Gå til innhold
 • Bli medlem

Essand

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Essand

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer
 1. Essand

  Heatit Z-TRM2fx

  Burde jo funket i Secure også, men har ikke lest om noen som har fått den til enda. Du velger enkelt og greit "Add/Include a Node Non Secure" i stedet for linjen over. Du må nok fjerne den først med Remove/Exclude a Node..
 2. Essand

  Heatit Z-TRM2fx

  Ser ut til at du mangler noen child devices, så kanskje det er mer som ikke har kommet inn riktig, som f eks forbruk. Du er sikker på at den faktisk har hatt noe forbruk til nå, siden den er helt ny? Har du lagt den til som Secure Node? Jeg manglet også noen child devices frem til jeg la den til som Unsecure. Her ser du alle mine devices for denne termostaten:
 3. Essand

  Heatit Z-TRM2fx

  Har du selv gått inn og satt Switch=On etter at gulvet hadde nådd setpkt? Termostaten slår kun av switch i det øyeblikket målt temp passerer setpkt og motsatt når temp synker (+/- hysterese da...). En mulig forklaring da kan være at hvis du har satt Switch ON etter at temperatur var nådd, vil varme være på hele tiden siden termostaten ikke vil lese noen ny passering av setpkt. Du kan prøve: Hvis målt temp er høyere enn setpkt og switch er på, kan du sette Switch = Off. Da skal den selv styre Switch når temp synker igjen. Og/eller: Still inn setpunkt høyere enn målt temp, vent litt, deretter still ned setpkt til lavere enn målt temp. Slår releet i termostaten inn/ut? Pass på at den er i samme mode som du endrer setpkt for.
 4. Essand

  Heatit Z-TRM2fx

  @T_1 Jeg har også litt problemer med å sette halve grader, men ingen god løsning. Setter halve grader fra Devices og Status oppdaterer seg korrekt, men på display på termostaten settes den til 24,0°. Kan sette til halve grader rett på termostaten, og så veksler jeg bare mellom ECO og COMY mode fra Events eller Devices. Da har jeg i alle fall to settings å bruke.
 5. Essand

  Heatit Z-TRM2fx

  Totalt 4 stk. Areal, kan gjette på 50m2. Har skjøtekabel på USB stick så denne står litt bedre til. Hadde samme problemene da termostaten var 1m fra PC, så vil jo ikke tro det er dekningen.. Har du lykkes med å ha termostaten lagt til i Secure Mode og få opp alle devices?
 6. Essand

  Heatit Z-TRM2fx

  Takk for info. Hadde termostat 1m fra PCen da jeg satte den opp og testet. Har ganske få devicer og det eneste som fyller loggen av betydning er termostaten som sender dette hvert minutt. Ja, både Update og Audit bekrefter at Gruppe 2 er fjernet.. Nr 19 (temp report interval) står på 60sek og nr 21 (Meter report interval) har jeg slått av. Kunne kanskje slått av nr 19 og kun basert meg på Nr 20 (Temp report hysteresis) Når det gjelder å deaktivere Z-wave debugging, så står jo den normal av (hvis vi tenker på det samme her). Trafikken for External sensor går vel uansett om debugging er av eller på?
 7. Essand

  Heatit Z-TRM2fx

  Kjøpte meg en termostat og hadde tenkt til å ha flere, men etter mange timers knoting avventer jeg litt.. Har vært innom flere av temaene og fixene i tråden her, men noe henger litt enda.. Secure Mode Jeg fikk ikke oppdatert FW (til 3.6) i Secure Mode. Måtte fjerne den og legge den til som Unsecure så gikk det. La den først til i Secure Mode, men da fikk jeg ikke opp alle devicene. Fikk kun 8 og manglet bla a avlest temp og rele status. Fikk inn alle da jeg la den til som Unsecure. Noen som får den til å funke i Secure mode? Vise avlest temp i display Endret param 14 for å vise avlest/målt temp i display. Dette funker med både gammel og ny FW, men måtte riktignok sette den 2-3 ganger før den gikk gjennom. Logg Får loggen fylt opp av data fra External sensor. Har fjernet assosiasjon for Group 2 som nevnt i forumet, men det løser ikke problemet hos meg. Har også koblet til en sensor på External inngangen i tillegg til gulvføleren. Da får jeg riktig avlesning på begge inngangene men fortsatt masse data i logg. Noen som har noe tips til dette? Må jeg gjøre noe mer enn å fjerne Group 2 fra assosiasjoner?
×
×
 • Opprett ny...