Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

 1. Moskus

  Moskus

  Administrator


  • Poeng

   2

  • Innholdsteller

   15 350


 2. Gizmo

  Gizmo

  Medlemmer


  • Poeng

   2

  • Innholdsteller

   150


 3. stigvi

  stigvi

  Medlemmer


  • Poeng

   2

  • Innholdsteller

   1 235


 4. einaros

  einaros

  Medlemmer


  • Poeng

   1

  • Innholdsteller

   4


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 12. okt. 2021 i alle områder

 1. Vi bestilte Luxaflex til 6 vinduer for ett år siden. Alle mål er helt perfekt. Men vi gjorde jo målingen selv ....🤔
  2 poeng
 2. En får kraftig oppvarming på utsiden av lamellene som gjør at luften der stiger opp og lager et undertrykk nede. Vil jeg tro. Men er dette et problem? I så fall kan du kanskje vinkle de litt slik at luft har lettere for å sirkulere.
  1 poeng
 3. Tror ikke du kommer til å få noen som vil passe nøyaktig på millimeteren, det vil alltid være en glipe. Det gjelder stort sett alle rullegardiner og tilsvarende løsninger. Skjer det samme hvis du trekker lamellene 3-5 cm fra den ene kanten?
  1 poeng
 4. Et godt poeng. Som en VVS-ingeniør sa til meg relativt nylig: "Hadde det ikke vært for legionella hadde det ikke vært nødvendig med en VVB som går opp til 65-70 grader. Så varmt vann har man egentlig ikke bruk for. Kjenner du noen som dusjer i 50 graders vann?" Men nå er legionella en ting som finnes, og det er dessverre ikke noe å kimse av... Men det holder at man er sikker på at temperaturen er over 65-70 grader en gang i uka for å ikke ta noen sjanser.
  1 poeng
 5. Hvert minutt måles temperatur på vann oppe og nede i tanken og en esp8266 node med esphome regner ut hvor mange minutter det tar å varme opp til 70 grader. Dette rundes av oppover til hele timer og avhengig av om det tar en, to, tre eller flere timer så settes strøm på tanken i den billigste, den nest billigste, tredje billigste timen osv. I dag ble vannet varmet opp mellom 14 og 15 fordi det er døgnets nest billigste time. Hos oss kan tanken godt stå strømløs fra tidlig det ene døgnet til sent i det neste (altså to døgn) uten at vannet blir for kaldt til å dusje i. Men tanken slås på uansett hvis temperaturen kommer under 45 grader. Og hvert døgn varmes vannet opp til 70 grader, alltid med den billigste strømmen det døgnet.
  1 poeng
 6. Jeg aner ikke hva andre evt har gjort, men jeg lagde min egen gateway for et års tid siden, som jeg integrerte med Siri. Dekodet protokollen, og koblet rett til meshet fra en Raspberry PI med BT. Det funker bra nok hos meg, men burde vært ryddet saftig opp dersom mange andre skulle brukt det. Kan slenge koden på Github ved anledning.
  1 poeng
×
×
 • Opprett ny...