Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

PerUlv

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av PerUlv

  1. Hei.. Jeg har 2 Z-Net på mitt system og får nå denne meldingen. UZB interface sluttet å virke etter jeg oppgraderte Z-Net etter oppskiften fra HS. grrr. Noen tips? Mvh Alf Inge
  2. Sikkert ett dumt spørsmål men hvordan oppgraderer man tibberseer ? Mvh Newbie Alfie
  3. Er det denne du mener med knapp 1? Dette er fra node 5. Fibaro wall plug. Den står på men viser off.
  4. Perfekt.. Det gjorde susen. Tror det er en polling issue. Har jo ikke så mye utstyr men ser at fibaro utstyr ikke viser at de står av eller på. Både på server og i mobilgrensesnittet. Er vel noe med polling. Står disabled over hele linja.
  5. Hei. Får ikke kjørt "Hide" på devicer slik som @moskus beskriver. Får heller ikke opp riktig status i webapp på Z-wave utstyr. Noen tips? //Afl Inge
  6. Nei si det, er vel bare en slik slavisk fyr som liker og følge kokeboka.. ?
  7. Fulgte bare oppskriften til @fermate slavisk og trodde at ved å trykke på cluster info så kunne man styre det derfra.
  8. Trenger noen tips. Kjører deConz på W10. Sw 2.05.69 Får ikke opp muligheten til å slå av og på lamper rett i deConz men fungerer 100% i begge web-apper. Mvh Alf Inge (newbie)
  9. Jeg har (hadde) en Double switch som jeg ikke klarte å få fjernet fra HS etter den feilet. Lever tinn hos distributør og skulle gjerne ha fjernet den fra HS. Noen gode råd?
  10. Jeg kjøpte min på Itegra
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.