Gå til innhold
 • Bli medlem

Guahtdim

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 339
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  56

Alt skrevet av Guahtdim

 1. Etter hva jeg har forstått så skifter Daikin ut sin Wifi-modul. Og den nyere versjonen av denne ser ikke ut til å fungere som tidligere versjon. Jeg postet advarselen slik at jeg iallefall ikke skal reklamere for noe som kanskje ikke virker.
 2. Kompressorbelasting er kun i Daikin. Jeg tror jeg har tilgjengeliggjort det som er i Panasonic og den har ikke noe tilsvarende.
 3. Med tanke på flere "anti" anbefalinger. På dører har jeg selv Aeotec Door/Window Sensor 6. Jeg er ikke helt fornøyd siden de av og til setter seg som åpne til tross for at døren er lukket. Dette skjer spesielt når noen trekker døren litt hardt igjen så den "spretter" noen ganger før den lukkes. Enten så sender sensoren mange åpen/lukket meldinger som ikke håndteres korrekt av mottaker eller så sender sensoren en melding som er feil. Jeg har ikke gravd noe mer i hva som faktisk skjer.
 4. Guahtdim

  HS4 vs HS3

  Det ser nesten ut som om det er ute av beta så da har jeg en unnskyldning mindre. Problemet er at det er ett større prosjekt og HS3 fungerer greit slik det er...
 5. Guahtdim

  HS4 vs HS3

  Personlig så avventer jeg til de er ferdig med HS4 as a service.
 6. Hvis du kjører på linux og png er navnet med stor forbokstav, men etterspørres med liten forbokstav så antar jeg at problemet ligger der. Windows er snillere casing, mens linux vil ha det helt korrekt med tanke på store og små bokstaver.
 7. Beklager, jeg tenkte ikke på maks antall ladesykluser. Vi får håpe at det kommer noe på det området snart.
 8. Med solceller i tillegg så tror jeg at du tjener den greit inn i løpet av 10-15 år. Iallefall hvis prisene fortsetter slik som nå. Igår ville du ha spart ca 60 kroner ved å lade den på natten og bruke på dagen.
 9. Burde ikke High vært 766.6? Ikke 661.9? Eller er det ett snitt av high?
 10. Jeg har samme versjon som deg (Android) og hos meg står det klart og tydelig Account Id på linjen etter App version: 3.8.6 når du er inne på Account. Men det ser ut til at de har flyttet dette ut av tredjepartsintegrasjon.
 11. Feilen får du (tror jeg) siden du har lagt inn brukernavn og ikke Account Id. Account Id finner du i Adax applikasjonen som beskrevet i hjelpen.
 12. For å teste om din Daikin varmepumpe kan fungere skriv inn i en browser (Chrome/Firefox/Edge) http://<ip til varmepumpe>/aircon/get_control_info Og hvis du da får tilbake en tekst som ser noe ut som dette ret=OK,pow=1,mode=4,adv=,stemp=15.0,shum=0,dt1=21.0,dt2=M,dt3=25.0,dt4=15.0,dt5=15.0,dt7=21.0,dh1=0,dh2=50,dh3=0,dh4=0,dh5=0,dh7=0,dhh=50,b_mode=4,b_stemp=15.0,b_shum=0,alert=255,f_rate=A,f_dir=1,b_f_rate=3,b_f_dir=1,dfr1=A,dfr2=5,dfr3=5,dfr4=3,dfr5=3,dfr6=5,dfr7=A,dfrh=5,dfd1=1,dfd2=0,dfd3=0,dfd4=1,dfd5=1,dfd6=0,dfd7=1,dfdh=0 Så vil antageligvis DaikinSeer fungere
 13. Hvis det er noen trøst så har den oppført seg eksemplarisk etter det.
 14. Jeg tror han mener stedet man kjøper HC Lite fra for så å returnere den og få igjen pengene. De må ta kostnadene ved at ett produkt går fra å være standard utsalg til "outlet" siden noen har brukt det og så returnert.
 15. Så hvis jeg leser det riktig så er forsjellen mellom spink og spar og tut og kjør 340 kr per måned? Da er det ikke akkurat der jeg skal være redd for å ende opp øverst, men heller alle de timene hvor strømprisen er veldig høy. Ergo blir det lading, vasking og oppvarming når man ligger og sover (satt på spissen).
 16. Jeg blir litt trist når jeg hører at noen har kjøpt Daikin nettopp for å bruke DaikinSeer og så har Daikin gått denne veien når det kommer til Wifi-delen sin.
 17. Jeg tror dette er en helt annen wifi-modell som følger med nye installasjoner. Nå kan det godt være at jeg har en oppdatering på gang selv, men etter at jeg ble ferdig med Daikinseer så har jeg kun brukt fjernkontrollen ett par ganger. Jeg har ikke kjørt app på mobilen siden rett etter at jeg fikk varmepumpen installert. Jeg tror ikke man risikerer noe ved å kjøre oppdateringen, men jeg kan ikke garantere noe.
 18. NB NB: Denne plugin ser ikke ut til å være kompatibel med nyere varmepumper fra Daikin (2021 eller nyere). Daikin har valgt å endre på WIFI-modulen slik at alt ligger i en sky. Og tilsynelatende kun gitt tilgang til "third parties" som betaler for tilgang.
 19. Wallplug er vel ikke så lurt for en VVB? Denne trekker fort mer enn hva en wallplug klarer å håndtere. Sørg iallefall for at du har en brannvarsler nært wallplug.
 20. Nice. Hadde Easytrigger. Hentet ned og fikk kjørt scriptet til Jon00. Donerte noen USD. Nå satser jeg på at Tibberseer kjører litt mer kontrollert. Ikke det at jeg bruker det så mye nå. Enn så lenge bare logging av max power for å se hvor dyrt det blir etter nyttår.
 21. Jeg fant kjapt denne som benytter Zigbee https://www.elektroimportoren.no/develco-smartrele-16a-din/4514734/Product.html?Referer=googleshopping&gclid=Cj0KCQiAhf2MBhDNARIsAKXU5GRrqxK0BcGvlXH739DhZBsksGQgoPWof213x2YbwGugL26VVl4qiNgaAoUiEALw_wcB&gclsrc=aw.ds&utm_campaign=googleshopping&utm_medium=na&utm_source=na Men jeg klarer ikke se noe som har z-wave
 22. Denne kan ikke monteres i sikringsskapet. Den blir nok en kloss på veggen koblet til berederen.
 23. Jeg har nettopp tatt den i bruk og den har allered stoppet 2 ganger i løpet av 2 døgn. Det hadde vært morsomt å finne ut hva som gjør at den stopper så lett.
 24. HS4 har ikke akkurat gjort det lettere å anbefale HomeSeer.
 25. Det er veldig mange som kjøper disse kun for å se informasjon. Skulle alle hatt knapper så ville de også kostet mere og færre ville antageligvis ha kjøpt.
×
×
 • Opprett ny...