Gå til innhold
 • Bli medlem

Fermate

Administrator
 • Innholdsteller

  1 601
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  87

Fermate vant dagen sist Mai 19

Fermate hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

882 Excellent

1 følger

Om Fermate

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag Januar 31

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

4 442 profilvisninger
 1. Hm den trykket jeg visst på for mange måneder siden @Moskus : Kan du bestille 2 stk for meg?
 2. OK Og hvor registrer jeg meg?
 3. Vent litt. Jeg snakker om denne: Ikke om denne:
 4. Jasså du erter i dag? OK Hva med denne, er du foran meg der også?
 5. Er ikke den "by invitation only"?
 6. Echo Wall clock. Her med 2 timere: En på 13 min og en på 35
 7. Hm jeg tok de 2,7 ørene som er el sertifikater for å være et spot påslag fra den leverandøren som de hadde valgt ut. Da må jeg sjekke igjen med strømleverandøren jeg har nå. Sist jeg ringte dem og sjekket hva slags avtale jeg hadde, fikk jeg beskjed om at jeg hadde en bedre avtale enn ham selv (ansatte i strømselskapet ) og at jeg ikke ville kunne få en slik på nytt om jeg avsluttet den. Jeg fikk den da firma forhandlet strøm til 4000 leiligheter for noen år siden.. @Moskus Kan ikke jeg få de to IDene dine så kan jeg lese strøm priser fra ditt abonnement ?
 8. Nei det har du jo rett i Jeg får høre med dem om de vil selge meg Norpool spot priser til 39 kr måneden (uten å kjøpe strøm) så kan jeg legge på mitt faste spot-påslag selv. -Er jo svindyrt å abonnere på Norpool priser... synd ikke noen har det som bussiness idé å selge dem til enkeltpersoner..
 9. Hm men ingen Consumption eller Price devicer.. Er muligens fordi jeg ikke kjøper strøm fra Tibber det da.(?) Står jo klart i MobilAppen når jeg trykker "Historiske verdier" : "Du må aktivere strømkjøp for å kunne se detaljert forbruk og kostnad" Problemet er at jeg allerede har en VELDIG god spot strømavtale gjennom jobben som slår det Tibber foreslår med neste 2øre/kWh. Blir jo litt dumt å kjøpe dyrere strøm bare for å få tak prisene... Noen andre her som kjører Tibber Pulse UTEN å kjøpe strøm fra Tibber og kan bekrefte mine antakelser?
 10. Takk for tips! Aha I Query "Real Time Subscribtion" dukker det opp en homeID ja Og når jeg trykke "Add Tibber Pulse" etterpå så bing kommer det devicer Det manglet litt på oppsettet i Telefon-Appen også (hoved sikrings størrelse) men usikker på om det hadde noe med saken å gjøre.. Nå kjører den og jeg kan teste videre. @Moskus : Du må oppdatere dokumentsjonen med Query navnet for slike som meg
 11. Har hatt en Pulse liggende en stund uten å hatt tid til å koble den opp (!). Nå er den på plass og det er på tide å (ape) teste plugin'en til Moskus. Pulse kjører i Tibber Appen og viser forbruk så det er vel OK. Men jeg har altså ikke tenkt å kjøpe strøm fra dem (må jeg det?) Har lastet inn TibberSeer og startet den opp og lagt inn Tibber Token og Tibber HomeID (det er den koden som sår bak på selve puls dingsen?) (Skal den skrives med eller uten den bindestreken?) men får bare opp to Devicer: Consumption Root Price Root Har selvfølgelig restartet plugin'en men like tomt er det... Ingen Price charts heller. Hjelp!
 12. Jeg har i mange år kjørt GET kabel TV inn i Windows Mediacenter ved hjelp av en smartkortleser fra Norsk tipping, noen digital tunere og litt ugga bugga software. (AcamD, NewCS og DVB Logic) Nå har det blitt bare online titting så jeg har ryddet i TV skuffen: 3 stk Terratec H7 digital tunere med CAM slot De kan altså brukes både på digital kabelDVB-C og på RiksTV (DVB-T) (husker ikke om de kan brukes på satellitt) Digital tunerne krever kraftig signal så jeg legger ved en antenne forsterker som også er grei for å dele signalet, samt USB kabler og antenne kabler. 2 stk Terratec Synergy HTC USB XS HD tunere Disse er bare DVB-C så vidt jeg husker 2 CONAX Cam'er 1 RiksTV Cam 1 Conax CXV Cam (hva nå det var igjen) 1 Digital Devices dobbelt tuner PC kort med CI modul Denne er jeg litt usikker på om jeg noen gang fikk til å bruke... Har ingen anelse om hva de er verd men det er bedre at noen leker med dem enn at de ligger i skuffen min
 13. Jeg kjøpte noen O2 Joggler av en kan her for en stund siden. Nå er jeg ferdig med å leke med dem og gir bort den ene mot henting (Lillestrøm) eller porto.
×
×
 • Opprett ny...