Gå til innhold
 • Bli medlem

DeVille

Medlemmer
 • Innholdsteller

  234
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

DeVille vant dagen sist Juli 24 2018

DeVille hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

26 Excellent

Om DeVille

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Domoticz

Nylige profilbesøk

1 043 profilvisninger
 1. Vi har Hue strips over kjøkkenbenken, og er godt fornøyd med det.
 2. Kanskje du har mulighet for å måle strømmen?
 3. Jeg vet ikke helt hvordan ringeklokka di fungerer, men ut fra tegningen din er jeg er temmelig sikker på at strømmen fra 17 V-trafoen går gjennom Smart Implant for å drive ringeklokka. Og jeg er også ganske sikker på at den strømmen er betydelig mer enn 150 mA. Fra manualen: Maximum current on outputs 150mA Men, det funker jo. Ennå....
 4. Kult. Men er ikke max strømtrekk på utgangene på Smart Implant 150 mA, og er det virkelig nok å til å drive ringeklokka? Tydeligvis, siden det virker.
 5. Når man har en Aeotec Multisensor montert i en recessor i horiontal himling - vil da bevegelsessensoren "se" stort sett rett ned i gulvet, eller har den noen grad av "sidesyn"? Eller kan man justere vinkelen på recessoren?
 6. Great, thanks! I would not mind participating in troubleshooting, if I can be of any help. I have an Aidon at home and a Kamstrup at my cabin. I'll be happy to help troubleshoot with either, although I will have less often access to the one at the cabin.
 7. I like the idea of open source projects, but sometimes there are more great projects than time permits for. So I would not mind being on your list for a complete device, or pcb with programmed device.
 8. Yes! Would you be selling turn key devices, ie complete hardware & software ready to plug in?
 9. Enig i at minusgrader i seg selv ikke bør være et problem, men jeg kan mistanke at fukten som ofte kommer med lave temperaturer (kanskje mer temperaturendringer) ikke er ideelt.
 10. Nei, men det var jo det jeg ønsket å oppnå (dvs ikke akustisk, jeg foretrekker andre måter), man både home og echo må jo få informasjonen fra et sted. Og det er vel det som er problemstillingen.
 11. Ja, leste om bil-pcen også, men husker egentlig bare noe om smeltede kabler og en skjerm montert med patentbånd i bakvinduet på Chevy-en. 😄 Sorry, ikke meningen å kapre tråden din.
×
×
 • Opprett ny...