Jump to content
 • Sign Up
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Automatikk

Members
 • Posts

  119
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Automatikk last won the day on February 23 2019

Automatikk had the most liked content!

Hjemmeautomasjon

 • System
  Annet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Automatikk's Achievements

Portåpner

Portåpner (7/16)

 • Collaborator
 • First post
 • Reacting Well
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

74

Reputation

 1. Er det mulig å oppdatere firmware på denne gatewayen?
 2. Har du forsøkt å ta strømmen på gatewayen? Altså en god gammel reboot.
 3. Jeg vet det forkommer blant integratorer at de ikke legger statusobjektene i gruppeadresser og disse vil da selvsagt ikke bli sendt på bus. Dersom du setter på logging i ETS og skrur på et lys, ser du da en annen gruppeadresse enn switch-objektet (eventuelt VAL dersom du bruker det) som sender 01?
 4. Dersom det er ModBUS innebygget i kontrolleren til boblebadet trenger kan ikke rPI eller Arduino, da LM støtter ModBUS direkte. Det man da må vite er hvilke ModBUS registre kontrolleren svarer på.
 5. ModBUS RTU kan kobles videre fra ventilasjon til boblebad på samme port dersom du ønsker det.
 6. Aller først må du hente inn strømpris i Wiser, f.eks slik: https://forum.logicmachine.net/showthread.php?tid=2185&highlight=tibber Så må du bestemme hva du synes er "dyrt" for så å sette de modus som er relevante for boblebadet. Regner med at dersom du spør på forumet ovenfor om noen har integrert det du har og linker til de gits du fant, så blir du satt på riktig spor
 7. Dersom du velger ladere fra Schneider Electric følger evlinkconnect.com med gratis. (Jeg er partisk i denne forbindelse)
 8. Brannalarm: https://www.noby.no/avdelinger/brannalarm/sentraler/rekkehus/noby220ir2-brannalarmpakke-tek17-fg-en54-2-en54-4-s-211-13-noby220ir2-pk2-p0000004115 Denne er dønn stabil og har releutgang for integrasjon mot f.eks. KNX. Ser helt forferdelig ut, men dønn stabil. Dørlås/Ringeklokke: Skal du ha full pakke blir det vel vanskelig å komme utenom Gira sitt opplegg, eller eventuelt Zennio sitt GetFace eller hva det heter: www.function.no Slike systemer er dyre dog. System: Kjøp deg en Logic Machine eller en Wiser fra Schneider Electric. De baserer seg på KNX-grensesnitt ifht. gruppeadresser, mens all scripting tas i LUA. Uendelig med muligheter mot f.eks. API. Har i tillegg RS-485 utganger.
 9. Jeg har blinkset litt og trekker tilbake påstanden min.
 10. Tesla vil ha minst 14A på trefas. Her tenker jeg på noe helt annet, beklager.
 11. Er det lov, fordi jeg er nysgjerrig, å spør om hva man vil styre? Er det for lastbalansering?
 12. Kjøpte en slik i Canada denne uken. Hele poenget med den er for å ha et svarapparat på Nest Hello ringeklokken. Når jeg sveiper ned for å feks. se feeden fra ringeklokken manuelt dukker det opp feed i et splitt sekund, før et hvitt skjermbilde legger seg over med teksten «The thing er ikke satt opp. Konfigurer bla bla». Om jeg spør assistenten om å vise kamera får jeg feeden umiddelbart. Det samme skjer om jeg manuelt vil endre lys eller endre volum på sonos. Sveiper jeg menyen ned og velger et produkt kommer den teite hvite skjermen med dårlig tekst. Alt virker over tale. Har noen løst lignende problem?
 13. Denne kobler du vil direkte på garasjeportåpnerens pulsinngang, som sitter i selve motoren? Om du har mulighet til å ta ut åpen/lukket status i binære signaler herfra, lager du bare logikken selv for hvordan du ønsker å styre porten.
×
×
 • Create New...