Jump to content

gullfrode

Members
 • Content Count

  400
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

gullfrode last won the day on February 22

gullfrode had the most liked content!

Community Reputation

75 Excellent

About gullfrode

 • Rank
  Advanced Member

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant
  HomeSeer

Recent Profile Visitors

1,306 profile views
 1. Samme her, vet ikke nasjonalitet på grana da. De jeg har sett i Trondheim og omegn har vanlige lys, hva nå det betyr.
 2. Dr Zzs har en tommelfingerregel på 1A/50 led
 3. Siden det brukes mye Spotify så fant jeg ut at Amazon Echo var fint for meg, kjøpt føeste når de lå rundt $20. Kjøpte og en punke Google i fjor, men ikke fornøyd med tjenestene ennå, så har foreløpig Alexa. Har og noen Sonos Connect og Connect Amp samt 3 Sonos One. Airplay på de gamle Sonosene med Frenck sin addon til Hassio(har gamle Sonos på et par utehøyttalere). Aux på alle eksterne høyttalere, primært brukte Bose.
 4. Må gjøre noe med logikken hjemme, mye hjemmekontor for tiden, har tidligere gått om Fridagsscriptet har vist fridag. Skal sette på den i boden jeg jobber når jeg ikke er der, men husker selvfølgelig aldri det. Får ikke Azure, så får ikke kobla mot Teams heller.
 5. Håper det, brukte en Roav før, der den som er mot Amazon ikke funker mot Spotify.
 6. Kun en Spotify pr. Amazonkonto ja, så må opprette en egen Amazonkonto på den andre og legge til den andre Spotifykontoen på den. Og så er alternativet å si Spotify connect for å koble til en enhet med annen Spotifykonto (blir bare midlertidig).
 7. Litt av grunnen til at jeg har Hue-lysene i Hue-Huber istedet for deConz(kun Ikea og Kina) er pga. bla. slikt(hovedgrunnen er at det er lett å synce mot musikk i fra iOS-app for kidsa) Men siden det går å sette de i lastonstate i Hue-hub, så skal det jo være mulig i deConz. Ved to av og påslåinger av spenning så resetter de seg likevel om de skal bruke sist status. Tror ikke det er mye over et år siden funksjonaliteten kom til Hue.
 8. Brukte Rob sin Guide til Blue iris og bluestack, sklir rett inn i Hassio, bevegelse gjennom MQTT(så mot Hassio/HS4)) Kjørte på en gammel i7 som takket for seg, så venter på en ny refurbished fra ebay. Blue Iris har anbefalinger på CPU, bruker ikke noe GPU. 8GB holder ofte. Trenger ikke å være store investeringen på en brukt win10-stasjonær.
 9. iOS har og innebygd forstørrelsesglass for de som ikke vet det, som man kan legge til i kontrollsenter. Ikke alltid forstørrelsesglasset funker på feks batteri. Har også kjøpt noen briller på Kjell.
 10. Gjorde det samme, men fikk ikke oppdatert verdier fra Homeseer til mcsmqtt, ikke rukket å forske mer på det. Fått i en ztemp2 til Stua, er der kona er mest ivrig på å overstyre.
 11. Må vi lage en egen voksenavdeling? Frykter @Moskus og du tar litt av med whiskeyskjenker og servo med slider som kan styre ting på batteri.
 12. Jeg endra til . Som desimalskilletegn på Windows 10-pc med Homeseer, fikk ikke til på noen annen måte mot Influxdb.
 13. Det fungerte i forrige homekitversjon, så det er nok måten plugin er lagt opp på. Får sette entitetene inn i home assistant via mqtt og prøve derifra.
×
×
 • Create New...