Gå til innhold
 • Bli medlem

Shetani

Medlemmer
 • Innholdsteller

  46
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Shetani vant dagen sist Oktober 13 2017

Shetani hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

12 Good

Om Shetani

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det blir å gjøre selv. Nå har jeg fagbrev som elektriker selv. Men ikke jobbet som det siden 2001.... Sent from my SM-G960F using Tapatalk
 2. Elsker alle Hue lampene mine. Blir fler og fler. Bare synd at downlight kassene mine ikke er dype nok til å få inn downlightene også. Hue Entertainment har blitt sykt bra.
 3. Shetani

  Google home

  Dette blir bra. Multispråk er noe jeg virkelig har ventet på. Ihvertfall siden vi er flerspråkelige hjemme hos oss. Det neste jeg venter på er at google translate blir raskere slik at den kan oversette samtaler flytende.
 4. Shetani

  FutureHome

  Vel mer oppmerksomhet rundt smart-hus produkter jo bedre..
 5. Jeg digger den nye funksjonaliteten. Jeg har Razer mus og tastatur og dette var virkelig kult. Gleder meg til det kommer enda mer. https://www.dinside.no/data/smartlys-spill-opplevelsen-blir-aldri-den-samme/69353704
 6. Det kommer jo veldig fort da det er jo flere og flere som får seg smart høyttalere som jo allerede kan styre mye. Men nå vet ikke jeg om de integrerer styring via google home etc lettere en via disse smart hus løsningene. Det må jo komme?
 7. Veldig rart at ikke en eneste av disse wifi panelovn produsentene legger til rette for dette? Lever de i sin egen boble? Vet ikke om at kundene ønsker dette?
 8. Kan man bruke Nest eller Netatmo termostat på noen måte til å styre panelovner?
 9. Artig liten sak Switchbot en liten robot som kan dytte til bryteren. https://www.switch-bot.com/
 10. De AtmosFX filmene kan kjøpes i enkelt scener til $9 så de er ikke dyre. Et tips er billig dusjforheng fra Ikea isteden for laken, noen sier også myggnetting men jeg har ikke testet det enda. Hehe jeg kjører på og skremmer vettet av de for sikkert kjeft etterpå https://atmosfx.com/ De har sluppet noen småbarns vennlige nå, så jeg vurder om jeg skal kjøre de tidlig på kvelden.. Disse er kule da:
 11. Noen andre som skal digital dekorere til Halloween? Snappet opp en billig projektor på Finn en med 3200 lumens og kjøpte meg noen Atmosfx filmer. Jeg la på frostet film som jeg kjøpte på Clas Ohlson på vinduet og det ble veldig bra , det som hadde vært kult er jo å fått det koblet til en motion detektor. Nå tror jeg faktisk AtmosFX kommer med en media spiller med det innebygget i. Men kanskje man kunne styrt hele opplegget fra smart hus? Neste prosjekt er syngende pumkins hehe
 12. Shetani

  Kjell og Co

  Ser de har begynt og selge Homey nå. Kult at de dukker opp flere plasser. Litt dyrere en hos Tronika men skiller ikke mye når man legger på frakt.
 13. I work in the IT sector I know it is common
 14. I really like that app support. Though i did a random look right now on the Youtube app and looks like it is not working anymore? Some update from youtube has killed it maybe?
 15. Cool, thx Bram Your welcome to post news here also I guess.
×
×
 • Opprett ny...