Gå til innhold
 • Bli medlem

Actibus

Medlemmer
 • Innholdsteller

  534
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  16

Actibus vant dagen sist Juli 8 2020

Actibus hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

186 Excellent

Om Actibus

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

2 199 profilvisninger
 1. Skulle hatt et par små kameraer, så små som mulig og helst på wifi - som går greit inn i NetcamStudio, skal brukes innendørs. Noen som har forslag?
 2. Bruker ikke group conditions, har kun 1 event som bruker WeatherXml og det sjekker bare hva som er current condition vha easy trigger. Men jeg får fint opprettet nye og redigert eksisterende events iallefall.
 3. WeatherXml virker fint i HS4 hos meg
 4. Har de fjernet muligheten i HS4 til å vise events basert på enheter den inneholder?
 5. Her har jeg montert det i en boks, brukt følgende komponenter: - Koblingsboks fra elektroimportøren: AP9 - HLK-PM01 230v - 5v omformer, litt mer inngående test finner man her: Test fra danmark - TSL2561 fra Aliexpress: TSL2561 - Sensorer for vindu: Kablet magnetsensor Koblet mot HomeSeer med arduinoplugin og brukt NodeMcu API hvor jeg har lagt inn koden som leser av lux sensor og vindusensorer og sender det til HS. For å lese av TSL2561 brukte jeg Adafruit sitt TSL2561 library, og hentet nødvendig kode fra eksempelskriptet som var med, og vindusensor er jo
 6. Jeg oppgraderte fra hs3 i helga, gikk fint, men måtte legge inn plugins på nytt. Alt av enheter og innstillinger for plugins kom med over, bare ikke selve plugin.
 7. Utfra koblingsskjema ville jeg anta at brytere/rele mellom 6 og 2-5 vil utføre det som står på venstre side av bilde. Altså nr 2 vil åpne porten, nr 3 lukke den etc. Selv om måten det står skrevet er litt rart, burde jo stå port-åpne, port-lukke.
 8. Skal komme med en oppdatering når jeg får satt det sammen👍
 9. Da prøver jeg på å bruke lux måling, fant en tsl2561 og et par magnetsensorer som jeg kobler mot en esp8266 og setter i en vanntett boks på samme vegg som screenen. Se litt på målinger over et par dager for å finne noen verdier å gå utifra.
 10. Hva bruker dere for å vite om det er sol eller ikke, skal sette opp screen på det ene rommet og vil at det skal gå ned automatisk når det er sol på den veggen.
 11. Be homeseer sende deg en pushover melding el. når en av devicene endrer seg, så kan du kjapt sjekke telefon Edit, det skjer på randoms devices? Da er det litt verre ja..
 12. @bjornepappa @mk1 black limited har dere noen eksempler på video/stillbilder fra de kameraene?
 13. Skal styre en hdmi matrix via rs232, det er ukjent territorium og det jeg har er HS3 og infoen i vedlagte bilde, kan det sendes via drules plugin? Evt andre plugin?
×
×
 • Opprett ny...