Gå til innhold
 • Bli medlem

Fermate

Administrator
 • Innholdsteller

  1 625
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  87

Alt skrevet av Fermate

 1. Du tenker på port 10200 ? Har du sett noe på trafikken som går der? Hvilke type angrep ser du for deg der? (Jeg opponerer ikke, er bare interessert)
 2. Om du har en fast IP på internetlinja di eller kjører DynDns (eller tilsvarende) trenger du ikke MyHS for å nå HS utenfra. Jeg tenker bare at det å redusere kompleksiteten gjør det lettere å finne feilen. Som sagt ville jeg feilsøkt slik: Test fra en annen PC for å se om feilen ligger i Klienten eller nettet/serveren Forsøk å gå rett på lokal LAN IP istedet for via MyHS
 3. Hvorfor kjører du via MyHS? (Det må da bare komplisere det hele?) Lag deg en egen bruker i HS som du bruker til HST ting. Her: (Husker dessverre ikke hvilke user rights du trenger (Anyone?)) Denne brukeren (og passordet) dens skal være den samme i HST Designeren Her: og i HST Klienten. (Her fra en iPhone) PS Ikke så pedagogisk at HER er alle 3 brukerne forskjellige da (besokende, gaute og demo skulle i ditt tilfelle være like)
 4. Vi får ta en ting av gangen. Hører fra deg når du har testet dette.
 5. Hm kjenner ikke disse problemene. Lite vits i å be deg teste å kjøre designeren på selve HS serveren siden den kjører på en PI ? Lenge siden jeg kjørte designeren nå. Kan forsøke å teste litt med forskjellige maskiner hjemme. Hvilke versjoner på HS og på Windows 10 (Home? Pro? Enterprise? MS365?) Liten vits i å prøve noen som helst før du har forbindelse. Porten er 10200?
 6. Har du en annen PC du kan teste på? Har du prøvd å skru av brannmuren? Har du tilgang til Web interfacet til HS far den PCen du prøver fra? Høres ikke ut for meg som om du har forbindelse Er PCen og serveren på samme nett?
 7. Jeg tror dette koker ned til om hun skal ha en egen "voice" på min konto eller en egen konto med "Amazon Household".. Jeg tror det må bli det første for ellers lurer jeg på hvordan en kan ha to kontoer mot samme Echo device??
 8. Om du ønsker å ta av festet på Echo Auto så kan de gjøres med en liten stjernetrekker slik:
 9. Til nå har fruen benyttet min konto for å snakke til Alexa. (Styre HomeSeer, shopping lister og spille musikk og Radio) I forbindelse med at jeg nå får Alexa i begge bilene tenkte jeg at jeg skulle utforske litt med det at hun har sin egen konto og sånn der "Amazon Household" Har dere noen erfaring med det? Har også lyst til å leke med at Alexa kjenenr igjen hvem som snakker. Må jeg ha egen konto for det eller kan det kjøres på samme konto? Tips til do and dont's er velkommne!
 10. Har du en? Funker den? Bestille du en Echo Auto til meg eller skal jeg bestille nr 2 til meg selv (nå er det visst åpent ?)
 11. Ligger en og venter på meg når jeg kommer hjem fra Ferie. Nå er det ringen vi står i kø for å kjøpe
 12. https://amp-mynewsdesk-com.cdn.ampproject.org/c/s/amp.mynewsdesk.com/no/elkjop/pressreleases/lette-verden-rundt-etter-smarthjem-partner-fant-den-paa-lillestroem-2923553
 13. Hm den trykket jeg visst på for mange måneder siden @Moskus : Kan du bestille 2 stk for meg?
 14. Vent litt. Jeg snakker om denne: Ikke om denne:
 15. Jasså du erter i dag? OK Hva med denne, er du foran meg der også?
 16. Echo Wall clock. Her med 2 timere: En på 13 min og en på 35
 17. Hm jeg tok de 2,7 ørene som er el sertifikater for å være et spot påslag fra den leverandøren som de hadde valgt ut. Da må jeg sjekke igjen med strømleverandøren jeg har nå. Sist jeg ringte dem og sjekket hva slags avtale jeg hadde, fikk jeg beskjed om at jeg hadde en bedre avtale enn ham selv (ansatte i strømselskapet ) og at jeg ikke ville kunne få en slik på nytt om jeg avsluttet den. Jeg fikk den da firma forhandlet strøm til 4000 leiligheter for noen år siden.. @Moskus Kan ikke jeg få de to IDene dine så kan jeg lese strøm priser fra ditt abonnement ?
 18. Nei det har du jo rett i Jeg får høre med dem om de vil selge meg Norpool spot priser til 39 kr måneden (uten å kjøpe strøm) så kan jeg legge på mitt faste spot-påslag selv. -Er jo svindyrt å abonnere på Norpool priser... synd ikke noen har det som bussiness idé å selge dem til enkeltpersoner..
 19. Hm men ingen Consumption eller Price devicer.. Er muligens fordi jeg ikke kjøper strøm fra Tibber det da.(?) Står jo klart i MobilAppen når jeg trykker "Historiske verdier" : "Du må aktivere strømkjøp for å kunne se detaljert forbruk og kostnad" Problemet er at jeg allerede har en VELDIG god spot strømavtale gjennom jobben som slår det Tibber foreslår med neste 2øre/kWh. Blir jo litt dumt å kjøpe dyrere strøm bare for å få tak prisene... Noen andre her som kjører Tibber Pulse UTEN å kjøpe strøm fra Tibber og kan bekrefte mine antakelser?
 20. Takk for tips! Aha I Query "Real Time Subscribtion" dukker det opp en homeID ja Og når jeg trykke "Add Tibber Pulse" etterpå så bing kommer det devicer Det manglet litt på oppsettet i Telefon-Appen også (hoved sikrings størrelse) men usikker på om det hadde noe med saken å gjøre.. Nå kjører den og jeg kan teste videre. @Moskus : Du må oppdatere dokumentsjonen med Query navnet for slike som meg
×
×
 • Opprett ny...