Gå til innhold
 • Bli medlem

DeVille

Medlemmer
 • Innholdsteller

  317
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

DeVille vant dagen sist 5. februar

DeVille hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

37 Excellent

Om DeVille

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Domoticz

Nylige profilbesøk

1 588 profilvisninger
 1. DeVille

  ID-Lock V2

  Fortvilt situasjon! 😢 Jeg kan bare snakke for meg selv, men jeg er godt fornøyd. Kjøpte v2/150 og Z-Wave-modul så fort de kom på markedet, og er godt fornøyd. Har ikke opplevd noen problemer, og har batteritid på ca 10 mnd.
 2. Jeg mistenker at aktuatorer/ventiler som aldri beveger seg etterhvert vil sette seg fast. Av den grunn har satt opp en aktivering en gang uken. (Jeg har to kurser som jeg egentlig ikke har bruk for.) Men har de aldri vært brukt, så blir de vel heller aldri brukt i fremtiden heller, så muligens bortkastet uansett.... Jeg vet ellers ikke om noen spesiell fordel med å bytte ut vannet i rørene.
 3. Bifalles. Jeg har et ArnieO-kort til Kamstrup på hytta, og har bestilt et til for Aidon hjemme.
 4. Sorry, må plage deg en gang til... Fruen jobber hjemmefra, og kobler seg til jobben via VPN. På den gamle routeren (Linksys) var det eneste jeg måtte gjøre å huke av for IPSec Passthrough (under VPN Passthrough) så funket det. Hva er det jeg må gjøre her?
 5. Det fungerte veldig fint, takk for hjelpen.
 6. Takker. Hva med kloning av MAC-adressen fra den gamle Altibox-boksen, er det nødvendig?
 7. Da har jeg fått Edgerouter 4 og SFP i hus, men trenger hjelp med konfigureringen. Klarte å kjøre ping fra konsollet i ER-4, men fikk ikke noe nett utover det. Har ikke mye bakgrunn fra nettverkskonfigurering, så hvis noen har en oppskrift hadde det vært bra. Skal kun ha internett, ikke TV. Takker.
 8. Har kjøpt ER-4, og kunne tenkt meg å kjøre fiberen fra Lyse inn i SFP i eth3. Kunne du tenkt deg å forklare hvordan jeg konfigurerer det? Skal kun ha internet, ikke TV. Takker.
 9. Hvilken SFP er det som må brukes til slikt? Jeg har Edgerouter og VMG fra Lyse.
 10. Hvilken SFP bruker du?
 11. Hvis det fremdeles ikke virker prøv sudo pip3 install --pre gql[all] sudo pip3 install asyncio Må nok disable og enable plugin in Hardware etterpå.
 12. Ja, alt fungerer her, inkludert Watt. Som jeg skrev, du må oppdatere Token og HomeId in plugin.py. Jeg har foreslått at det beskrives i instruksjonene.
 13. Merkelig. Nå har jeg fjernet den jeg hadde (0.86) og lagt inne den nyeste (0.87), og opplever ingen problemer. Riktignok fremdeles på testmaskinen. Har du fått lagt inn Token og HomeID i Hardware og plugin.py?
 14. Ja, den har gått i flere dager nå, uten problemer. Men nå skal det sies at jeg så langt kun har installert den på test-RPien. Det er en klone av den egentlige Domoticz-installasjonen, men uten hardware-interfacer. Regner med med at jeg blir å installere på den egentilge Domoticz-installasjonen i løpet av helgen, så skal si fra hvis jeg opplever problemer.
×
×
 • Opprett ny...