Gå til innhold
 • Bli medlem

DeVille

Medlemmer
 • Innholdsteller

  247
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

DeVille vant dagen sist Juli 24 2018

DeVille hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

26 Excellent

Om DeVille

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Domoticz

Nylige profilbesøk

1 174 profilvisninger
 1. I loggen til Domoticz får jeg følgende feilmelding hver gang noen bruker dørlåsen: Error: OpenZWave: Value_Changed: Tried adding value, not succeeded! Dørlåsen er en IDLock 150. Det har vært slik etter at jeg oppdaterte IDLock ZWave til 1.6, og jeg trodde at det skyldes manglende støtte for Open ZWave 1.6 i Domoticz. Men siste (stabile) versjon av Domoticz har nå Open ZWave 1.6, men feilmeldingen er der likevel. Noen tips?
 2. Bruker happybytes https://happybytes.no/bare-data/ på hytta. Med tre daglige eposter med temperaturstatuser og ett daglig bilde fra webcamera, og litt annet bruk, ligger det på ca kr 70-80 pr mnd. Ved mer bruk øker prisen forholdsvis raskt, men det er ingenting som må aktiveres - det er tilgjengelig til enhver tid.
 3. Hvorfor det, egentlig? Den fra Qubino som det var lenket til lenger opp må da fint kunne håndtere en VVB, selv over tid.
 4. Når alle reduserer forbruket litt blir prisen pr kWh høyere. Det gjør det enda mer lønnsomt å redusere forbruket ytterligere, feks ved automatisering og smarte løsninger. Forskjellen i kostnader mellom dem som gjør det og dem som ikke gjør det vil øke drastisk.
 5. Takker. Er det bare å slette de relevante linjene fra xml-filen over?
 6. Veldig bra. Må man ekskludere og inkludere igjen for å få aktivert xml-filen i Domoticz?
 7. Takk for tilbudet, men koding er nok ikke min sterke side. 😕
 8. Jeg kjøpte noen iiglo LED-pærer fra Komplett (de selger dem visst ikke lenger), uten temperaturmerking. Jeg brukte dem utendørs, og de hadde varighet som gammeldagse glødelamper. Men jeg vet ikke om det hadde noe med at de var utendørs (i lampe, så uten direkte fuktighet), eller om de bare var generelt elendige.
 9. https://www.elektroimportoren.no/heatit-z-dim-vridimmer-z-wave/1444444/Product.html?Event=searchlist
 10. Vi har Hue strips over kjøkkenbenken, og er godt fornøyd med det.
 11. Kanskje du har mulighet for å måle strømmen?
×
×
 • Opprett ny...