ',') } I replace der må du sette hva du skal endre FRA først, deretter TIL. I det du har skrevet har du sagt at komma skal endres til punktum.
×