Gå til innhold
 • Bli medlem

Ronny

Medlemmer
 • Innholdsteller

  99
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Ronny vant dagen sist Februar 15

Ronny hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

43 Excellent

Om Ronny

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg vet ikke om det er aktuelt, men jeg har liggende en del z-wave utstyr med US frekvens. Et av mine første forsøk på Z-wave og skulle være "smart" og handle billig på nettet fra Homeseer. Tenkte ikke på at det er egen frekvens i EU 🙄 Dette kan kanskje brukes til lab//lek/skole el.l, men jeg tar ikke ansvar for frekvensfortyrrelser...
 2. Ronny

  Generelt treg zwave / fibaro dimmer

  Generelt spørsmål rundt dette. Vil det si at noder man har inkludert for test, og så bare tatt av strømmen av el.l. De kan altså lage tregheter i nettet? Bør man da ekskludere de etter testen ?
 3. Ronny

  E27-pære som kan dimmes lavt

  Selv bruker jeg Domitech E27 pærer, inne og ute. Fungerer bra.
 4. Godt vi hadde noen "sånne" vi kunne dra til. Om ikke ville jeg selv vokst opp med med NRK1 på landet, og trodd at verden kun bestod Pompel og Pilt -men de var riktignok skumle de også den gang
 5. Her er det ingen fasit, men jeg synes du tar opp et viktig poeng. Vi bør alle tenke oss godt om før vi tar i bruk "smarthus" teknologien til andre formål enn det "smarte" og praktiske. Frihet under ansvar er en god ting - for unge og gamle Selv om en teknisk sett kan overvåke alt og alle, skal en fortsatt bruke sunn fornuft og tillit.
 6. Måten jeg bruker forumet på, for å lære, er å lese andres innlegg. Jeg starter da ofte med å sortere i forumet på Unread Content. Det er lett å se de dagene @Moskus, ikke er opptatt med jobb eller familie 😉 Takk for at du har masse gode innspill, er en aktiv bidragsyter, og at du er en god mentor for mange.
 7. Ronny

  Plugins folder SEL

  @Moskus har rett (igjen). Jeg har også en SEL, og dette er printscreen fra min, tilkoplet med FTP. Se om du finner det samme
 8. Snart er yrket "Au Pair" automatisert vekk... ? 😜
 9. Ronny

  Koble med Foscam

  Ikke MyFoscam konto. Lokal bruker direkte i kameraet. Så vidt jeg har lest så støttes ikke denne funksjonen i alle Foscam modeller, så hvilken modell har du ?
 10. Ronny

  Koble med Foscam

  https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=190439&page=6 Lag deg en bruker til i Foscam og test med den. test fra Nettleser, (Chrome, IE Edge, Safari, Firefox). Eller annet som måtte passe
 11. Ronny

  Koble med Foscam

  Hva slags Foscam modell har du ? Husker jeg erfarte at Foscam ikke liker spesialtegn i passord. F.eks passord med % i seg.
 12. Ronny

  HomeSeer-skolen #8: HStouch

  Takk. Siste stedet jeg tenkte på å lete var i hjelpefilene... 😀
 13. Ronny

  Koble med Foscam

  Jeg har også Foscam. De fungerer stort sett bra med god kvalitet. AutoDiscover fungerte fint før, men ikke nå lenger. Den finner kamera men viser ikke noe. Jeg har lagt det inn manuelt slik bildet viser, og da fungerer det fint med bilde - Også i HSTouch. Pan/Tilt har jeg ikke aktivert, da det ikke er så aktuelt for meg. Test URL i nettleser først, så ser du raskt om du får opp et bilde.
 14. Ronny

  HomeSeer-skolen #8: HStouch

  Takk. Har lett etter samme de siste dagene. Hvor kan man finne disse variablene ? Om man ser mulighetene så kan man fort klekke ut noen nye skjermbilder med nyttig info.
 15. Ronny

  Låsesystem for borettslag?

  Hei @Venin. Jeg har kontakter for dette, om du er interessert i et tilbud/befaring. Ta i så fall kontakt med meg i PM. Selskapet holder til i Oslo.
×