Gå til innhold
 • Bli medlem

gullfrode

Medlemmer
 • Innholdsteller

  369
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

gullfrode vant dagen sist 10. mai

gullfrode hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

76 Excellent

Om gullfrode

Hjemmeautomasjon

 • System
  Fibaro Home Center
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

1 064 profilvisninger
 1. Ulempen med Doorbird er prisen, ellers er det vel bare pluss for de som ønsker å ha kontroll på ting selv. Har AP en meter fra Ringeklokka, hadde Doorbot fra den kom fra Kickstarter, og Ring versjon en(som jeg fikk til $99 pga at jeg var backer) fra den kom. Etter noen år så sluttet ringeknappen å virke, så da byttet jeg med en ny Ring 1, som var annerledes enn den jeg hadde fra før(så det var nok annen versjon). Har alltid vært fornøyd, plugin til Blade for Homeseer har noen ganger ikke fungert. Tror mange som er misfornøyd med Ring er det delvis pga dårlig wifichip. Min varsler bortimmot momentant. har huset fullt av alexa(også koblet til utendørshøyttalere rundt huset), så fornøyd med at Amazon kjøpte de, og varsling på Echo-devices skjer når noen ringer på(varsling med stemme på bevegelse ble for slitsomt). Betaler $5 i mnd for en måneds cloud-lagring, ikke mulig å henre ut stream til tredjepartsapper. Venter selv i spenning på Netatmo sin.
 2. Leste hele eksempelet, Valve står nederst. Forskjellig icon etter valvetype 0-4 for de som ikke vet det
 3. Tøft, har 2018-homebridge’n. Ellers så virker HS4-homebridge’n fint? Sprinklere der og?
 4. Bare devicer, så event som trigges av en knapp, eller knapp som trigger en event.
 5. Har noen som brytere, sises som av og på(disse har vel verdi 0 eller 100). Bruker Denne i Windows
 6. Homey fungerer vel direkte med Homekit? https://homey.app/en-us/app/com.sprut.homekit/HomeKit/ Tror regelmotoren i Homey er ganske fleksibel, så du vil sikkert berge i mange år på den. Bruker selv Homebridge på samme installasjon som Homeseer på Windows, samt at det er på en Pi i tillegg for Netatmo, Neato, Harmony og Automower. Har Hassio på en Intel Nuc, og bruker Homekitplugin i Hassio(var opprinnelig primært pga Mill sine Wifi).
 7. Lavet ned i helga i Trondheim... Tror ikke snøfreserrobot kom seg ut fra kickstarter, men satser på at det er i orden om 20-30 år når jeg ikke gidder snøskuffa lengre.
 8. https://homey.app/no-no/app/com.paveld.tasmota/Tasmota-MQTT/
 9. Magnetlås er en mulighet som ikke trenger å koste all verden.
 10. Anbefaler selvsagt ikke pga. mulighet for brannfare, men har brukt Fibaro generasjon 2 Wallplugs til oppvaskmaskin/vaskemaskin/tørketrommel/kjøleskap med isbitmaskin/varmtvannsbereder siden generasjon 2 kom på markedet i Norge. Blir sjelden varme.
 11. Det står ikke eksplisitt hvilket koblingsskjema som er rett
 12. Gammelt med svarer likevel- Det er laget Homebridge mot mange sentraler, bruker selv mot Homeseer og Hassio(samt noen plattformer som Netatmo, Neato, Automower Connect og Logitech Harmony)
 13. Oppdager gjerne tråden her med korrekt koblingsskjema, koblet min for noen år siden, men så ble den bare liggende uten at jeg har tatt den opp igjen.
 14. Har et par Utrendørs Hue, ene montert i et tre i høst med bla en skjærefamilie, spent på batteritid.
×
×
 • Opprett ny...