Gå til innhold
 • Bli medlem

Master Aeon

Medlemmer
 • Innholdsteller

  64
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Master Aeon

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Homey

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det burde fungert uten problemer så lenge du ikke har noen flows som forstyrrer VThermo-enheten. Prøv ev. å reboote Homey. Den har ofte godt av en reboot. Dessverre.
 2. Når du bruker VThermo så trenger du ingen flows. Logikken er inkludert i VThermo appen. Det eneste du trenger å gjøre er å legge til en VThermo termostat + en device som er definert som "Heater" i samme rom. Dermed slås ovnen automatisk av når satt temperatur er nådd (eller automatisk på igjen når den synker mer enn 0.5 grader under satt temp). Dog husk "Hysteresis"-verdien i VThermo advanced settings som standard er satt til 0.5 grader gjør at romtemperatur er inntil 0.5 grader for varm/kaldt før den slår av/på ovnen. Er bare å sette den lavere om du vil ha mer presis styring, men da går gjerne ovnen av/på hyppigere. VThermo-devicen kan også klikkes på for å slå termostaten av. Da slår den samtidig av ovnen etter noen sekunder. Her kan du lage flows ifm. når du reiser bort eller ønsker å slå den av om natta etc. Jeg bruker HeatingController appen til det sammen med noen flows. Det er forøvrig samme utvikler som VThermo appen.
 3. Er eneste måten å kode nye midlertidige koder til denne låsen å stå på utsiden av døra og trykke manuelt der?
 4. Hvordan er denne låsen i forhold til Danalock? Er det noe funksjonalitet i ID Lock som gjør at man havner ut med månedlig betaling? Mener å ha lest det et sted.
 5. Er det noen som har installert Qubino Smart Meter og de to "dingsene" IKA og BICOM contractors for å kunne måle og slå av/på bestemte sikringer? Finnes det eventuelt andre løsninger man kan bruke for å måle og slå av/på kurser i sikringsskapet via Z-Wave? Jeg har Pulse, men her får jeg bare totalt forbruk. Jeg skulle gjerne kunne styrt en del av 3-fase kursene og slått de av og på via Z-Wave ved behov, men aner egentlig ikke om det finnes noen produkter for dette for norske sikringsskap.
 6. Det fungerte perfekt. Jepp, har lært litt i dag også. 🙂
 7. Tusen takk for hjelpen! Da skal vi se om dette fungerer en del bedre. 🙂
 8. Ja, dette var jo en del annerledes enn "rett-frem"-koblingen jeg gjorde. Så FASE1 (blå i din illustrasjon) kobles til 24V og FASE2 (rød) kobles til 0V? Bare for å være helt sikker. 🙂
 9. Ja, kan du illustrere hvor ledningene skal kobles? Nå har jeg bare koblet til aktuatoren på "05 C" og "05 NO". Mulig en av ledningene skal et annet sted?
 10. Ja, jeg har ventet mye lengre enn det også, men intet skjer. Den ene som allerede sto ute, dro seg i det minste inn i løpet av noen minutter når den ble koblet til Z-Water. De bare vil ikke åpne seg igjen av en eller annen årsak. Burde vært plug-and-play dette. Kan det være noe parametre jeg må sette på devicen i Homey? Det skal normalt sett ikke være nødvendig å gjøre slikt i Homey.
 11. Takker for tilbakemeldingen! Mine Variant VVS-aktuatorer ser ikke ut til å åpne seg når jeg har Z-Water koblet til 230v. Alt fungerer fint i Homey og releet slår seg på og av, men selve Variant-aktuatoren åpner seg ikke. Har du noe peiling på hva som gjør at det ikke fungerer?
 12. Hva brukte du for å koble strøm til Heatit Z-Water enheten? Jeg har Variant VVS-aktuatorer som er basert på 24v, så jeg antar jeg må ha et 24v adapter koblet til Z-Water-enheten, men hvor mye amp/watt skal adapteret levere? Jeg har prøvd å koble til på 230v-siden, men da skjer det intet med aktuatorene så jeg antar jeg er nødt til å ha et 24v-adapter for at de skal fungere?
 13. Jeg spurte de på chatten i Tibber appen for et par dager siden og da sa de at Pulse kommer i månedskiftet - bortsett for de som har Aidon. Der skulle de komme med en annonsering neste uke.
 14. Så flott! Så for å være helt sikker på hvor enkelt dette egentlig høres ut så får du opp 10 devices som du setter som "Heater" og logisk plasserer i de rom de tilhører i Homey (ut fra vannsløyfen/aktuator de skal slå av og på), og så vil da den virtuelle termostaten VThermo for samme rom slå de på når det trengs ut fra fysisk temperatursensor i rommet de er plassert i? I så fall var jo dette mye enklere enn jeg hadde regnet med. På tide å bestille en Z-Water eller tre selv da. 🙂
×
×
 • Opprett ny...