Gå til innhold
 • Bli medlem

Actibus

Medlemmer
 • Innholdsteller

  537
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  16

Actibus vant dagen sist 8. juli 2020

Actibus hadde mest likt innhold!

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

2 616 profilvisninger

Actibus's Achievements

Avansert medlem

Avansert medlem (3/3)

187

Nettsamfunnsomdømme

 1. Får man lest ut noe data når man ikke lenger er tibber kunde, men har fortsatt pulse koblet til Regner med man får sanntidsforbruk siden det fortsatt er i appen, men får man Realtime Hourly Consumption?
 2. Actibus

  Er Elko ZigBee åpen?

  Har sett på de, men maks strømtrekk kan overstige 10a i korte perioder - så må ha 16A.
 3. Actibus

  Er Elko ZigBee åpen?

  Noen som vet om denne fungerer med Deconz mot HS4?
 4. Skulle hatt et par små kameraer, så små som mulig og helst på wifi - som går greit inn i NetcamStudio, skal brukes innendørs. Noen som har forslag?
 5. Bruker ikke group conditions, har kun 1 event som bruker WeatherXml og det sjekker bare hva som er current condition vha easy trigger. Men jeg får fint opprettet nye og redigert eksisterende events iallefall.
 6. WeatherXml virker fint i HS4 hos meg
 7. Har de fjernet muligheten i HS4 til å vise events basert på enheter den inneholder?
 8. Her har jeg montert det i en boks, brukt følgende komponenter: - Koblingsboks fra elektroimportøren: AP9 - HLK-PM01 230v - 5v omformer, litt mer inngående test finner man her: Test fra danmark - TSL2561 fra Aliexpress: TSL2561 - Sensorer for vindu: Kablet magnetsensor Koblet mot HomeSeer med arduinoplugin og brukt NodeMcu API hvor jeg har lagt inn koden som leser av lux sensor og vindusensorer og sender det til HS. For å lese av TSL2561 brukte jeg Adafruit sitt TSL2561 library, og hentet nødvendig kode fra eksempelskriptet som var med, og vindusensor er jo som en bryter bare. Boret et hull i boksen og tettet med en bit stiv klar plast og lim rundt, festet TSL2561 på baksiden, husk å åpne drenering på boksen, og at kabler skal inn under eller på siden, slik at vann ikke følger med inn i boksen. Festet kabel med støpsel i enden, må bare få tak i en strekkavlaster/for å feste kabel inni boksen. Har tatt isolerende vulktape rundt hele 230v delen av omformeren etter at bilde ble tatt, blir jo lav belastning på denne så satser på varme ikke blir noe problem, selv i solsteika. Kabel til vindusensorer er de 2 som forsvinner ut av bilde, skal kobles på når jeg får den opp på veggen. Bare vente på litt sol nå...
 9. Jeg oppgraderte fra hs3 i helga, gikk fint, men måtte legge inn plugins på nytt. Alt av enheter og innstillinger for plugins kom med over, bare ikke selve plugin.
 10. Utfra koblingsskjema ville jeg anta at brytere/rele mellom 6 og 2-5 vil utføre det som står på venstre side av bilde. Altså nr 2 vil åpne porten, nr 3 lukke den etc. Selv om måten det står skrevet er litt rart, burde jo stå port-åpne, port-lukke.
 11. Skal komme med en oppdatering når jeg får satt det sammen👍
 12. Da prøver jeg på å bruke lux måling, fant en tsl2561 og et par magnetsensorer som jeg kobler mot en esp8266 og setter i en vanntett boks på samme vegg som screenen. Se litt på målinger over et par dager for å finne noen verdier å gå utifra.
 13. Hva bruker dere for å vite om det er sol eller ikke, skal sette opp screen på det ene rommet og vil at det skal gå ned automatisk når det er sol på den veggen.
 14. Be homeseer sende deg en pushover melding el. når en av devicene endrer seg, så kan du kjapt sjekke telefon Edit, det skjer på randoms devices? Da er det litt verre ja..
×
×
 • Opprett ny...