Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Byelektrikeren

Medlemmer
  • Innlegg

    396
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    5

Other groups

Gull

Byelektrikeren vant dagen sist 5. oktober 2023

Byelektrikeren hadde mest likt innhold!

1 følger

Hjemmeautomasjon

  • System
    Homey

Nylige profilbesøk

3 173 profilvisninger

Byelektrikeren sine prestasjoner

Loddebolt

Loddebolt (10/16)

  • Dedikert Sjeldent
  • Første innlegg
  • Samarbeidspartner
  • Veldig populær Sjeldent
  • Reagerer godt

Nylige merker

121

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hold meg gjerne i loopen hvis du foretar deg noe 🙂
  2. Jeg leverer i all hovedsak Fibaro i mine smarthus løsninger, uten de helt store utfordringene. Fra tid til annen vil du finne elektronikk produkter som blir defekt, eller slutter å reagere. Prøv å slette den og legg den inn igjen på nytt - det kan av og til hjelpe.
  3. Sjekk GREE, flott design, bra pris, topp integrasjon mot smarthouse og google. https://www.greenorge.no/varmepumper
  4. Både Pleid (BT), Namron (Zigbee) og Fibaro (Zwave) har produkter som kan brukes til dette.
  5. Slik jeg ser det kan du full integrere Easee Lite direkte med Tibber (tibber appen) uten å gå via Futurehome. Har bilen din støtte i Tibber appen, kan den også integreres.
  6. Hvis du synes Homey er et helvete å få satt opp, har du en utfordring. Jeg har hatt Homeseer, Fibaro og Futurehome, og den desidert enkleste var Homey Pro, ja og i den nye får du også Advanced Flow med i pakken. Enkelt, kompatibelt med det meste, og alle mine smarthus kunder er fornøyd. Men som @SveinHa skriver, er det mye smak og behag, og hvor mye programmerings kunnskap du besitter, eller ønsker du å tilegne deg.
  7. Helt rett @SveinHa Vi kaller det ofte for en sikkerhetsbryter og det er ingenting i veien for å legge en "pille" bak denne bryteren, som kun bryter L-fasen (1-pol brudd). PS! Det har jeg selv 🙂
  8. Denne er laget for formålet: https://www.elektroimportoren.no/heatit-z-temp2-dc-adapter-12v-24v/4512659/Product.html
  9. Her er noe som lukter, 0,- i avgift pr. mnd. og 0,- i påslag på NordPool! - hvor henter de pengene sine?
  10. Hei @Bjørn Mork I utgangspunktet er det bare å fjerne disse kablene, da de aldri vil bli tatt ibruk igjen (den sorte er som andre har sagt, tilførsel fra gamle Televerket). Når det gjelder opplegg av alt tele og data i ditt eget hus, finnes der egne krav til utførelsen av dette: https://www.nelfo.no/artikler/2020/krav-til-ekomnett-i-boliger/
  11. Du får en brukt Homey Pro 2019 for 1700,- på Finn - det er et bedre alternativ tenker jeg 🙂 med advanced flow... https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=321247301
  12. Jeg antar at du ønsker å styre huset ditt, selv om du ikke har internet? Hjelper ikke med egne skytjenester når nettet er nede 🙂 Å kunne styre huset uavhengig av internet, er etter min vurdering verd noen kroner ekstra.
  13. @Oyvlil Du kan bruke en av disse, den ene trenger elektriker - styr dem ved hjelp av f.eks. borte/hjemme/natt/ferie flow: https://www.elektroimportoren.no/fibaro-veggplugg-hvit-schuko/4512446/Product.html https://www.elektroimportoren.no/fibaro-walli-outlet/4512586/Product.html
  14. @storeulv For ikke å glemme at du er avhengig av internet, da alt ligger i skyen 🙂
  15. Ja, det høres rett ut det. Litt rart å høre om å høy berøringspenning, men er nok "ingen Amp". Både i IT og TN nett er grensen for berøringspenning 50V, men jeg jegner med at hadde du brukt et analog måleinstrument hadde nok dette ikke gitt utslag.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.