Gå til innhold
 • Bli medlem

Automatikk

Medlemmer
 • Innholdsteller

  107
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

Automatikk vant dagen sist Februar 23 2019

Automatikk hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

69 Excellent

Om Automatikk

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kjøpte en slik i Canada denne uken. Hele poenget med den er for å ha et svarapparat på Nest Hello ringeklokken. Når jeg sveiper ned for å feks. se feeden fra ringeklokken manuelt dukker det opp feed i et splitt sekund, før et hvitt skjermbilde legger seg over med teksten «The thing er ikke satt opp. Konfigurer bla bla». Om jeg spør assistenten om å vise kamera får jeg feeden umiddelbart. Det samme skjer om jeg manuelt vil endre lys eller endre volum på sonos. Sveiper jeg menyen ned og velger et produkt kommer den teite hvite skjermen med dårlig tekst. Alt virker over tale. Har noen løst lignende problem?
 2. Denne kobler du vil direkte på garasjeportåpnerens pulsinngang, som sitter i selve motoren? Om du har mulighet til å ta ut åpen/lukket status i binære signaler herfra, lager du bare logikken selv for hvordan du ønsker å styre porten.
 3. ETS dongle er en lisensnøkkel ja, som i gamle dager. Logic Machine er en liten tavlemontert Linux webserver bygget opp rundt KNX prinsippene. Den er følgelig svakstrøm, men du trenger en strømforsyning med 28V ut, så da må du nok ha elektriker på plass. Med en LM kan du lage visualisering selv og sette opp automatikk og logikk. Den kan også integrere de fleste andre protokoller. Hjelp er heller aldri langt unna på forumet deres.
 4. Jeg ville mye heller fått de som har programmert huset til å eksportere prosjektet til en esf fil, kjøpt en Logic Machine og importert denne filen der. Derfra kan du gjøre all visualisering og logikk. Ingen vits å fikle med ETS når alt allikevel virker på KNX.
 5. Det ser ut som du har en KNX installasjon og du trenger derfor en gateway mot andre protokoller. Gatewayen kan også inneholde visualisering og automatisering. Hvor ligger terskelen for å fikle med dette selv?
 6. Pr. idag er det ingen mulighet å få bilens batteristatus gjennom ladere. Du må da, som du har gjort, spørre bilen direkte.
 7. Jeg har v3. Da jeg ikke har Z-Zwave hjemme hos meg har jeg ikke testet annen funksjonalitet enn Bluetooth. Venter på at de skal slippe gatewayen sin, slik ar jeg får fullintegrert låsen i mitt system. Jeg har låsekasse med sideinnfestning for vrider og nøkkellås, så den skulle egentlig ikke passet. Det lot seg gjøre med litt små modifikasjoner. Låsen er ikke vakker på innsiden, men den har gjort jobben problemfritt i de 2 månedene jeg har hatt den. Som sagt er den enn så lenge en dum lås, så den er ikke nyttig før jeg får den på nett.
 8. Her går det i Danalock nettopp fordi jeg må ha nøkkelhull ifm. sameiet og brannsikkerhet ?
 9. Automatikk

  KNX-guiden

  Ja, sjekket selv i dag og finner heller ingen slik mulighet. Svakt av GIRA som jo er et premium-merke.
 10. Automatikk

  KNX-guiden

  Man bør så ofte som mulig gå for føler i gulv og intern føler i termostat. Ellers kan gulvet fort føles kaldt selvom romtermostaten mener temperaturen er oppnådd. Disse to verdiene bør blandes i termostaten, der gulvføler står for 70% av riktig temperatur. Dette er innstillinger du finner på tastsensoren. I tillegg skal det være en grenseverdi man setter (feks 26 grader) der et lock object gir 1/true, som så kobles sammen med lock input object på relé. Innstillingene for dette objektet på releet må være at utgangen går til 0 dersom lock input object går til 1/true. Kanskje litt for lett forklaring, men føler du jeg er inne på noe?
 11. Automatikk

  KNX-guiden

  Mulig ThinKNX kan være noe for deg?
 12. Såvidt jeg har fått beskjed om fra Garo skal denne ha 2 utganger som viser ved høy: Komfyrvakt utløst Komfyr i bruk Da skal det være mulig å kombien disse til en binærinngang tenker jeg? I tillegg mener jeg det skal være mulig å koble til en vannsensor til disse og således slå av platetoppen ved bruk av releutgang. Sjekk manualen på nett ?
×
×
 • Opprett ny...