Gå til innhold
  • Bli medlem
Arne Johnny

Ikke lokal tilgang til HS server

Anbefalte innlegg

Jeg har flyttet hs på nye pc og får ikke til å logge meg på severen med den lokale Ip adresse.

 

Jeg har lastet ned og installert hs v 435 og kopiert sikkerhetskopi fra gammel pc og over i ny mappe på ny pc. Jeg har også endre ip adressen og port nr i settings til å stemme med den nye pcen.

 

under setup og nettverk er denne aktivert:

image.png.77d35ed5d0b56c7871532817f6702769.png

 

Men når jeg sjekker startuploggen så får jeg beskjed at denne er false:

image.png.8845a9b62fad0fa73d5fd0b3926459de.png

 

så lurer da på om det er noe jeg har oversett her?

 

Jeg får kun tilgang fra en annen pc om jeg logger inn på Manage account og velger derfra access system. Jeg får ikke tilgang om jeg velger access system direkte fra myhs.homeseer.com.

 

Noen som har noen triks i ludo?

 

 

Endret av Arne Johnny

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
3 minutes ago, Moskus said:

Du har ikke bindet webserveren til den gamle IPen?

Jo hadde det men har endret den Ip adressen

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har du forresten slått av den gamle serveren? Evt slått av «remote access» på den?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Har du forresten slått av den gamle serveren? Evt slått av «remote access» på den?

Den er stengt ned og avskrudd


Sent from my iPhone using Tapatalk

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
… også under Setup -> Labs?
image.png.9372b0ae9b559be387647a87180e055f.png

Yes men men jeg har bindt den til den ipen den nye maskina har.



Sent from my iPhone using Tapatalk

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
18 minutter siden, Arne Johnny skrev:


Ikke noe faktisk.

Hva burde skjedd?

 

Du skulle kommet rett inn i webinterfacet. Det er det som er den vanlig måten å logg inn på, MyHS er for bruk via Internett. 

 

Hva om du prøver http://<ip til server> på

serveren? Siden du bindet IPen til HS, så vil vel ikke localhost virke uansett. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
6 minutes ago, ZoRaC said:

 

Du skulle kommet rett inn i webinterfacet. Det er det som er den vanlig måten å logg inn på, MyHS er for bruk via Internett. 

 

Hva om du prøver http://<ip til server> på

serveren? Siden du bindet IPen til HS, så vil vel ikke localhost virke uansett. 

Der kommer jeg inn på webgrensesnittet, men da altså ikke fra en annen maskin på lokalt nettverk

 

 

Endret av Arne Johnny

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Løst:

 

FFS, måtte aktivere privat nettverk i brannmuren. Da gikk den inn. 

 

Makan.

 

Tusen takk for hjelp og respons.

 

  • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skulle akkurat til å foreslå firewall, siden det virket direkte på serveren. :) bra det løste seg!

  • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×