Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 02. des. 2019 i alle områder

 1. 2 poeng
  Da var layout ferdig for mitt neste prosjekt som er er en videreutvikling av en allerede oppegående modul (se bilde). Litt tekniske data. Kan utstyres med opp til 4 uavhengige MOSFET dimmermoduler med valg av forkant/bakkant dimming. Kan også brukes på DC. Er mine kalkulasjoner riktig så kan hver modul belastes med 8 Amper. Utganger kan parallellkobles for styring av større laster. To uavhengige tilførsler til rele/dimmerer. Alle laster har individuell effektmåling med temperaturovervåkning samt mulighet for effektbegrensing. I tillegg til registrering ev effekt på laster på dimmer/rele har den også utgang for registrering av andre laster (opp til 25 A). Innebygget Can BUS samt RS485 kommunikasjon (Modbus). Enkel tilkobling til eksterne brytere, sensorer med mer. Akustisk varsling. ESP32 Pico D4 med 4MB ekstra Ram. Wifi og BLE Egen 3,3 Volts regulator for eksterne tilkoplinger. Selv ved kortslutning fungerer modul. Egen 3,3 Volts regulator til CPU og Ram med Backup som er uavhengig av resterende komponenter. Ved nettutfall vil CPU lagre data før den går i dvale. Dimensjoner: 45,1 x 40 x 19,8 mm (se vedlegg). Kabinett Tiny PICO 4 EMPM RS485 CAN Rev2 Drawing v8.pdf
 2. 1 poeng
  Payload-template: {"turn":"$$STATUS:", "brightness":”$$VALUE"} Litt usikker på om status/value er riktig, sjekk evt manualen.
 3. 1 poeng
  Tipper det som forsvant mellom 2 og 2FX. Temperaturføler i enheten (romføler) og regulatormodus er de to tingene jeg kommer på.
 4. 1 poeng
  Det er vanskelig. Jeg begynner å bli gammel.... ?
 5. 1 poeng
 6. 1 poeng
  Du må iallfall ha et sted hvor Fibaro-modulen kan monteres, og da er det greit å ha brytere også. Det er en elektriker-jobb uansett, så du kan (helst) gjøre det nå.
 7. 1 poeng
 8. 1 poeng
  Jeg har gjort det samme. Bryter to bruker jeg mange steder til å styre ikea Trådfri pærer i samme rom. Jeg tror det. Ja, men jeg ville valgt dobbelbryter uansett og evt satt på en heldekkende vippe i stedet. Om du da i fremtiden finner behov for en ekstra «bryter» så kan du bare bytte vippen med to vipper og så er du i mål.
 9. 1 poeng
  Ja. Ingen Z-wave-dimmere kan bruke eksisterende vanlige dimmere, så de må bort åkke som.
 10. 1 poeng
  Så vidt jeg forstår så må du passe på at "Do not update device last change time if device value does not change" IKKE er satt. I tillegg må du bruke "This device had its value set to" i trigger, ikke "This device changes and becomes". Dette fungerer helt greit her hos meg i alle fall, kan trigge en event hver gang jeg trykker på samme knappen, flere ganger etter hverandre.
 11. 1 poeng
×
×
 • Opprett ny...