Gå til innhold
 • Bli medlem

Blodstrupmoen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  339
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

Blodstrupmoen vant dagen sist Februar 16

Blodstrupmoen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

91 Excellent

Om Blodstrupmoen

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

827 profilvisninger
 1. Jeg har hatt en del Hue pærer tidligere, og har fremdeles noen i bruk, men har etterhvert gått over til fibaro dimmer2, da man er mer fleksibel til lyskilder. Hadde jeg bygget nytt i dag hadde jeg ikke gått for Hue el. smart pærer.
 2. Fant ut av det:
 3. Hvor legger man inn dette?
 4. Min Fibaro universal sensor begynte i går å sende masse gjentakende rapporteringer på z-wave nettverket mitt slik at kontrolleren knelte. Etter en restart av noden har den fortsatt og sende doble postinger av alle rapporteringer. Er det noen som har opplevd det samme, og her en løsning på dette?
 5. Må denne installeres som en ny installasjon, eller kan man kjøre oppgradering på eksisterende HS3 (selvfølgelig på en kopi, ikke hovedsystemet)?
 6. Må ha Android for å laste ned den dessverre.
 7. Hvilken firmware versjon har du nå?
 8. Eller dette, som også har inngang til f.eks temp følere. https://www.heatit.com/z-wave/heatit-z-relay/
 9. Vil også legge til at det er selve stikkkontakten som er problemet her, den takler ikke høy belastning over tid. Ved å montere en wall plugg, dobler man antall kontakter/overganger og også risikoen for varmgang dobles.
 10. Da fikk jeg testet scriptet, fungerte utmerket.
 11. Får ikke formelen helt til å stemme. satt den inn i excel: =ROUND((6,112*EXP(1)*((17,67*B2)/(B2+243,5))*B3*2,1674/(273,15+B2));2) hvor B2 er temperatur og B3 er Relativ fuktighet. Laget er kurve som viser resultatet fra 0-100 grader med 100% luftfuktighet og fikk denne kurven (skal være g/m3 ikke g/m2): Den burde sett slik ut: Nå er ikke jeg den som har mest greie på dette, og det kan være feil i formelen min, men den er tatt rett fra Moskus sitt script. Interessant dette, siden det kan være effektivt å kjøre vifte vs avfukter i garasje basert på forskjell i AH ute og inne.
×
×
 • Opprett ny...