Gå til innhold
 • Bli medlem

Nexst

Medlemmer
 • Innholdsteller

  117
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Om Nexst

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Domoticz

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. kanskje jeg må bytte om på paret? eller skal ikke det ha noe å si?
 2. Står på måleren 3*230. Så har vel ikke 400v da? Hmm mener å ha fulgt hele guiden. hva kan man ha glemt tro, om man får no-data på egentlig alt.. får masse hex tall når jeg kjører den andre fila test rx.
 3. Ah, det kan jo forklare saken. Takk for svar. Jeg snakker ikke python så blir nok vanskelig. Får forske litt videre🙂
 4. Veldig bra dette, og begynner å nærme meg. har gjort alt etter oppskriften, tror jeg. men eneste data jeg klarer å hente ut er: Volt L1 viser 230, l2 og l3 270. strøm l1 og 2 viser 400. ellers får jeg bare NO-DATA tips? Jeg mottar data fra porten. rimelig sikker på det.
 5. Kan man ikke legge ut en ny meningsmåling a?😃
 6. Mulig jeg tar feil, og korriger meg gjerne. men tror du kan både bruke begge knappene, med enkelt klikk, dobbelt klikk, trippel klikk, holde inne, som alle kan trigge forskjellige ting? har en slik bryter selv, og foreløpig bruker jeg en knapp on en knapp off. men vet jeg kan trigge andre typer push på brytern også.
 7. okei, det kan nok da kanskje hjelpe. for det er samme problem hos meg. men hvem er feedback@hualaikeji.com da mon tro? er bare litt skeptisk av meg.. ikke prøvd dafang hack?
 8. har et sånt et selv, og har tidligere fungert veldig bra, vel og merke i Mihome appen. til for en stund siden, da får jeg bare connecting 1/3, også får jeg failed to connect. Det er tilkoblet nettverk og finner ip. merkelich. men har lest på nettet Dafang Hack, så ser ut som det kan gå? blant annet den her: https://www.youtube.com/watch?v=_Iug4n2GvcA har også lest flere steder om folk har gjort det. har ikke testet dette selv.
 9. HomeHabit (Beta) Dashboard for android These are the platforms that are supported at this time:• Home Assistant• OpenHAB• Domoticz (experimental)• Vera (experimental)• Wink (experimental) https://play.google.com/store/apps/details?id=app.homehabit.view&hl=nb https://community.projectrotini.com/ Kjører selv Domoticz, og synes dette virker veldig bra. ser bra ut, og fungerer veldig bra, dog så får jeg kun opp z-wave enhetene mine. Selvsagt mye som ikke er ferdig her enda, og det er stadig under utvikling. men det kan bli meget bra!
 10. Har potensiale til å bli mye penere og bedre enn imperihome spør du meg.
 11. Vera og domoticz er støttet nå. Ser meget pent ut. Men får ikke alle mine ting i domoticz inn her. Men er foreløpig beta tror jeg. Finnes på play store, project rotini
 12. Hvis noen treng å handle noe er det 10% på hele nettbutikken iflg https://www.clasohlson.com/no ved bruk av rabattkode: CLAS31511
 13. Fikk beskjed i butikk at den allerede var satt ned til 1200 etteller annet
 14. japp, har en tellstick duo, koblet til rasp.pi. Kjører telldus center og telldus core på pi, og har lagt inn et script i domoticz om leser ut temp/hyd via TDtool. googlet meg fram litt. har ikke en komplett guide, men se forøvrig
×
×
 • Opprett ny...