Gå til innhold
 • Bli medlem

MrE

Medlemmer
 • Innholdsteller

  185
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

MrE vant dagen sist 27. februar

MrE hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

42 Excellent

Om MrE

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. https://www.elektroimportoren.no/trekantnoekkel-8mm-til-tks/1725541/Product.html https://www.biltema.no/bygg/vvs/vvs-verktoy/universalnokkel-4-veis-2000019251 https://www.felleskjopet.no/hjem-og-fritid/hage/vanning/tilbehoer/universalnoekkel-50301028/?gclid=CjwKCAjwvuGJBhB1EiwACU1Aica-jw0UnKPKv8FcIE6Rbhv96xl9FnB6Wluiql_XZlDMhWgw4n9oGBoCWikQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
 2. Jeg mener også du ikke trenger strøm fra Tibber for å få dette til å fungere. Har du lagt til Pulsen i Tibber appen og den funker? Det er nok en fordel at den er oppe å går før du henter ut token.
 3. Hvordan ville du definert prisnivået for å bestemme om det er høyt eller lavt? Bunn og topp per kalenderdag?
 4. Legger alltid til non-secure, med mindre det er dørlås etc. Hva er hensikten med å legge til termostat med S2? Oppdaterte til uoffisiell firmware fra HeatIt over the air. Den ligger her på forumet, kanskje i den andre tråden? edit: vedlagt, lå på skrivebordet fremdeles Therm3_slave_enhanced_232_OTA_ZW050x_EU_SETPOINT_MOD_UNOFFICIAL.otz
 5. Forsto ikke helt innlegget ditt, lurer du på om du kan oppdatere Z-TRM3 OTA? Eller har du lagt inn ny FW og sliter med å sette settpunkt? Har 7 stk Z-TRM3 fordelt på 2 lokasjoner, HomeSeer4 begge steder, alle termostatene fungerer utmerket, uke etter uke. Settpunkt styres manuelt fra HS og via event fra HS.
 6. https://popp.to/collections/z-wave-gateways/products/z-stick-7-zwa010?utm_source=Aeotec-com&utm_medium=web&utm_campaign=w2b Noen som tør å kaste seg på denne? 😂
 7. Du har 3 faser 230V. Hovedsikringen din står plassert i etasjefordeler, der står også strømmåleren din plassert. Etasjefordeler er gjerne plassert i felles korridor / oppgang etc.
 8. Jo, hvis du ønsker det. Men du sier du har kjøpt ekstern romføler, så kan du ikke bruke denne? Uansett så er begge 10 kiloohm, så det er opp til deg.
 9. Du har jo kjøpt ekstern føler. Denne kan du bruke som ekstern romføler. Gulvføler som følger med bruker du da ikke. I manualen står det at standard er 10 kiloohm. Ifølge Norsk Standard skal høyde være mellom 1,50 og 1,80. Jeg setter ting som har display/innstilling på 1,50 meter over gulv, og ting som ikke har display/innstilling på 1,70m over gulv.
 10. Bare til å lage en lang patchesnor det og begynne å eliminere ut.. Evnt kjør throughput test med iPerf3
 11. MrE

  InfluxDB-plugin

  Har "hoved-smarthuset" på hytten, med overdimensjonert server som kjører win 10. Har Grafana og InfluxDB på denne. Har HS4 på en Pi hjemme, satte nå opp InfluxDB på denne. For å ikke belaste Pi'en så veldig mye, så setter jeg ikke opp Grafana på den i tillegg. Jeg bruker da også samme login på grafana. Har kjørt dette i over 1 år nå uten problemer..
 12. MrE

  InfluxDB-plugin

  Da fikk jeg denne inn i pi'en med influx 1.8.9 - faktisk ganske smertefritt. Grafana kjører på ekstern server på en annen lokasjon.
 13. Jordfeilautomaten er "sikringen med blå spake til venstre for jordfeilbryteren".
×
×
 • Opprett ny...