Gå til innhold
 • Bli medlem

gullfrode

Medlemmer
 • Innholdsteller

  454
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

gullfrode vant dagen sist 30. desember 2020

gullfrode hadde mest likt innhold!

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

1 945 profilvisninger

gullfrode's Achievements

Avansert medlem

Avansert medlem (3/3)

91

Nettsamfunnsomdømme

 1. Genialt! Modulær infograf? Fant selv ut at det var kjekt å sette forskjellige Watchfaces ut i fra lokalisasjon og tid(forskjellig behov hjem/arbeid/når jeg sykler til jobb.
 2. Bedre enn julaften ! Konkurransetilsynet stopper oppkjøp :)
 3. Om du mener Home Seer med Home Assistant, så er det ganske enkelt med MQTT. Sett opp en broker(kan godt gjøres på datamaskinen man har Home Assistant, har selv MQTT Broker på en egen Pi3), og legg inn enhtitet for entitet i begge system. Kan bruke Autodiscovery også, men synes det er greit å ikke ha over alle enheter. Har meste av lys i Hue og deConz, så de går direkte til begge systemene via API, så det er mest zwaveenheter som jeg har satt opp med MQTT i HomeSeer). Men alt tar tid. Jeg tror at om jeg skulle lagt like greie dashboard i Homeseer, så har det tatt mer tid. Og jeg hater egentlig å jobbe i brukergrensesnitt som HSTouch. Legger og inn fra MQTT i InfluxDB på en egen NAS, kjekt til analyse.
 4. Har fremdeles alt av zwave i Homeseer, men bruker mest Home Assistant til GUI. har til gode å se noe fint i HS Touch
 5. Kjørt i flere år på Sonos One. Google fungerer vel like bra som andre googlehøyttalere(som er grunnen til at jeg kjører Alexa)
 6. octoprint: host: 10.0.1.147 api_key: name: Ender3 number_of_tools: 2 sensors: monitored_conditions: - 'Current State' - 'Job Percentage'
 7. Hvordan oppdatere i homeseeer?(har krangla med Google, så han er ikke min venn)
 8. Frista litt den Amcresten med 4MP, kr2100 med strømadapter og frakt på Amazon.. Billigere enn nye Nest, vil gjerne ha svart og,msiden huset er stølsbrunt. se 23.05 for de med Home Assistant(går fint å lage integrasjon med andre system og, men alt tar tid)
 9. Funker hos meg, bare migrert over fra 3til4, og det fortsatte å virke
×
×
 • Opprett ny...