Gå til innhold
 • Bli medlem

Gjelsvik

Medlemmer
 • Innholdsteller

  541
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Gjelsvik vant dagen sist September 14 2016

Gjelsvik hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

72 Excellent

Om Gjelsvik

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

1 539 profilvisninger
 1. Gjelsvik

  teslaSeer

  Noen store forskjeller på hs3 og hs4 versjonen? Jeg bruker hs3 pluginen i hs4 og det har fungert helt fint. Eneste jeg har å utsette er de meldingene i loggen som kommer med jevne mellomrom. Står bare "teslaseerdebug"
 2. Stort hell med nugatti og peanutsmør her også. Har en Goodnature A24 felle med co2 patron. Den har fanget mest her, den får stå utendørs, og den "banker" alt som stikker hodet inn i den. Vi bor landlig til og det er vel egentlig bare en dråpe i havet de musene den fellen tar. Ryktes at en nabo har tatt 140stk før jul i garasjen sin.
 3. Har forsøkt med nye batterier på min gamle. Hjelper ikke. Har såvidt fått åpnet den og sett over, men ingen synlige problemer med irr eller dårlige loddepunkter.
 4. Takk for tipset, jeg skal ha meg en ny slik. Tatt veldig mange mus med denne. Men min er nå 4-5 år gammel og har rett og slett bare tatt kvelden. Har i ettertid sett at disse ikke tåler å stå kaldt. Min stod på et kaldtloft der det ble like mange minus som ute. Jeg fant en gang noen bilder på nett der en har montert inn en dør/vindu sensor inne i en slik, som varsler når den "vipper" ned en mus i boksen. edit: Ser nå at de ikke er på lager i østlandet. midtnorge og nordover. Med unntak av Larvik. Er det noen her som bor i nærheten av en obs bygg s
 5. Ja Drive fungerer som før. Det er photos delen som nå ikke lenger kan synkes ned til en pc automatisk. Har til nå overlevd ved å gjøre det manuelt en gang i blandt, men synes det er en teit løsning å fjerne dette, i alle fall når man betaler for tjenesten.
 6. Brukte selv Google (google photo, betaler for 2tb i Google One). Eller dvs jeg bruker det fortsatt, men de kuttet ut mulighet til å synke ned til lokal PC nå i sommer. Slik at det er kun backup til skyen deres. Tidligere så stod en av maskinene her hjemme og lagret alt ned på egen disk. Nå blir det nok å gå over til One Drive også på dette. Betaler allerede for en o365 tenant, som jeg har mail og sharepoint på fra før. Men likte google photos andre muligheter bedre enn Onedriv (lage album, enklere deling etc)
 7. Ser det samme her. Mine er også OTA oppdatert, og fungerer nå greit ellers. Men hopper til "unknown".
 8. Har en dansk edelgran av noe slag her, som er ca 12-15 meter. Hadde vært fint å slengt opp 6-7 rekker med lys fra toppen og rett ned. Får lånt meg en lift til jobben, men dette er da noe jeg tenkte skulle få henge på treet året rundt, så det bør være kvalitet og kreve minimalt med vedlikehold (led pærer) og skikkelig vanntett. Noen som vet hva som er "the shit" og evt har noen tips til montering, innfestning ift vær (og ikke minst) vind?
 9. Hadde håpet det fra usa som ble sendt i august/september en gang skulle komme før jul da, men det spørs vel det nå.
 10. Regner med at vi er en del her som kjøper div småtteri over sjøen, eller fra østen. Har et par ting jeg venter på som ble sendt i august fra usa, september fra kina. Sporingen stopper i det pakken forlater hjemlandet. Posten her til lands sier det går så lite rutefly, at man må forvente laaaange forsinkelser. - MEN, så fikk jeg tilfeldigvis et nyhetsbrev fra Jetcarrier i dag, der opererer de fortsatt med 5 dagers leveringstid fra usa med rutefly. Noen her som har mottatt noe fra usa eller kina i det siste og vil si noe om hvor lang tid det t
 11. Fordelen med en virtuell maskin er at man enkelt kan gjenopprette fra backup, enkelt kan flytte den virtuelle maskinen over på en annen fysisk maskin. Bakdelen er at man kompliserer oppsettet noe, og ikke alle virtualiseringsplattformer støtter usb devicer like godt. Vmware, Virtualboks og HyperV er noen av mange plattformer. Jeg jobber med virtualisering i det daglige, men for en enkel sak som homeseer hjemme orker jeg ikke det styret. Der kjøres det på en nuc, har zigbee og zwave interface på usb, det funker helt av seg selv. Selv om det finnes gode løsninger på
 12. Har en kamerat som ønsker enkel temperaturovervåkning. Jeg har selv en del av aqara sine tempsensorer opp mot homeseer og de fungerer fint. Ser på kjell & co at de har en egen gateway, noen som har vært borti den? https://www.kjell.com/no/produkter/smarte-hjem/homekit/aqara-gateway-smarthjem-kontroller-p51355
 13. Vurderer denne selv. Fant du ut om den kan integreres? Jeg har mailet med forhandler (Bravida) de sier det skal være et API på vei. Men at de har moduler analoge utganger som kan brukes til å fange opp alarm. Eneste årsak til at jeg fortsatt er verisure kunde er at jeg ikke stoler på fibaro og zwave baserte varslere.
 14. Okay da prøver jeg den. Etter tips fra deg sendte jeg også mail til kundeservice hos dere på nytt, men enda ikke mottatt noe svar. straks 5uker siden sist jeg hørte noe der nå. Om jeg trenger den vet jeg ikke, men de virker jo ikke annet enn å slå av og på fra zwave, så noe er jo galt..
×
×
 • Opprett ny...