Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Essand

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Essand vant dagen sist 11. september 2023

Essand hadde mest likt innhold!

Hjemmeautomasjon

  • System
    HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Essand sine prestasjoner

Kabelfører

Kabelfører (6/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

6

Nettsamfunnsomdømme

  1. Enig, så jeg tenkte vi får bare ytre ønsket mot Tibber. Gjorde det og fikk til svar at de ikke har mulighet til å dele denne dataen da det ikke er deres data. Vet ikke om jeg skjønner svaret helt da de deler infoen med oss i appen sånn sett, men de kan jo være bundet av avtaler etc.
  2. Ja det er noe feil som ikke er riktig her. Har ekskludert, resatt ZW modul, inkludert, samme greia. Låser opp med brukerkode 2/3, men device 1052 forblir med uendret verdi. Den oppdateres stort sett ok ved fjernstyring eller manuell låse/åpne, men ikke ved åpning med kode. Har også ventet til blå lys har slukket før jeg åpner døren. Edit: Løste seg! Exclude --> reset ZW --> factory reset av låsen --> include. Nytt spm: Noen som har en løsning på å få lest av en generert Random PIN i HS? ...
  3. Noe nytt i år da? 😄 Har endelig fått skrudd på plass ID 150'en etter halvannet år i emballasjen.. Sliter litt med Access Control Notification. Den oppdaterer ved låsing/åpning og div andre hendelser, men har ikke sett noen verdier over 20. Det kommer altså ikke noen "User Code x Keypad Unlock Operation" for eksempel. Har prøvd rescan. Er det exclude/include som anbefales som neste steg? Zwave modul har FW 1.6. HS4 win.
  4. Flott script og takk for at du deler. Endelig kan jeg velge hvilke timer som skal scannes, men sliter selvfølgelig litt. Gjør jeg noe galt eller sliter scriptet med overgangen ved midnatt? Event som kjører script: IF This event is MANUALLY triggered THEN Run the script: TibberVVB.vb and only allow one instance of the script to run at a time. Script: Sub Main(ByVal input As Object) 'Moskus 2022 'DeviceRev til VVB switch Dim devRef As Integer = 404 'Henter pris-info fra TibberSeer Dim hours As Double = 2 'antall timer som sammenhengende skal ha lavest snittpris Dim hourStart As Integer = Now.Hour +1 'Vi er ikke interessert i data som har vært. Dim hourEnd As Integer = 8 '"Look ahead". 0 tilsier alle tilgjengelige data 'Henter billigste timer og snittpris fra TibberSeer Dim D As Tuple(Of Date, Double) = hs.PluginFunction("TibberSeer", "", "GetCheapestDhours", New Object() {hours, hourStart, hourEnd}) 'Finner CAPI-kommando for "On" for VVB-devicen Dim onCC As HomeSeerAPI.CAPI.CAPIControl = hs.CAPIGetSingleControl(devRef, True, "On", False, False) 'Lager et nytt event med "VVB på" kommando Dim eventRef As Integer = hs.NewEventGetRef("VVB På (pris-trigger)", "Automatisk (strømstyring)", String.Empty) hs.EventSetTimeTrigger(eventRef, New Date(D.Item1.Year, D.Item1.Month, D.Item1.Day, D.Item1.Hour, D.Item1.Minute, 0)) hs.AddDeviceActionToEvent(eventRef, onCC) hs.DeleteAfterTrigger_Set(eventRef) hs.SaveEventsDevices() hs.WriteLog("Tibber VVB", "Lagde nytt VVB på trigger-event") End Sub Jeg har kjørt scriptet i 22-23 tiden, men da får jeg følgende ukomplette event generert: Hvis jeg derimot endrer "Dim hourEnd" til 0, eller kjører script etter midnatt så funker det. Har ikke prøvd andre tider på døgnet enda. Dim hourStart med "Now.Hour" eller "Now.Hour +1" utgjør ingen forskjell. EDIT: Fant ut av det. Må jo skrive f.eks. "Dim hourEnd As Integer = 24 + 8" for å sjekke frem til kl 8 neste dag..
  5. Essand

    easeeSeer(HS4)

    @Salvesen Noe support på denne betalings-plugin'en eller?
  6. Essand

    easeeSeer(HS4)

    @Salvesen ? I tillegg, etter å ha installert easeeseer, går tilkobling til lader ned inni mellom. Når den ikke via seer eller easee sin app...
  7. Essand

    easeeSeer(HS4)

    Hei Får en del i loggen selv om debug er av.. Noen tips @Salvesen?
  8. I HS4 er folderen \images\HomeSeer\status Kan godt teste ved behov ja
  9. Jeg skulle nok også gjerne sett verdier for dagens høyeste og laveste. Har et annet issue...etter oppdatering av plugin mister jeg ikonene. Har sett det før også. Noe jeg gjør galt, eller er det noen enkel fiks? Den øverste har jeg fikset i Status/Graphics fanen, men det er jo litt jobb. Akkurat nå ser det ut til at den prøver å finne ikonene i .../images/HomeSeer/contemporary/
  10. Uten noe RPi erfaring lurte jeg på å få rigget en på hytta med HS, UZB1 og RaspBee. Kan bli mye lesing før jeg kommer i mål ser jeg, hvis jeg i det hele tatt finner målet. Denne guiden, den gjelder for RPi uten HS, eller? Hvis man har en Pi med HS4Pi, så er vel det tapt i det man tar ut SDen for å legge inn RaspBee/Deconz image? Hvis ja, er det noen grei måte å få inn RaspBee/Deconz på en Pi som allerede har HS4Pi?
  11. Essand

    easeeSeer(HS4)

    https://shop.homeseer.com/collections/plug-ins/products/stech-easeseer-software-plugin-for-hs4 Ser den er i shopen, men ikke så mye info å lese enda
  12. Mørk/sort bakgrunn hadde vært fint ja, slik at det passer bedre inn med dark theme
  13. Jeg fikk også No API, men det løsnet etter litt: Oppgraderte ved å legge ny oppå eksisterende. La inn API og add unit i Plugin Config. Fikk da No API. Slettet SensiboClimateStates.xml og restartet så var det i orden, uten at jeg vet eksakt hva som løste det.
  14. Mange takk @Guahtdim for ny versjon! Har slitt litt med en del av det som er nevnt her tidligere. Fan speed ser så langt ut til å stemme overens hos meg..
  15. Essand

    Heatit Z-TRM2fx

    Burde jo funket i Secure også, men har ikke lest om noen som har fått den til enda. Du velger enkelt og greit "Add/Include a Node Non Secure" i stedet for linjen over. Du må nok fjerne den først med Remove/Exclude a Node..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.