Jump to content
  • Sign Up
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Ekstrautstyr til Smarter Coffee Gen2


Fermate

1,317 views

Da kværna røk på min første kaffe trakter slaktet jeg den og laget denne ekstenderen av kaffebeholderen og lokket. Nå fikk jeg plass til dobbelt så mye kaffe og kunne vente dobbelt så lenge før jeg måtte fylle på.

 

image.jpeg

 

Ganske fort fikk jeg ideen om å 3D printe en som var enda større og denne modellen ble laget:

image.png


Men printeren min var for liten og prosjektet ble lagt på is. Her om dagen kom det en ny 3D Printer i hus og jeg kom til å tenke på kaffetrakteren igjen.
Etter litt finpuss kom denne ut:

 

image.jpeg

 

Den har plass til ca 6 poser :)

 

image.jpeg

 

Om noen har en slik trakter og har lyst på en slik så poster jeg filene her:
 

Coffee Container V3 - Topp.stlCoffee Container V3 - Nedre del.stlCoffee Container V3 - Vegg 150mm.stlCoffee Container V3 - Vegg 75mm.stl

 

Bunnen må printes opp-ned. I tillegg er veggen en separat del slik at den kan printes i gjennomsiktig. Veggen på bildet er 150mm høy. Legger også ved en 75mm versjon.

Om du vil jobbe videre på original designet finner du det i onshape :  https://cad.onshape.com/documents/a755a0654da6c27e4fec5cd2/

 

  • Like 2

3 Comments


Recommended Comments

God ide, kanskje jeg skulle lage ny beholder selv... Min Eureka 75 kvern har litt for slak skråning til at alle bønnene kommer ned... Eller det er heller et lite sikkerhetsdeksel slik at en ikke får fingrene ned i kvernen som stopper bønnene... Den enkle løsningen er jo å ta bort dette dekselet men mye kjekkere å 3D-printe... Får se om jeg finner på noe lurt...

image.thumb.png.ab223523d0df54895f873e801c5c43e1.png

Edited by SveinHa
  • Like 1
Link to comment

Så fikk jeg printa litt jeg og:

image.thumb.png.428402099c7cf47902cc35f39dd1e9fc.png

Bommet litt på designet så må lage ny. De nederste 2-3 cm av konen ble bare en stripe tykk så den tåler ikke stort...

 

 

Link to comment

Litt mer feil i designet... Det der dekselet inni beholderen har en helt annen funksjon enn jeg trodde, virker som en slags trykkreduksjon på bønnene. Uten det går der alt for mye gjennom kvernen og bønnene blir alt for finmalt... Kanskje jeg skal prøve å forbedre designet litt... Synes beholderen ble fin å se på i alle fall.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.