Jump to content

GeneralVirus

Members
  • Content Count

    638
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    18

Everything posted by GeneralVirus

  1. Utstyr til en verdi av en par tusenlapper for 33.000,- Ikke akkurat en god deal, uansett hvor "gratis" du får montering og nedmontering.
  2. Flere som opplever trøbbel med responsivevoice for tiden?
  3. Du kan jo også kjøpe en "ferdiglagd" boks med HomeSeer på. Mener intin.no selger disse.
  4. Synd min play 5 akkurat ble 5 år i desember ifjor. Ellers kunne jeg sikkert tatt den på garantien.
  5. Prøvd det også. Merkelig problem altså, regner med det er noe bug hos HS eller Google som det jobbes med.
  6. Funker fint å logge på ellers, bare når jeg skal knytte Google home med HS at den feilmeldingen kommer.
  7. Flere som får denne feilmeldingen nå de prøver å koble Google Home til HomeSeer? Har fungert fint tidligere! Men fikk beskjed hos home at jeg måtte relinke igår, som den idioten jeg er prøvde jeg å gjøre det...
  8. Fantastisk @Moskus. Fungerer helt fint nå igjen. Rart at det funket for meg før, men plutselig sluttet.
  9. IR er greit nok det, har det idag. Men når man først skal bytte pumpe vil jeg gjerne ha noe som kan integreres uten skytjenster og IR.
  10. Ingen som har "jailbraket" den heller? Ser tibber har tatt inn Google Nest Hub, vurderte å anskaffe en sånn. Men hvis det kun er til Google Assistant ser jeg ikke noe vits med den.
  11. Har brukt den Nexa ringeklokken i mange år nå. Fungerer helt fint om vinteren her (nord-norge), bruker Clas Ohlson batterier.
  12. Har du valgt en lokasjon?
  13. Samme her, var også inne å tittet på https://developer.tibber.com/explorer Ser ut som de har noe trøbbel.
  14. Nå sluttet versjon 2,5 å virke. Ser at Verisure har endre mye på nettsiden sin. Oppdatert til nyeste versjon som ser ut til å fungere fint sålangt.
  15. Fortsatt ingen mulighet til å resette kwh.....
  16. Samme her, stoppet inatt litt etter 00:00.
  17. Vil bli svært overrasket om de gir deg grønt lys til det.
  18. Har heller ikke hatt det problemet på en stund nå. Mulig noe Tibber har gjort.
  19. Der fant jeg ut av feilen. Ser ut som Entur har noe problemer i Tromsø for tiden. Prøvde å bytte til en "StopPlace" i Oslo og da fungerte det fint. Får heller ingen informasjon på EnTur sine sider om busstider i Tromsø. Kommer nok tilbake etterhvert satser jeg på.
×
×
  • Create New...