Jump to content
 • Sign Up
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Ruud

Members
 • Posts

  111
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ruud last won the day on September 8 2017

Ruud had the most liked content!

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ruud's Achievements

WAF-maker

WAF-maker (8/16)

 • Collaborator
 • First post
 • Reacting Well
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

9

Reputation

 1. Jeg må innrømme at dette ikke funket tilfredstillende allikevel. Alt ble fort bare rot og jeg måtte fjerne hele greia fra HomeBridge for at den ikke skulle skape trøbbel for termostaten. Så beklager, ga opp uten å ha funnet en løsning
 2. Ruud

  TrådfriSeer

  Er det fortsatt slik? Tidligere så gikk mine ikea enheter offline, måtte restarte HS så fungerte det. Nå er dem ikke offline men fungere ikke. Har prøvd alt som står i denne tråden men NEI! Er det fremdeles noen som får denne pluginen til å virke på HS3?
 3. Jeg har 4 stk Heatit røykvarslere i min HS4 installasjon. Hos meg viser temperaturen ca 5°C for mye på alle 4. Noen som har hatt dette problemet?
 4. Iceball sitt oppsett fungerer for meg i HS3, og i HS4 installasjonen min etter at jeg tok bort temperatur sensor devicen fra temperatursensor lista i configen. Men SDJ V-Stat sin termostat får jeg ikke til å fungere. Noen som skjønner noe av denne logen? [10/18/2021, 10:35:46 PM] [HomeSeer] Setting up a Thermostat with configuration values: {"type":"Thermostat","name":"Stua","ref":1445,"controlRef":1451,"stateRef":1450,"heatingSetpointRef":1446,"interface_name":"SDJ-VStat","uuid_base":"Ref1445","model":"VSTAT"} RangeError: Error setting up Thermostat. Scale is not Celsius or Fahrenheit edit: For de som er Interisert så fikk jeg SDJ VStat termostaten til å virke ved å bruke refdevicen fra den Orginale tempsensoren og ikke den som er virtuell i selve termostaten.
 5. Hei Er det noen som har prøvd å koble Philips Hue Outdoor Sensor til en IKEA gateway og vet om det fungerer? Jeg skulle hat en slik utendørs sensor men har bare z-wave, Ikea og 433Mhz grensesnitt. https://www.elektroimportoren.no/philips-hue-utendoers-sensor/60170/Product.html?Referer=prisguide&utm_campaign=prisguide&utm_medium=cpc&utm_source=Prisguide
 6. Jeg har brukt dine navneregler i HS3 @Moskusog er meget fornøyd med det, har du landet på en mal for HS4?
 7. Hei Fermate Hvordan fikk du opp denne infoensom som er i HS3 i HS4? 19.05.2021 22:27:41 Sunrise: 04:31 Sunset: 21:56 Altså i toppen på web grensesnittet!
 8. Da er jeg inne som adminbruker 😀 Prøvde epost brukernavnet og mange forskjellige passord og vips plutselig var jeg innlogget som administrator igjen. Jeg er overlykkelig 😀 Takk @ZoRaC for at du prøvde å hjelpe.
 9. Jeg har en HS3 installasjon hjem. Har nå prøvd meg på en HS4 installasjon på hytta. Etter å ha brukt noen dager på å installerer forskjellige z-wave produkter tenkte jeg det var på tide å kunne logge inn vi https://myhs.homeseer.com Da fikk jeg beskjed om at det ikke var noen bruker på installasjonen min. Jeg gikk til installasjonen og så at det kun var epostadressen min som stod som bruker. Jeg opprettet da en bruker: "ruud" og på merkelig hvis ble dette ikke en admin bruker, den brukeren har da ikke tilgang til setup fanen. Hvis jeg da prøver å logge inn med e-postadressen min så blir jeg bare kastet inn som ruud brukeren. Hvordan skal jeg få tilgang til min egen installasjon uten å måte re installerer ALLT på nytt? Håper det er noen der ute som kan hjelpe meg @Moskus har du noen gode tips?
 10. Nei dessverre @iceball, jeg kom ikke frem til noe som fungerte.
 11. Jeg har HS3pro på en windows10 maskin og vil nå oppgradere til HS4pro. Jeg har hørt noen rykter om virtuelle maskiner. Bør jeg installere dette på en virtuell maskin(installasjon)? Hva er fordelen med det og hvordan gjør man det?
 12. Jeg har en RGB kontroller som jeg ikke får in i homebridge. Noen som har en kode som virker?
 13. Takk borg1n Denne linjen kom ikke med når jeg la inn temperaturene, jeg la til linja og KABOM
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.