Gå til innhold
 • Bli medlem

Master Aeon

Medlemmer
 • Innholdsteller

  58
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Master Aeon

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Homey

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Master Aeon

  Styring av vannbåren varme

  Det fungerte perfekt. Jepp, har lært litt i dag også. 🙂
 2. Master Aeon

  Styring av vannbåren varme

  Tusen takk for hjelpen! Da skal vi se om dette fungerer en del bedre. 🙂
 3. Master Aeon

  Styring av vannbåren varme

  Ja, dette var jo en del annerledes enn "rett-frem"-koblingen jeg gjorde. Så FASE1 (blå i din illustrasjon) kobles til 24V og FASE2 (rød) kobles til 0V? Bare for å være helt sikker. 🙂
 4. Master Aeon

  Styring av vannbåren varme

  Ja, kan du illustrere hvor ledningene skal kobles? Nå har jeg bare koblet til aktuatoren på "05 C" og "05 NO". Mulig en av ledningene skal et annet sted?
 5. Master Aeon

  Styring av vannbåren varme

  Ja, jeg har ventet mye lengre enn det også, men intet skjer. Den ene som allerede sto ute, dro seg i det minste inn i løpet av noen minutter når den ble koblet til Z-Water. De bare vil ikke åpne seg igjen av en eller annen årsak. Burde vært plug-and-play dette. Kan det være noe parametre jeg må sette på devicen i Homey? Det skal normalt sett ikke være nødvendig å gjøre slikt i Homey.
 6. Master Aeon

  Styring av vannbåren varme

  Takker for tilbakemeldingen! Mine Variant VVS-aktuatorer ser ikke ut til å åpne seg når jeg har Z-Water koblet til 230v. Alt fungerer fint i Homey og releet slår seg på og av, men selve Variant-aktuatoren åpner seg ikke. Har du noe peiling på hva som gjør at det ikke fungerer?
 7. Master Aeon

  Styring av vannbåren varme

  Hva brukte du for å koble strøm til Heatit Z-Water enheten? Jeg har Variant VVS-aktuatorer som er basert på 24v, så jeg antar jeg må ha et 24v adapter koblet til Z-Water-enheten, men hvor mye amp/watt skal adapteret levere? Jeg har prøvd å koble til på 230v-siden, men da skjer det intet med aktuatorene så jeg antar jeg er nødt til å ha et 24v-adapter for at de skal fungere?
 8. Jeg spurte de på chatten i Tibber appen for et par dager siden og da sa de at Pulse kommer i månedskiftet - bortsett for de som har Aidon. Der skulle de komme med en annonsering neste uke.
 9. Master Aeon

  Styring av vannbåren varme

  Så flott! Så for å være helt sikker på hvor enkelt dette egentlig høres ut så får du opp 10 devices som du setter som "Heater" og logisk plasserer i de rom de tilhører i Homey (ut fra vannsløyfen/aktuator de skal slå av og på), og så vil da den virtuelle termostaten VThermo for samme rom slå de på når det trengs ut fra fysisk temperatursensor i rommet de er plassert i? I så fall var jo dette mye enklere enn jeg hadde regnet med. På tide å bestille en Z-Water eller tre selv da. 🙂
 10. Master Aeon

  Styring av vannbåren varme

  Har du fått testet ut Z-Water med VThermo? Venter i spenning... 🙂
 11. Master Aeon

  Litt nybegynnerspørsmål om Homey. 🤔

  Nei, om de ikke ligger i lista så vil du ikke få lagt de til da de ikke vil bli funnet som enhet. Sånn er det Homey fungerer. Litt usikker på hva du ikke kommer inn på, men om du bare klikker på "Report an issue" lenken til høyre under listen over støttede enheter så får du mulighet til å sende en mail til Athom som står bak denne app'en. Ikke forvent at de gjør noe med enheter som ikke er støttet da de er sterkt underbemannet på utviklersiden.
 12. Master Aeon

  Litt nybegynnerspørsmål om Homey. 🤔

  Her ser du alle produktene som er støttet (se listen over "Supported devices" øverst til høyre): https://apps.athom.com/app/se.nexa Jeg har bare EYCR-2300 som 433MHz enheter.
 13. Master Aeon

  Litt nybegynnerspørsmål om Homey. 🤔

  Hos meg så virker det som den er mye bedre rekkevidde på 433 MHz-delen enn både Z-Wave og Zigbee meshen. Det er et bra stykke (15-20 meter) gjennom 4 tykke tømmervegger fra Homey'en til Nexa-pluggene mine og det funker helt fint.
 14. Er det mulig å klikke på "Forbruk nå" og i så fall hva får du opp da?
 15. Master Aeon

  Styring av vannbåren varme

  Det blir spennende å høre hvordan du får Z-Water til å fungere opp mot VThermo og hva du finner ut. Setter stor pris på at du holder oss oppdatert! Jeg kommer garantert til å gå for tilsvarende løsning om du får dette til å funke bra. Greit å få byttet ut de gamle termostatene og få ting sentralisert og automatisert i stedet.
×