Gå til innhold
 • Bli medlem

Blodstrupmoen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  343
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

Blodstrupmoen vant dagen sist Februar 16 2020

Blodstrupmoen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

94 Excellent

Om Blodstrupmoen

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

1 009 profilvisninger
 1. Nei, bruker ikke IFTTT, da det for meg kun var en nødøsning for utstyr som ikke kan styres lokalt. Jeg kjører alt lokalt nå.
 2. Blir fort ett komplett kaos når alle enheter i huset har egen app og egen lastbalansering etc. Måtte vært optimalt å fått styringen inn i Homeseer eller andre HA systemer.
 3. 350-kronersgrensen består inntil videre for sendinger fra nettbutikker som ikke er registrerte i VOEC Utgangspunktet har vært at 350-kronersgrensen skulle fjernes for alle varer fra 1. april. Det er imidlertid vedtatt en overgangsordning. Den medfører at 350-kronersgrensen for betaling av mva og toll skal bestå inntil videre når du handler fra en nettbutikk og e-markedsplasser som IKKE er registrert i VOEC. Det betyr at dagens ordning vil bestå også etter 1. april for sendinger fra disse butikkene. De varene som muligens er forsinket på grunn av koronaviruset har dermed større sjanser for
 4. Er det slik at HS3 grafikken (som virker som den er fra 2000) er oppdatert til 2010 grafikk?
 5. Jeg har hatt en del Hue pærer tidligere, og har fremdeles noen i bruk, men har etterhvert gått over til fibaro dimmer2, da man er mer fleksibel til lyskilder. Hadde jeg bygget nytt i dag hadde jeg ikke gått for Hue el. smart pærer.
 6. Hvor legger man inn dette?
 7. Min Fibaro universal sensor begynte i går å sende masse gjentakende rapporteringer på z-wave nettverket mitt slik at kontrolleren knelte. Etter en restart av noden har den fortsatt og sende doble postinger av alle rapporteringer. Er det noen som har opplevd det samme, og her en løsning på dette?
 8. Må denne installeres som en ny installasjon, eller kan man kjøre oppgradering på eksisterende HS3 (selvfølgelig på en kopi, ikke hovedsystemet)?
 9. Må ha Android for å laste ned den dessverre.
 10. Eller dette, som også har inngang til f.eks temp følere. https://www.heatit.com/z-wave/heatit-z-relay/
×
×
 • Opprett ny...