Gå til innhold
 • Bli medlem

Gjelsvik

Medlemmer
 • Innholdsteller

  454
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Gjelsvik vant dagen sist September 14 2016

Gjelsvik hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

57 Excellent

Om Gjelsvik

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

1 145 profilvisninger
 1. Lagde noe slikt selv en gang. Brukte der php/mysql på websiden Og sendte data i http post. (Vbscript i et event) Riktignok helt usikkert og i klartekst. Men brukte bare device_id og device_value som verdier, og det er ikke noe jeg så på som spesielt kritisk.
 2. Litt utenfor topic, men vil en google home mini fungere mot homeseer, eller må man ha den store google home? Og, kan man få device value ut fra den? f.eks spørre om hva temperaturen er på en device?
 3. Kan vel lage noe med en liten nodemcu, eller en arduino gemma, da begge disse er ganske små. Ellers så ser jeg at en kar har laget noe selv av en hue lyspære. (Kan jo også sikkert bruke en Ikea trådfri pære som utgangspunkt) https://community.smartthings.com/t/status-indicator-light/42893/6 Har en hel del trådfri pærer til overs, så kanskje jeg skal ta en kikk på dette selv. Litt mer porno er kanskje en oled skjerm fra en m5stack https://www.youtube.com/watch?v=yCsIx8g8cuM
 4. Så det eneste du kan gjøre via dette scriptet er basicly pause en animasjon som er startet fra appen? "movie" er ikke et begrep jeg kjenner igjen noe sted fra twinkly appen.
 5. Har ikke fått testet scriptet enda, men det så såppas interessant ut at jeg måtte innom kjell og handle en twinkly lenke like før jul. Har lekt litt med den kun via appen, og er forsåvidt ganske imponert over lysene. Nå lurer jeg imidlertid litt på hva knappene til devicen gjør? jeg ser referanse til i koden til movie, men hva med RT/Effect/Demo ? Kan man lage egne knapper til egendefinerte scener? Og så lurer jeg på hvor i konfigen du peker en devicebutton til hvilket script/funksjon i scriptet.
 6. Ok, takker. Så da er idlock heller ikke aktuelt mtp begrensning i antall koder. Rart de lager noe slikt.. Kan ikke ta mange bytes å lagre 50 koder fremfor 25 koder..
 7. trodde HS håndterte det? Id lock sender en kode til HS, HS sjekker om den koden er gyldig, og returnerer med å sende signal om å åpne eller ikke åpne?
 8. Mailet med idlock, og de sier det er maks 9 brukerkoder som er støttet, evt opp til 25 om man oppdaterer låsen med en "updaterapp". Stemmer disse begrensningene? (Jeg trenger ca 20-30 forskjellige koder, som man kan spore tilbake hvem som har låst opp)
 9. Har i dag en yaledoorman med verisure plugin, der styres alt fra verisure appen, og homeseer får kun tilgang til å styre låsen og vise status. Vurderer en Idlock, hvor er grensesnitt for å legge til brukere på denne, er det en properitær funksjon på låsen/app. Eller kan det gjøres i homeseer?
 10. Meg bekjent er det ikke noen trigger som sendes ved bruk av feil kode. Det er ikke synlig i verisure appen i alle fall. Siden vi er inne på temaet, er det noen som har klart å legge inn flere enn 10 brukere på yale? Ser det oppgir det som maks antall brukerkoder.
 11. Det har jeg ikke testet, bruker det på 80% til vanlig, 50% om natten. Og 100% på vaskedager.
 12. Ja den har fungert veldig bra. Dvs jeg sliter med en forsinkelse mellom bevegelsesdetektor og lampen. Og det gjelder bare sent på kvelden. Lampen henger på badet, og det er ofte vi rekker pusse tennene i mørket før lampen til slutt tenner. Mistenker at det er Fibaro rgbw som sliter med et eller annet. da alle andre lys reagerer instant på bevegelse.
 13. Joda, men verisure krever igjen et alarm abonnement, samt jeg tviler på at vi kan kjøre med så stort antall brukere i alarmappen.
 14. Skulle helst vært en standalone sak.. Homeseer krever jo som minimum en Pi, en zwave adapter. Internett etc.. I dette lokalet har kommunen et trådløst gjestenett, men vi har ikke noe kablet tilgjengelig. Usikker på om f.eks myhs vil fungere gjennom gjestenettet. Styre låsen på kalender events er ikke så relevant. Her trenger folk tilgang adhoc, og vi må vite hvem som har vært inne.
 15. Er ganske involvert i et idrettslag, der vi har behov for adgangskontroll for et lager. vi har i grunn bare to krav: -kunne tildele ca 20-30 brukerkoder/adgangskort. -Kunne sjekke hvem som har logget inn når. Det bør også være relativt standalone, dvs ikke kreve abonnement eller dyre serverløsninger. Hjemme har jeg homeseer, yale lås, og verisureplugin. Dette ville kunne løse det også for idrettslaget, men de har ikke budsjett for homeseer/verisure abbonnement. Noen forslag?
×
×
 • Opprett ny...