Gå til innhold
 • Bli medlem

Join

Medlemmer
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Join

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Forsøker å gi betingelser: Om Z-wave dørlås har vore LÅST 01sekund Og OM magnetbryter har vore aktivert LUKKET i 01 sekund OG OM magnetbryter har vore aktivert ÅPEN i 00sekund(Dette skal ikkje gå an med lukket dør, men med kubein eller sensor blir manipulert, kanskje) OG OM magnetbryter har vore aktivert med INGEN HENDELSE i 00sekund(Om den ikkje viser ÅPEN eller LUKKET) DA kansellere tidsforsinkelsen på Z-wave dørlås. Intensjon: Om både dørlås og magnetbryter er lukka i minst 01sekund, skal det ikkje aktivere "Låse opp dørlås ved opa dør heile døgnet" eventet ved å kun få magnetbryter til å vise åpen eller ikkje vise status(om Sensative Strips enheten går tom for batteri).
 2. Hmm.. No låse ikkje døra opp om eg deaktiverer magnetbryter, det gjorde den før. Deaktiverer eg denne låser døra opp ved å endre magnetbryter til åpen. Noko skjer, men kunne tenkt meg å vite kva og kvifor.
 3. God aften. Problem løyst? ...og forhindre opplåsing når dørlås og magnetbryter har vore stengt, og kun magnetlås bytter til åpen eller ingen status: Det kan sjå ut til å fungere. Iallefall ved test. Enig? God aften.
 4. Sensative Strips magnetsensor.
 5. Hei! Beklager! Ser eg ikkje har oppdatert skjermbilda mine: Har ikkje smekklås, så den siste er laga for om dørlåsen blir låst manuelt ved åpen dør, skal den låse seg opp automatisk for å unngå at døra blir stående med låsen på utsida. Mvh
 6. God aften! Eg har oppdaga et mulig sikkerhetshull mot mitt oppsett på dørlåsen i homeseer! Om danalocken er låst og dørbryter er stengt: Om eg får dørbryter til å vise "åpen", låser dørlåsen seg opp! Korleis definere at om dørbryter er låst, og om danalocken er låst, så skal ikkje dørlåsen åpne om kun dørbryter endrer tilstand? Funksjonen med at låsen låser seg opp ved åpen dørbryter skal fortsatt vere der, på grunn av at det ikkje er smekklås i døra. i tillegg: Om Homeseer mistar kontakt med dørbryteren, ved tomt for batteri eller feil, kva skjer då? Då burde låsen ikkje ta hensyn til dørbryteren. og sende meg et push-varsel på app eller mail. Og eg som hadde tru på at no var alt perfekt..
 7. Hehe, riktig! Må lære meg å inkludere de her. Det søkes på forumet for integrering i HS3. Edit: Har lagt til sensative strips magnetbryter på ytterdør.
 8. Hei. Har prøvd å inkludere sensative strips i dag, men har mislykkes enn så lenge..
 9. Fikk lage 1stk kode, etter dét får eg feilmelding.
 10. Her er mulighetene for å kontroll av danapad: Er der mulig med et kjapt kurs?
 11. Join

  KNX plugin

  Nå finnes det, bare noen år for seint?
 12. Join

  KNX plugin

  Hei! Har hus med Schneider KNX. Pc med homeseer 3(og lisens til 4) Hager TH120 KNX ip-interface http://www.hager.no/e-katalog/styringsteknikk/byggautomasjon-knx/knx-system-ets/system-knx-ip-knx-router-og-gateway/54989.htm Zwave Uzb-stick Har ikkje ETS, huset er satt opp. Ønsker å bruke homeseer til logisk styring av KNX-delen i huset og å utvide funksjoner og integrasjon mot zwave, zigbee og automatisering. Ip-interface er kjøpt inn men ikkje kobla til i sikringsskapet. Korleis går man fram for å opprette kommunikasjonen mellom Homeseer og KNX-nettverket? Og kan man oppdage enheter på nettverket automatisk, eller må alle adresseres manuelt? Med vennlig hilsen
 13. Blir spennende å sjå batterilevetid. Den er allerede på 51%,men er litt usikker på alder på batteri, kjøpt på dagligvarebutikken. Homeseer spør om status på batteri kvar 12.time. Danapad: Har noken fått opp status frå denne? Kunne tenkt meg å få opp status på opplåsing og låsing, og kva kode som er brukt. Kan tenke meg logg eller push på mobil-appen til Homeseer, slik eg ser når barna låser seg inn eller ut.
 14. Alle svar har verdi! Altså, har laga 3 Actions no. Låse dør klokka 21.00, automatisk låse dør om opplåst og kansellere låsing om låst manuelt. Ser ut til å fungere.
 15. Takk! Fungerte meget bedre. 5minutt etter låsen endrer til "unlocked" låser den seg. Men, om eg låser opp og låser igjen manuelt, forsøker den også låse etter 5minutt. Korleis få HS til å sjekke status? Hvis status er lik "locked" = ingen handling? Mvh
×
×
 • Opprett ny...