Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 13. mai 2019 i alle områder

 1. 3 poeng
 2. 1 poeng
  Hadde fri i dag.... Fra: Til:
 3. 1 poeng
  Jeg kjører samme rele på VVB og platetopp. Hos meg rapporterer de så fort det er endring i forbruk. Testa nå nettopp ifm. matlaging. Så fort jeg setter på platetoppen, reagerer HS. Nå vet jeg ikke med 100% sikkerhet om det stemmer for varmtvannsberederen, for den har jeg ingen indikasjon på at står på, men den skrus iflg. HS på ganske raskt etter at det er brukt en del varmtvann, så det virker helt riktig. Så vidt jeg husker, er det eneste jeg har gjort på disse, er å sette parameter 90 til 1. Platetopp: Varmtvannsbereder:
 4. 1 poeng
  Det er tydelig at jeg må inn med noen flere exception-håndteringer, det ser ut som Tibber sliter litt innimellom. Dataene er beviselig ikke "null", men blir rapportert som det innimellom.
 5. 1 poeng
  Tja, jeg fulgte i hovedsak guiden til @aleks: I MQTT Client appen har jeg en "subscribe" på "tablet/kjokken/#". Har deretter laget "Profiles" i Tasker som trigger på MQTT-client med "varmessage" f.eks "cam" og "vartopic" som "command" (har da en profile for hver "command" jeg ønsker å trigge på, endrer da bare til forskjellige "varmessage"). I mcsMQTT, tok jeg "edit/add" i config-menyen og skrev inn "sub" som "tablet/kjokken/command". Her kan man legge til knapper for de forskjellige kommandoene, men jeg sliter litt med å få det til å funke, så foreløpig bruker jeg bare en "text": Så skriver jeg f.eks "cam" her og trykker "submit": Det trigger da Tasker Profile jeg har satt opp til å trigge - i dette tilfellet en 15 sekunders overlay av RTSP-strømmen fra kameraet ved inngangen.
 6. 1 poeng
  Jeg har fått det på plass. Skal skrive en kjapp guide (det er ikke vanskelig) når tiden tillater det.
 7. 1 poeng
  Kan jo også være et godt tegn at de fleste ikke har noe problemer og det er enkelt å sette opp. Så da slipper de spørre og grave på forum
×
×
 • Opprett ny...