Gå til innhold

Gjelsvik

Medlemmer
 • Innholdsteller

  372
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Gjelsvik vant dagen sist September 14 2016

Gjelsvik hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

47 Excellent

Om Gjelsvik

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

527 profilvisninger
 1. https://forums.homeseer.com/showpost.php?p=1375144&postcount=53
 2. Lys som blinker, ikke noe logges

  Loggen startet igjen etter restart. Linked device har jeg aldri vært borti. Men for øyeblikket så har ikke lysene blinket hittil i dag.
 3. Lys som blinker, ikke noe logges

  Satt plutselig i stua og så at lysene i gangen gikk av og på med 0,5 sek mellomrom, skjedde ca 5-6 ganger. Lysene er styrt av en fibaro on/off switch i takboks. Sjekket så HS3 log, men der er siste entry fra 28.juni... Vanligvis så logges det ting der ca hvert sekund.
 4. System som ser individuell belastning

  Ser smappe er "klip-on" sensorer til sikringsskap. Da kan du også ta en kikk på https://openenergymonitor.org/ som er noe av det samme. Om du har dype veggbokser så kan du få plass til en on/off modul bak en vanlig stikkontakt.
 5. Superkjapp guide: RaspBee, deCONZ og JowiHue

  Hvilket interface sikter du til? Selve deconz programmet, eller webinterfacene?
 6. Tok en ny restart av bare jowiehue plugin og da er bryterene på plass igjen
 7. Hadde et lengre strømbrudd natt til i går, startet opp både server, homeseer, og deconz manuelt etterpå. Alt ser ut til å virke, bortsett fra at lysbryterene nå står som "unreachable" i homeseer. Inne i deconz progammet så ligger den aktiv, og den har link til conbee, samt at den blinker blått i programmet når jeg beveger hånden forran den. Dvs det virker som at det er Jowiehue pluginen som ikke finner den. Både plugin, og HS er restartet i ettertid. Uten at det endret noe. Noen forslag?
 8. Hafslund nekter å åpne HAN-port

  Mente jeg har lest her et sted at porten er "åpen", men at de ikke sender noe data der, da en eller annen standard fra NVE ikke er ferdig før mot slutten av året.
 9. Yr værradar

  Kjenner ikke HA i det hele tatt, men om det kan vise bilde fra en url så er urlen denne: https://www.yr.no/_/proxy/met_images.aspx?radarsite=east_norway;size=small;type=reflectivity;content=image Bytt t "small" i url med "medium" eller "large" for større bilder.
 10. Lite/diskre kamera til vindusmontering?

  Henger meg på her.Lurer på hva slags kamera du har der. Og hvor kjører du poe? Inne i vinduskarm?
 11. Tror ikke denne er nevnt her enda? https://www.theverge.com/circuitbreaker/2018/3/12/17108900/hue-outdoor-lighting-prices-lily-calla-lucca Jeg kunne i allefall tenkt meg noen Hue utendørs spotter til div blomsterbed og slikt. Kan forhåndsbestilles hos lightup.no og lampeguru.no
 12. Mulig det ikke finnes på iphone?
 13. Så jeg linket til feil visning.. Litt mer bilder her: https://forums.homeseer.com/showthread.php?p=1355886&styleid=1 Du kan vel gå i "edit" mode og flytte devicer mellom to sider, slik at det skal være ganske raskt å flytte fra en 8 ruter til en 10 ruters side,
 14. AMS, hvordan håndtere effektleddet

  Lader en opp med ca 20 kwh hvert døgn. Tibber fordeler det så lenge kabelen står i. Men det er av/på 7.4kw. Mulig jeg klarer meg med å sette den ned til 3.6kw og la den stå å dra jevnt over hele natta.
 15. Har du sjekket Imperihome? En liten showcase her :https://forums.homeseer.com/showthread.php?p=1355886#post1355886
×