Gå til innhold
 • Bli medlem

Actibus

Medlemmer
 • Innholdsteller

  520
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Actibus vant dagen sist Juli 10

Actibus hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

178 Excellent

Om Actibus

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

1 605 profilvisninger
 1. Skal styre en hdmi matrix via rs232, det er ukjent territorium og det jeg har er HS3 og infoen i vedlagte bilde, kan det sendes via drules plugin? Evt andre plugin?
 2. Det håper jeg og, for det har jeg savnet i forhold de mange andre alternativene på markedet som er gratis og har snasne grafer.
 3. Ja vet jo det egentlig 😁 Men bank i bordet, det aller aller meste jeg har kjøpt har fungert som forventet😉 Får se om jeg gir det et forsøk når den tid kommer.
 4. Fant denne på aliexpress https://s.click.aliexpress.com/e/DqNDW8Rm Iflg manualen kan input/output styres vis rs232, det holder for meg, kan lage et enkelt UI i Windows for styring. Men hvordan er kvaliteten på slike tro? Bruker selvfølgelig norsk strømforsyning.
 5. Finnes det rimelige HDMI matrix som kan styres enkelt via PC? Dette må være så enkelt at bestemor klarer det, gjerne noe med åpent API så kan jeg godt programmere en løsning selv. Med flere inn og utganger som kan krysskobles, f.eks at INPUT 1 skal sendes til OUTPUT 2 den ene kvelden, og til OUTPUT 4 den andre kvelden, slik at man ikke må bytte kabler. Litt usikker på antall inn og utganger, men ser for meg 3-4 innganger og samme antall utganger.
 6. Jeg gikk for en timer, men litt rart at de ikke har det som en condition
 7. Bare jeg som er blind, eller er det ikke et alternativ å ha som en condition at en enhet har vært xx i mindre enn xx tid? Bruke en timer da evt..?
 8. Nei, man skal ha gulvsensor på laminat også, all laminat jeg har lagt har det stått maks temperatur på pakkene. Har man folie så kan det være en liten utfordring å få plass til føleren i gulvet, siden røret som brukes er 16mm, men ikke verre enn å lage et spor i undergulvet for å få plass.
 9. Hmm, gulvsensor er jo viktigere i tregulv enn betong/flis siden de fleste tregulv ikke skal overstiger 27 grader. Snodig avgjørelse av elektriker syntes jeg. Ville lagt en evt ekstern føler i en egen boks for ikke å bli så påvirket av varmen avgitt fra termostaten. Elko har f.eks dette huset https://www.stikkontakten.no/products/hus-for-romfoler-ph-farge-polarhvit
 10. Denne ble kjøpt for et par år siden, testet såvidt og egentlig støvet ned etter det. Selges i original eske 500 + evt frakt.
 11. De fungerer også på 12/24-50v DC, så kan jo være kjekke i båten eller på hytta med solceller el.
 12. Kjøpte et par av disse og fikk koblet opp en mot HS igår via arduino plugin. Lastet inn en Nodemcu sketch, men måtte inn å endre bryter input fra INPUT_PULLUO til bare INPUT siden den er laget for at når bryter ikke ligger inne så skal den ligge å floate. Disse er ratet til 16A, og finnes også med strømmåling. De har også en din skinne variant og div annet. CE og RoHS merket. Koster rett under €10 fra leverandør og rett under €15 for den med effektmåling. Frakt ca €5 til Norge. Jeg kjøpte mine fra Kjell & co i tilfelle noe skulle skje med de, enklere retur. https://www.kjell.com/no/produkter/elektro-og-verktoy/smarte-hjem/wi-fi/shelly/shelly-1-open-source-fjernstrombryter-p51301
 13. Det er ikke et event som spammer ned z-wave nettverket med kommandoer?
 14. Fibaro sine kan jo slå seg av pga overoppheting, for høyttrømtrekk og noen andre feil, men de gir da en status med hva som er grunnen til at den slo seg av. Kan det være noe tilsvarende?
×
×
 • Opprett ny...