Gå til innhold
 • Bli medlem

iblis

Administrator
 • Innholdsteller

  917
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  33

iblis vant dagen sist August 9 2019

iblis hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

299 Excellent

2 følgere

Om iblis

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 16. feb. 1982

Hjemmeautomasjon

 • System
  openHAB
  Z-Way

Nylige profilbesøk

3 519 profilvisninger
 1. Vi har hatt problemer med sertifikatet, men skal være fikset nå. Clear cache og informasjonskapsler for hjemmeautomasjon.no i FF og prøv igjen. Sent from my iPhone using Tapatalk
 2. Om det er originalen eller ikke vet jeg ikke. Vet bare at jeg trenger den som er avbildet under. Snakket med Tibber i går og de forventer den ikke på lager før i slutten av februar ?
 3. Hei godtfolk ? Ser at Tibber store er utsolgt på Pulse modulen for Kamstrup målere ?? Så da prøver jeg lykken her i håp om at noen har bestilt feil eller byttet krypinn i ettertid med feil måler og har en Pulse Kamstrup liggende ubrukt i en skuff. Betaler så klart full pris da målet mitt ikke er å kjøpe brukt og billig, men raskt og effektivt for å få den i havn før jul ??
 4. Dette er en feil i oversettelsen hvor det mangler en referanse. Skal få ordnet det så fort jeg får en mulighet.
 5. Hvilken firmware har du på enheten? Sent from my iPhone using Tapatalk
 6. Det var et problem med API innstillingen til SparkPost etter oppgradering til 4.3. Skal være fikset nå.
 7. Jeg har sendt inn søknad forrige uke for nytt sertifikat og regner med det vil bli godkjent denne uken. Så fort jeg får det nye vil det gamle bli byttet.
 8. Tapatalk fungerer fint til IPS og appen kan du laste ned her. Du kan legge til så mange Themes du vil som brukerne kan velge i. Her på forumet bruker vi bare en stil, men en nattmodus Theme er planlagt. IPS 4.3 støtter Responsive web design rett ut av boksen. Du finner masse bra info og hjelp på IPS sitt forum.
 9. Hvorfor ikke bruke Home Assistan sin egen iOS app til å sende notifikasjoner? https://www.home-assistant.io/docs/ecosystem/ios/notifications/attachments/
 10. Beklager sent svar, men skulle det dukke opp fremtidige spørsmål ang dette så er svaret følgende. Etter installasjon av Stretch må du installere noen manglende bibliotek som z-way-server trenger ved kjøre følgende kommando: wget -q -O - support.zwave.eu/libs | sudo bash deretter installerer du z-way-server som vanlig med følgende kommando: wget -q -O - razberry.z-wave.me/install | sudo bash
 11. Ble til at jeg kjøpte D101S direkte fra doorbird.com da sikkerheten-selv.no var utsolgt på selve sølv utgaven. Men endte senere opp med å kjøpte en DIN rail strømforsyning + Doorbird Chime fra sikkerheten-selv.no. Veldig god service fra de gutta der ?
 12. Fikk du ordnet dette @Moskus eller er det noe jeg bør ta tak i?
 13. Aeon gen5 stikken kommer opp default som /dev/ttyACM0 i Raspbian, men skulle den av en eller annen grunn henge seg opp og bli automatisk tilbakestilt av kernel watchdog timeren så vil ikke lenger ttyACM0 være en ledig ressurs og den vil da montere stikken til ttyACM1, eller ttyACM2 osv med tanke på hvor mange ganger problemet skulle oppstå før du frigjør ressursene med en reboot eller lignende. Dette vil skape komplikasjoner for programvaren du bruker hvis du har angitt en statisk link til hvor den kan finne stikken. Derfor er det alltid lurt å la udev montere enheten til en symbolsk link ala ttyUSB-AEON eller lignende slik at linken til stikken alltid vll være den samme for programvaren du bruker selv etter den blir tilbakestilt. Du kan lese mer om USB Persistent her.
 14. Det er sant. Dette gjelder kun når du flytter hele emnet. Og ja, i den "fremtidige" moderatorskolen vi skal ha så er regelen at flytter du et emne så legger vi igjen en 30 dagers link. [emoji6] Men dette ble veldig off-topic. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
×
×
 • Opprett ny...