Gå til innhold
 • Bli medlem

TMB

Medlemmer
 • Innholdsteller

  86
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

TMB vant dagen sist Mai 11

TMB hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

25 Excellent

Om TMB

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hadde reklamert på den elektrikeren for å si det sånn
 2. 327,- inkludert frakt fra Intin https://www.hjemmeautomasjon.no/forside/nyheter/medlem-her-få-rabatt-hos-intinno-r43/
 3. Betyr dette at Sensibo nå da bruker den integrerte temperatursensoren sin til å skru av/på pumpa iht. det man setter den på i appen?
 4. WAF 😃 Men er i prossessen med å veggmontere en tablet i stua uansett så da kan vel den kanskje erstatte den tradisjonelle fjernkontrollen.
 5. Fikk i dag min Sensibo Sky og har koblet den opp. Den lærte seg fjernkontrollen og kan styre varmepumpa uten problemer fra Sensibo-appen. Men, dersom jeg bruker den vanlige fjernkontrollen til å endre innstillinger på varmepumpa reflekteres ikke dette i Sensibo-appen, og dersom jeg bruker appen til å endre noe "pushes" ikke denne informasjonen ned til displayet på den vanlige fjernkontrollen. Det blir helt meningsløst for min del om dette ikke er i synk. Er det meningen at det skal fungere så dårlig, eller har jeg gjort noe feil i oppsettet? Noen som vet?
 6. Home Assistant har en funksjon for å lage en "ekte" termostat i UI basert på en temperatursensor og en enhet som skal skrus av/på. Kan man det i openHAB også eller er det en ren automasjonsregel?
 7. Øvelse gjør mester, som med alt annet. Jeg har jobbet med telekom nå i 8 år og jeg husker jeg slet lenge med å sette på RJ45 i begynnelsen, det blir bedre med trening Et tips til å sette på plugg på cat6 er å kjøpe de pluggene som har "buet" åpning, ikke flat. Og klippe krysset så langt ned mot kappen du klarer med en sideavbiter
 8. Hos meg er det satt opp slik: Synology NAS som kjører Home Assistant og deCONZ (og annet nyttig) i Docker UZB1 for styring av Z-Wave ConBee II for styring av ZigBee Har en del Xiaomi Aqara temperatursensorer som fungerer utmerket! 99% av lys er Hue-pærer og LightStrip koblet til ConBee Resterende belysning (og apparater) styres av Nexa AN-179, Telldus TZWP-100 og Aeotec ZW096 koblet til UZB1 Samt en Osram Smart+ i garasjen som fungerer som repeater for ZigBee-sensorene mine utendørs (garasjeporter, temperatursensorer, postkasse-sensor)
 9. Fastmontert LED, mener du da LED-spotter i spotkasser? Ja, den gangen man trenger å åpne de så er det jo bare å ta sikringen. Noe man uansett alltid burde gjøre før man (jeg mener *kremt* elektrikeren) skal koble på anlegget.
 10. Er den 2-polet så den kan brukes på bad?
 11. Coop hadde tilbud her om dagen og jeg trengte en ZigBee-forsterker til garasjen så da ble det en slik:
 12. https://www.home-assistant.io/blog/2019/07/17/release-96/#climate
 13. Jeg gjorde nettopp dette selv og brukte Z-Wave PC Controller til det. Fungerte utmerket.
×
×
 • Opprett ny...