Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

RuneR

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Other groups

Bronse

Hjemmeautomasjon

  • System
    HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

RuneR sine prestasjoner

Portåpner

Portåpner (7/16)

  • Dedikert Sjeldent
  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter

Nylige merker

9

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg hører absolutt at varmepumpen reagerer både når jeg styrer fra HS og fra appen. Og når jeg styrer fra HS så gjenspeiles det i appen. Men status i HS oppdateres ikke. Ser nå at temperatur og luftfuktighet heller ikke oppdateres. En eksisterende som har fått nyere plugin. Prøvde å slette den gamle først, men kan jo hende jeg har misset noe der. Har ikke endret oppdateringstid.
  2. Tror kanskje jeg også fant en bug. Restartet HS (HS4 i mitt tilfelle) og da vil ikke statusen på noen av devicene oppdatere seg. Hverken om jeg styrer fra HS eller fra sensibo appen. Styring virker som forventet. I dette bildet har jeg både skrudd opp temperaturen til 17 grader og skrudd varmepumpa av og så på igjen etter midnatt. Statusen har ikke blitt oppdatert. Jeg er ikke helt sikker på om restarten er grunnen til at dette skjedde, men jeg TROR ting virket før. Ihvertfall statusen på temperaturen som ble testet 23:54. Restart ble gjort 00:25 og bildet tatt ca 10min senere.
  3. Nei, status har ikke blitt oppdatert siden tirsdag. Men kan fortsatt styre fra Homeseer. Og har fortsatt trøbbel med at PI går i connected/disconnected loop ved restart av Homeseer (HS4 i mitt tilfelle).
  4. Pluginen går fortsatt og jeg styrer helt fint varmepumpa fra Homeseer, men den oppdaterer ikke status hvis jeg gjør endringer i Sensibo appen. Temperatur og luftfuktighet har heller ikke oppdatert seg siden jeg restartet tidligere i dag. Hvor ofte skal dette oppdateres? Ved endring?
  5. Ser ikke ut som om jeg trenger det. Har full kontroll her nå. Ihvertfall de siste 20 minuttene etter sist restart. Da ligger feilien i SensiboClimateStates.xml da?
  6. @Frankis78 nå har jeg ikke latt det stå i timesvis etter å ha gjort som du sier, men ved første øyekast ser det ut som om dette grepet får i gang pluginen igjen ja. Jeg kan dog fortelle at jeg ikke trenger å legge inn API nøkkelen på nytt. Den og alle devicene ligger der når jeg aktiverer plugin. API ligger kanskje lagret et annet sted?
  7. @Frankis78 - litt trøbbel med denne pluginen. Får den opp og stå, men så fort jeg gjør en restart av Homeseer (HS4 i mitt tilfelle) så går den inn i en uendelig connected/disconnected loop. Ser andre har tilsvarende problemer, men har foreløpig ikke sett en løsning. Noe du kan se på? Har lagt ved loggen og det ser ut til at den sliter med å få kontakt med noe. Portnummeret øker for hver gang den prøver å koble til.
  8. Makaløst @Guahtdim. Fungerer og ser ingen umiddelbare bugs. Da får jeg bare håpe clouden til Panasonic er til å stole på så jeg slipper å finne en løsning som ikke er avhengig av skyen.
  9. Jeg har også Panasonic varmepumpe som kan styres via Comfort Cloud og hadde blitt veldig glad for en integrasjon mot Homeseer. Setter pris på at du prøver @Guahtdim!
  10. Jeg er antakelig dårlig til å lete, men fant du denne på hjemmesiden til Heatit?
  11. Temperatur 2 er intern romsensor. Temperatur 4 er gulvføler. I displayet kan du velge om det er setpoint temperatur eller målt temperatur som vises. Default er setpoint temperatur. Grunnen til at din setpoint temperatur ikke stemmer overens med bildet kan være på grunn av bugen der det ikke er mulig å sette setpoint temperatur fra blant annet HS. Prøv å juster manuelt på termostaten og se om verdien oppdaterer seg i HS.
  12. Jeg kjøpte to stk på batteri for å teste med Homeseer, og det fungerer ikke. Når jeg så tok kontakt med han jeg snakket med før jeg kjøpte så trakk han seg på at det skal fungere og menter at du må ha 230V versjonen. Samtidig tviler jeg på at du får satt opp assosiasjon med noe annet enn Futurehome sin Hub. Mine er returnert.
  13. Det var vel ikke helt det svaret jeg ønsket nei Men jeg har også spurt Futurehome og fikk dette svaret: Kan jo hende han med huben mener Futurehome sin smarthub.
  14. Har du satt opp assosiasjon mellom de @Byelektrikeren? Rent konkret hvordan har du gjort det? Har kjøpt 2stk for å prøve, men får ikke assosiasjon mellom de til å virke slik at begge fyrer alarm når den ene detekterer.
  15. Har også hatt litt trøbbel med inkludering av en (1 av 3) Z-TRM3. Løste seg med rescan. Kjellerstuen din har likt antall og type child devices som mine (9). kjør en rescan på gangen og slett manuelt de devicene som «blir til overs». Kanskje har du trøbbel med assosiasjonene også som jeg hadde. Rescan løste som sagt det. https://www.hjemmeautomasjon.no/forums/topic/6401-mangler-destination-endpoint-under-associations/
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.