Gå til innhold
 • Bli medlem

DeVille

Medlemmer
 • Innholdsteller

  216
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

DeVille vant dagen sist Juli 24 2018

DeVille hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

26 Excellent

Om DeVille

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Domoticz

Nylige profilbesøk

951 profilvisninger
 1. Jeg er meget i tvil om stabiliteten til Sensative Strips. Jeg har 7 stykker, og alle unntatt 2 har over tid falt ut av nettverket.
 2. Jeg kjøpte et av disse. Det ser veldig bra ut, men jeg har innsett at jeg ikke kommer til få tid til å gå i gang med dette. Dessverre. Så jeg selger videre til kostpris, kr 70 inkl porto. Send pm om du er interessert.
 3. Kjøpte du den? I så fall hadde det vært kjekt med en oppdatering.
 4. Hmm, ser ikke ut til at man trenger å gjøre dette veldig komplisert. Tregulv eller betonggulv?
 5. Takker. Hvor ofte har du tenkt å kjøre dem av og på når det ikke trengs fullt pådrag? En sakte PWM med periodetid på et par minutter, eller bare enkel av-på-regulering?
 6. Z-Water har mekaniske releer, som lager en klikkelyd når de opereres, stemmer ikke det? Står det noe om forventet levetid til disse releene?
 7. Kanskje ikke. 8 V er mest trolig effektivverdien til vekselspenningen. Når du likeretter med en diode og setter på en glattekondensator får du en likespenning på kvadratroten av 2 ganger 8 minus ca 0,7 over dioden, dvs ca 10,5 V.
 8. DeVille

  ID-Lock V2

  Når er det xml-filene leses? Jeg trodde det kun var under inkluderingen, men det er kanskje feil?
 9. Jepp, takk, lurte på hvordan du gjorde det. Og så bruker du Arduino-grensesnittet for å laste opp?
 10. Interessant. Er det ESP8266 med original firmware, eller har du flashet med noe annet?
 11. Ikke så mange hint å få fra manualen eller hjemmesiden til Fibaro heller, kanskje med unntak av "Maximum current on outputs 150mA". Det er såpass lavt at jeg kunne mistenke et halvlederrele.
 12. Ifølge oppskriften jeg brukte (se min tidligere post i samme tråd) er Huawei et godt valg. Jeg er usikker på om asiatisk 3G/4G er det samme som i Norge, så AliExpress er muligens risikabelt. Jeg kjøpte en brukt på Finn. Ja, enig med siste kommentar. Det er den viktigste grunnen for meg for denne løsningen.
 13. Betydelig off-topic, men..... Vet du om utgangsreleene til Smart Implant er mekaniske (dvs lager klikkelyd) eller solid state/halvleder? Jeg har et bruksområde i tankene som medfører hyppig endring av tilstanden til releet, og da er jeg redd et mekanisk rele vil svikte etter forholdsvis kort tid.
 14. Jeg bruker fremdeles en USB GSM dongle med kontantkort. Funker utmerket.
×
×
 • Opprett ny...