Gå til innhold
 • Bli medlem

Gjelsvik

Medlemmer
 • Innholdsteller

  448
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Gjelsvik vant dagen sist September 14 2016

Gjelsvik hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

56 Excellent

Om Gjelsvik

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

1 042 profilvisninger
 1. trodde HS håndterte det? Id lock sender en kode til HS, HS sjekker om den koden er gyldig, og returnerer med å sende signal om å åpne eller ikke åpne?
 2. Mailet med idlock, og de sier det er maks 9 brukerkoder som er støttet, evt opp til 25 om man oppdaterer låsen med en "updaterapp". Stemmer disse begrensningene? (Jeg trenger ca 20-30 forskjellige koder, som man kan spore tilbake hvem som har låst opp)
 3. Har i dag en yaledoorman med verisure plugin, der styres alt fra verisure appen, og homeseer får kun tilgang til å styre låsen og vise status. Vurderer en Idlock, hvor er grensesnitt for å legge til brukere på denne, er det en properitær funksjon på låsen/app. Eller kan det gjøres i homeseer?
 4. Meg bekjent er det ikke noen trigger som sendes ved bruk av feil kode. Det er ikke synlig i verisure appen i alle fall. Siden vi er inne på temaet, er det noen som har klart å legge inn flere enn 10 brukere på yale? Ser det oppgir det som maks antall brukerkoder.
 5. Det har jeg ikke testet, bruker det på 80% til vanlig, 50% om natten. Og 100% på vaskedager.
 6. Ja den har fungert veldig bra. Dvs jeg sliter med en forsinkelse mellom bevegelsesdetektor og lampen. Og det gjelder bare sent på kvelden. Lampen henger på badet, og det er ofte vi rekker pusse tennene i mørket før lampen til slutt tenner. Mistenker at det er Fibaro rgbw som sliter med et eller annet. da alle andre lys reagerer instant på bevegelse.
 7. Joda, men verisure krever igjen et alarm abonnement, samt jeg tviler på at vi kan kjøre med så stort antall brukere i alarmappen.
 8. Skulle helst vært en standalone sak.. Homeseer krever jo som minimum en Pi, en zwave adapter. Internett etc.. I dette lokalet har kommunen et trådløst gjestenett, men vi har ikke noe kablet tilgjengelig. Usikker på om f.eks myhs vil fungere gjennom gjestenettet. Styre låsen på kalender events er ikke så relevant. Her trenger folk tilgang adhoc, og vi må vite hvem som har vært inne.
 9. Er ganske involvert i et idrettslag, der vi har behov for adgangskontroll for et lager. vi har i grunn bare to krav: -kunne tildele ca 20-30 brukerkoder/adgangskort. -Kunne sjekke hvem som har logget inn når. Det bør også være relativt standalone, dvs ikke kreve abonnement eller dyre serverløsninger. Hjemme har jeg homeseer, yale lås, og verisureplugin. Dette ville kunne løse det også for idrettslaget, men de har ikke budsjett for homeseer/verisure abbonnement. Noen forslag?
 10. Hvordan har dette fungert? Bytter ut persienner i 70talls stue med mange store vinduer. Blir lamellgardiner og har lyst til å automatisere de.
 11. Ugg.. Dette visste jeg ikke..
 12. Var disse to jeg siktet til.
 13. Var ikke noen rabattkoder der, men bestilte det uansett, $49 er ikke all verden.
 14. Hvor finner dere rabatt vouchers?
 15. Nå har jeg det meste på plass, tippinc bucket sensor, arduino som varsler HS Nå mangler jeg en event eller script i HS som kan logge dette til en eller flere devicer, slik at jeg får historikk og grafene jeg ønsker. Et script kunne se slikt ut (usikker på syntaks, så dette blir litt pseudocode) dim increment as decimal = 10 //antall milliliter ved hver tipp av sensoren dim previous_val as decimal = hs.DeviceValueEx(111) dim new_val as decimal = previous_val + increment hs.SetDeviceValueByRef( 111,new_val, True) Ser greit ut? Så kan jeg i eventet f.eks holde styr på "dagens" "månedens" og "totalt" devicene.
×
×
 • Opprett ny...