Gå til innhold
 • Bli medlem

gullfrode

Medlemmer
 • Innholdsteller

  271
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

gullfrode vant dagen sist Juli 30 2018

gullfrode hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

41 Excellent

Om gullfrode

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Fibaro Home Center
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

941 profilvisninger
 1. Surra meg til å dra en USB-forlenger og legge inn software på min UPS og, og lag la inn Blurps, takk for tipset! primært kortvarige strømbrudd, men greit å få Homeseer til å avslutte kontrollert om strømmen blir borte en time.
 2. Han henviser til en post på 15 000 da. Har du bestilt deg Twinfresh Zorac?
 3. Raspberry er software på Pien. Dvs last ned image, flashe på et microsdkort med feks win32diskimage el, mange guider på det. Så sett fast IP på Pien(i ruteren din gjerne), aktiver ssh, så kan du koble deg til Pien via ssh, Putty på Winblows/terminal på Unix og Mac/ bruker selv Reflection fra iPhone. Bruk siste stabile verdjon fra Phoscon Dvs bytt ut til versjonsnavnet på siste i punkt 1 og 2 i guiden til Magnus: wget http://www.dresden-elektronik.de/rpi/deconz/beta/deconz-2.04.82-qt5.deb sudo dpkg -i deconz-2.04.82-qt5.deb sudo apt install -f
 4. Om ingen svarer deg, så er det I Trondheim mulig å skrive ut på noen bibliotek og, og betale for vekt på PLA. Mulig andre bibliotek har mulighet til det og.
 5. Som jeg henta fra Fibaro-forumet for noen år siden
 6. Har de vært stabile så langt(Dustin har fått inn nå)
 7. Jeg la inn Raspbian buster for ikke så lenge siden. https://www.raspberrypi.org/downloads/raspbian/ Ellers så er det bare å følge guiden til Magnus. Ble så jeg la inn deConz på en Windowspc i stedet(med Conbeestick), og kun har Ser2Net med zwave og rfxtrx på den Pien(var varmkompostbingen med Telldus tempsensor som hadde dårlig dekning)
 8. Spiller nok ikke noen rolle hvor + og - er i portåpneren, putt de i de to kontaktene til venstre som på tegninga over. fungerer som en ringeklokke, kontaktene kortsluttes i et lite sekund, så får motoren beskjed om start/stopp.
 9. Enklere med Homeseer, spesielt på regler da man ikke trenger script til mye vanlig. I Hassio, så kan man med noen funksjonsnoder så får man konfigurert det meste i Nodered, kanskje enda mer fleksibelt. Er man god på tekstbasert programmering er nok direkte i hassio fint. Thehoockup har en fin serie på tre videoer om Node-red. Har selv Homeseer som toppsystem, og sender info om zwaveenheter samt 433mhz gjennom MQTT til hassio. Har Ubuntu 18.04 med Hassio i docker. Synes det er greit med hassio-menyen. Innstallerte etter video fra BurnsHA på youtube, hassio i docker. Har hatt dårlig erfaring med IKEA-hub, ville investert i en Conee2 stick, med den får til man til å koble til alt av zigbee. Har alt du har av utstyr, bortsett fra z-waveplugger hvor jeg bruker Fibaro(2. Generasjonk) på ovner.
 10. gullfrode

  lovlace

  Resources legger du inn i lovelace, om du ikke bruker ui-lovelace.yaml så velger du Konfigurer brukergrensesnitt-tekstbasert konfigurasjonsredigering Mappa /local er config/www
 11. Lite sidespor, men hvordan har du laget/tenkt å lage termostaten i Hassio?
 12. Noob på Nodered, kan du dele Flow-en din? Tenkte å bruke til lysa på overskap kjøkken/vaskerom, men usikker på hvordan jeg setter verdier på call service for å dimme opp/ned.
 13. Jo, bare ikke så fornøyd med det.
 14. Flott! Mener jeg leste i et forum at det var begrensning på 100 enheter pga .net. Tenker å sende info på fleste devices til Hassio uansett, så da er det fint å få de inn i influxdb med det samme😊
 15. Fikk det til i går etter å ha slitt i noen uker, prøvde og via Telegraf, men fikk ikke inn noen data. Endra til . som separator på windowsmaskina jeg har Homeseer, så funka det. Har msqMQTTplugin, som jeg sender til en pi med standard MQTTbroker, som jeg har lagt til brukernavn og passord på. lagt inn Influxdb, Grafana og Node Red på en QNAP som jeg har. Lagt til Influxdbplugin i Node Red. Legger til topic pr device i MQTT node, og kobler den direkte til Influxdb-node. Gir i tillegg til et unikt navn i Influxdbnode, dvs at det er relativt effektivt å kopiere og lime inn. Hadde vært bedre om alle data hadde blitt videresendt automatisk, men tror jeg holder meg til denne løsningen. Er nok mye mindre ressurskrevende enn Influxdb-plugin. Kjekk video som ikke har dukket opp i søk, fant i et forum. Viser og oppsett av grafer i Nodered.
×
×
 • Opprett ny...