Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Kristobald

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Kristobald sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Samarbeidspartner
  • Dedikert Sjeldent
  • Ett år inn
  • Første innlegg
  • Uke én ferdig

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Lurer på om dette blir det nærmeste du kommer noe liknende: cat6 cat6a Om man skal ha vinklede kontakter fra Elko så ser det ut til at eneste alternativ er at de bygger ut fra veggen i stedet for inn slik som Schneider gjør. Men er det noe poeng å bytte om du er fornøyd med de du har?
  2. Har tre forskjellige. Denne typen bak tv-benken: https://www.elko.no/produkter/69-svakstromprodukter/modularuttak-kat-6-utp/elko-rs-modularuttak-elkonnekt/rs16-mod-i-2xutp-c6-1xf-f-hun Denne typen ved kontorpulten til litt forskjellige moduler: https://www.elko.no/produkter/69-svakstromprodukter/sentralplater/elko-plus-sentralplater/plus-mod-i-3xkeystone-tom-ph Og denne typen for nettverk i oppholdsrom: https://www.elko.no/produkter/69-svakstromprodukter/modularuttak-kat-6-utp/elko-plus-modularuttak-elkonnekt/plus-mod-i-tl-2x8-c6-utp-ph Med unntak av den bak tv-benken så bruker jeg disse modulene for nettverk: https://www.kjell.com/no/produkter/nettverk/installasjonsmateriell/keystone/luxorparts-modulkontakt-cat.-6a-utp-verktoyfri-hvit-p67486
  3. Har også bare sett samme type som du har. Det er godt mulig det var dårlig kabel (Biltema) eller brukerfeil, men jeg hadde bare problemer med de, så endte opp med å bytte de ut med keystoneuttak i stedet.
  4. Det er fordi den er fra Goobay. Jeg er veldig fornøyd med denne kabelen. Enkel å jobbe med og ikke noe problem å trekke to stykker samtidig i 20 mm rør.
  5. Ja, mener selvfølgelig ladeboksen. Nei, det er ikke et problem med hva som vises i displayet. Defa sier selv at boksen ikke støtter det på nåværende tidspunkt, men vil få støtte for det gjennom programvareoppdatering en eller annen gang i fremtiden. Det spiller ingen rolle hva bilen støtter, så lenge ladeboksen ikke slipper igjennom annet enn 1-fas på IT-nett.
  6. Tydeligvis ikke. Laderen er koblet for 3-fas, men oppgir kun en-fas i displayet. Elektriker holdt på i en times tid med å prøve å få 3-fas ut av den før han gav opp og ringte til Defa for hjelp. Da fikk han beskjed om at dette ville komme i en senere oppdatering. Er det bare meg, eller virker det som at flere produsenter nå har skyndet seg og sluppet mer eller mindre uferdige produkter på markedet i håp om å fylle tomrommet etter Easee?
  7. Ser ut som Defa var et blindspor, iallfall enn så lenge. Den støtter riktignok OCPP 2.0.1, men OCPP-server kan bare endres gjennom installasjonsappen som i utgangspunktet bare er for elektrikere. Men selv om man får elektriker til å endre så er det i følge Defa kun mulig å velge mellom forhåndsdefinerte ladeoperatører og ikke mulig å definere egen server ☹️ Edit: Ikke støtter den 3-fas IT heller, selv om det reklameres med det. Men det skal visstnok komme i en programvareoppdatering en gang i fremtiden. Må si jeg føler meg lurt ☹️
  8. Defa power har også støtte for OCPP og nett via kabel. Tok en råsjans og kjøpte en, men har ikke fått montert den opp ennå, så vet ikke hvordan integrasjonsmulighetene er i praksis.
  9. Har ikke erfaring med panelene deres, men Philips Hue sine lamper pleier å være bra. Panelene heter Aurelle (WA) og Surimu (WCA) og kommer i et par forskjellige former og farger.
  10. Har du prøvd et alternativt sluttstykke? https://www.yalehome.com/no/no/products/yale-doorman-l3-smartlas/sluttstykker-og-utbygningsplater
  11. Sjekk i innstillingene til pluggen at det ikke er innebygget overspenningsvern som slår inn. Hadde liknende problemer med en heltun-bryter nylig: Som standard var overspenningsvernet satt til å slå inn ved 240V, så når spenning inn plutselig var 241V så nektet den å skru seg på.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.